סוף שבוע קסום

אלאנקה

New member
מיותר או לא..סלבטורה

סלבטורה גאון. אעהאעהאע שמישו יקרא כבר את שאר הסידרה12$#@^@#$ וסלבטורה מאוד נקשר לדמויות שלו.. כי בהמשך הסידרה הוא מחזיר לחיים עוד 2 דמויות:|

אין ספק שהוא גאון:)

אבל העניין הזה של הריגת דמויות והחזרתן לחיים מיותר לדעתי.אם הרגת אותם,תן להם לנוח על משכבם בשלום.מה אתה מעלה לנו רוחות ושדים?

אלאנקה

New member
בטח שהם יכולים!

בטרילוגייה של sell swords הרעים מנצחים!D: (אבל לא בדיוק מול הטובים, אלא פשוט מול יצורים עוד יותר רעיםXD) אבל לפחות אנטררי הצליח להוריד לרג'יס כמה אצבעות לפני שדריזיט מצא אותו
ולפחות הוא הצליח לעשות טראומה לקאטי ברי... "אנטררי עורר בה פחד שלא שום שד או יצור מטארסיס יכול היה לעורר" -ציטוט מלילה נטול כוכבים
"עיניו-עינוי. הבטחת המוות"
גדול!! ובsilent blade, הרעים מנצחים! ג'ארקסל מצליח לגנוב את רסיס הקריסטל מדריזיט, ואנטררי הורג את דריזיט! הורג. רק שאחר כך ג'ארקסל מצווה על ראי-גוי להחיות את דריזיט!
טיפש! אבל לפחות הרעים ניצחו@!~!@%~!

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

גם אני חשבתי בהתחלה שזה משהו כזה אבל זה תחרות כלשהי של חיקויים ותחפושות או משהו כזה, לא זוכרת ממש
סורי על הזיכרון העקום שלי

danduuu

New member
מי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Crownless שיר השבוע לא של נייטוויש: The Fray-How To Save A Life Mika-Grace Kelly Justin Timberlake-What Goes Around [אל תסקלוני, זה שיר יפה
] אלבום השבוע: אין :) להקת השבוע: נייטוויש :) משהו טוב שקרה השבוע: שביתה, מפגש אתמול
, לא זוכרת כבר מה עוד חחח הו כן! צילומים לספר מחזור ואמ פורים בבי"ס-הביאו לנו את שחר חסון והיה כ"כ מצחיק XD משהו רע שקרה השבוע: ניחום אבלים של חברה.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: *הולכים ל"להקה"
*חרמוןןןןןןןןןןןןןן
ציטוט השבוע: אני-"הן אמרו שהן יורדות, אבל כמה זמן לוקח לרדת? הן יורדות ממש לאט" *עידן מתפוצץ מצחוק* *אני אחריו* עידן-"דנה..מצקת!!!" *אני לא מפסיקה לצחוק* לינק/אתר השבוע: www.perezhilton.com שואומי סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין לי כוח לחשוב חחח אממ "האחים גרים למבוגרים בלבד" תמונת השבוע:הכיתה שלי השבוע, ביום של הצילומים
מה את/ה שומ/ע עכשיו?:משהו של דפש מוד שיש בטלוויזיה עכשיו

danduuu

New member
בואי בכיף ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני אכניס אותך לתוך המעיל שלי, לא ישימו לב

למעלה