סוף שבוע קסום

Super Alonit

New member
קל לכם לומר...

אתם לא חיים בבית עם אחד
לאחי הקטן (בן 3) יש את הניבים הכי מאיימים אוור! ויש לו גם נטיה מפחידה לנשוך אנשים... בחיי שזה קריפי

Super Alonit

New member
מסכימה../images/Emo3.gif

אבל יש כאלה שצריך לאסור עליהם לעשות את זה את לא יודעת כמה השיניים שלו מפחידות! והוא גם תולש חתיכות בשר בדרך

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: SIMS שיר השבוע לא של נייטוויש: כלמיני של dreamevil אלבום השבוע: sonata arctica - winterheart guild להקת השבוע: dream evil,sonata,nightwish משהו טוב שקרה השבוע: ההכתרה הלכה כ"כ כ"כ טוב!!! :) משהו רע שקרה השבוע: לא זוכר משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה" :] לינק/אתר השבוע: היי זה חדש! לאידע סמיילי השבוע: עוד חדש! סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/ROME,TWO TWISTED/"אבן החן של בן המחצית" שסיימתי השבוע תמונת השבוע: אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?: שקט

אלאנקה

New member
גמרת את אבן החן של בן המחצית!D:

נכון שאנטררי
סגידע? נכון?נכון?נכון?נכון? נכון!!!~

Super Alonit

New member
הגבתי על זה והתגובה שלי נעלמה *פוף*

בכל מקרה, אל תסקלו אותי על הבורות שלי, אבל מי\מה זה?

אלאנקה

New member
אבל פחות. הרבה הרבה פחות../images/Emo3.gif

הוא יותר מדי רחמן. "אוי, הרגתי נמלה! אוי לא! הרגתי את אמם של230156048564 ילדים! לא מגיע לי להתהלך על הקרקע! הכל בגלל גזעי, בגלל המורשת האפלה שלי!! זה הכל באשמת הצייד, זה הצייד-הוא מתעורר!" -מישו אמר את זה מפורום שיר של אש ושל קרח
"רחמניים האופן מעורר רחמים" כמו שאנטררי אומר בלילה נטול כוכבים
(XD שמתי לב שאני זוכרת את כל הספר..)

היי שוש!בלי ספויילרים ללילה נטול

כוכבים!
..עוד לא קראתי אותו
סתם בלבולי מוח.מה שהופך את דריזט לכ"כ נסגד הוא הרחמנות שלו כאשר מעמידים אותה בניגוד לרוע והאכזריות של הגזע שלו.הוא שונה משאר בני גזעו וזה מה שהופך אותו בעיניי לדמות מעניינת.אבל וול,הכל עניין של טעם.אני גם אוהבת את אנטררי,אבל יותר את דריזט.

אלאנקה

New member
../images/Emo2.gif

יותר מאנטררי?!!?
חכי חכי שתמשיכי עם הסידרה
(שאגב, אני יכולה להלוות לך את הספר מחר אם את רוצה, את שני הספרים.. את קוראת גם באנגלית?) לדריזיט יש באמת לב טוב, ואני לא שונאת אותו, אבל... אעה. אנטררי יותר סגיד ממנו:) ויותר אהבתי אותו ב"טרילוגיית האלף האפל" מאשר בבקעת רוח כפור, מתי שהוא מציל את האלפית על פני השטח וזה.. אבל בבקעת רוח כפור והלאה, הוא נהיה טיפה משעמם..

כו,יותר מאנטררי!../images/Emo98.gif

מה לעשות,התאהבתי בדריזט עוד מאז שקראתי את טרילוגיית האלף האפל ואני נשארת נאמנה לו
זה לא העניין של הלב הטוב שיש לו,הוא פשוט דמות עמוקה ומעניינת לדעתי. הו,תודה על ההצעה הנדיבה,אבל אני חוששת שאם תלווי לי את הספרים הם לא יחזרו אלייך עד מפגש פסח
ואממ תכננתי לקרוא באנגלית את המשך הסדרה,למרות שאני אוהבת יותר לקרוא בעברית. אגב,אהבתי ת'קומיקס..חח ענק

Super Alonit

New member
אבל לואיס אכל ארנבות קטנות ושמנמנות

רוצח! כבר עדיף למצוא איזה בנזונה אחד ולמצוץ לו את הדם. פוי.

dralan

New member
נכון^^

והקרב בסוף היה כזההההההה צפוי!!!!! אוף, למה הרעים לא יכולים לנצח מדי פעם :( ?

dralan

New member
הו וד"א, (../images/Emo58.gif לבקעת רוח כפור!)

הקטע שברונור חזר לחיים, ובכלל הקטע שאפחד מהגיבורים לא מת/נפצע קשות/לא נשאר פצוע בכלל בסוף (אפילו לא צליעה או משו!!!) זה ממש דפוק ובבגלל זה אני חושב שהסדרה הצפויה הזו ממש מעצבנת!

הסדרה אכן צפויה.../images/Emo58.gif

אבל עדיין נחמדה מאוד לדעתי. אני חושבת שהקטע שברונור חזר לחיים ממש מיותר.סלבטורה היקר,אם הרגת אותו,אז תשאיר אותו מת וזהו!>< אה ואגב,רג'יס איבד שתי אצבעות.

למעלה