סופשבוע [הוא כבר לא כ"כ קסום]

The Fantasy

New member
../images/Emo203.gifסופשבוע [הוא כבר לא כ"כ קסום]../images/Emo203.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של נייט: שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שבוע מדהים ומעולה לכולכם

The Fantasy

New member
תקראו קקות ../images/Emo3.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייט:המ איווה נראה לי שיר השבוע כללי: כל מיני שירים של הבי-ג'יס. הייתי במשרד של אבא בעבודה וכל היום הוא שם את ה*קלטת* [
] שלהם, והתאהבתי בהם עכשיו
להקת\אמן השבוע: Bee-Gees אלבום השבוע: לא'דעת אדם שעשה לכם את השבוע:המ חברות
ההוא שדומה להנרי דוד בעבודה
%^#$%@#$ משהו טוב שקרה השבוע:נהגתי
התחלתי לעבוד
הכפיל של הנרי
כל היום אני ועוד אחת שהכרתי שם [שגם אוהבת נייטוויש דרך אגב
] רודפות אחריו חחחחח משהו רע שקרה השבוע:דפקתי ת'אוטו בחנייה של לב המפרץ =/ אמא:"דנה לא בעמודים!!" אני: ~בום~ מאכל השבוע: אוכל של חברת חשמל
יש להם אוכל יותר טוב מבית מלון משהו חדש השבוע?: Not Really ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: I've got to get the messege to you Hold on, Hold on [מקווה שרשמתי נכון, בכל מקרה זה משיר של הבי-ג'יס] ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] וואי היה לי משהו מצחיק ושכחתי!! ושמרתי אותו בראש כל השבוע חחח
בכל מקהר הנה בדיחה ענקית ששמעתי השבוע [יכול להיות שאתם מכירים] ולא הפסקתי לצחוק ממנה. וכל מי שסיפרתי לו אותה היה על הרצפה
איזה אחד נוסע במהירות ועוצר אותו שוטר. השוטר בא אליו ואומר לו "שמע אני חייב לתת לך דו"ח". ההוא אומר לו "בבקשה אל תיתן לי דו"ח!!" אז השוטר עונה לו "אתה יודע מה? אני אשאל אותך שאלה, אם אתה עונה עליה נכון אני מוותר לך על הדו"ח" ההוא ענה לו "יאללה סבבה". "אם אתה בכביש מהיר, ומולך יש שני אורות, מה זה?" ענה לו "מכונית!" אז השוטר אמר לו "כן, אבל איזה מכונית? מזדה, הונדה? מצטער, אבל אני חייב לתת לך דו"ח" "לא לא לא בבקשה תשאל עוד שאלה!" "אוקיי. בכביש מהיר בא מולך אור אחד. מה זה?" "זה אופנוע!" "כן, אבל איזה אופנוע? הארלי דיווידסון בלה בלה בלה? מצטער אני חייב לתת לך דו"ח." ואז ההוא אמר לו "רגע, אני גם יכול לשאול אותך שאלה?" ענה לו השוטר "כן, תשאל" "אתה הולך ברחוב ועוברת אישה עם ציצים גדולים וחצי ערומה, מי זאת?" "נו היא זונה" "כן, אבל איזה זונה? אמא שלך, סבתא שלך, דודה שלך..." תגיבו
לקח לי שעה לרשום את זה עכשיו חחחחח לינק/אתר השבוע: www.heartagram.com סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-הארי פוטר ומסדר עוף החול!! איזה סרט טוב יא אללה
אה וגם "המורדים:המסע אל החלום"
היה ביסבבה והיה בא לי לראות
סדרה-מגרש ביתי
נגמרה העונה הרביעית
וגיבורים@#%@#%@#%#!!$ מיי גאד. ספר-הארי פוטר ואבן החכמים
חזרתי לקרוא את זה השבוע. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:המ אני עייפה כ"כ
תמונה שעשתה את השבוע:סורי על השטחיות אבל-ג'וני423%!@#@$!@#$@#$Q#
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה?
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:עבודה
משהו שאתם מקווים שיקרה:הנרי
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:הנרי
שיר שפתחתם איתו את השבוע:המ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:בלעע

blacknwhite

New member
~קוראת~........ ~מגיבה~../images/Emo3.gif

הבדיחה שעשעה אותי
חזרת לקרוא את הארי פוטר ואבן החכמים כי את רוצה לקרוא שוב את כל הסדרה לפני שאת קוראת את ה"פ 7 או סתם כי התחשק לך?

The Fantasy

New member
חחח בובה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אמ כי די הפסקתי לקרוא את הסדרה בספר הרביעי בכיתה ח'
זאת אומרת לפני איזה כמעט 5 שנים
אז בגלל כל הטירוף של ה"פ בזמן האחרון יש לי חשק להתחיל מהתחלה, ואז כשייצא ה7 בעברית אני כבר אוכל לקרוא
וכן, אני עצלנית אז אני לא קוראת אותם באנגלית

The Fantasy

New member
לא, ושגם לא ייגמר../images/Emo7.gif

אני מקווה שיביאו את העונה השנייה ישר אחרי שהראשונה תגמר :]

dralan

New member
יש בכלל עונה שנייה?

הבנתי שהיא רק תצא בקרוב... אממ בראשונה יש 23 פרקים, איפה אתם כבר?

The Fantasy

New member
אמ אני חושבת שהתחילו לצלם את השנייה אבל אני

לא בטוחה כבר
השבהוע היה פרק 21 ויום שלישי כבר זה 22
לא רוצה שייגמר
טוב לפחות מביאים את על טבעי עונה שנייה וסקראבס עונה שישית
הגיע הזמן

dralan

New member
הו הפרקים האחרונים ממש טובים/tapuzforum/images/emo99.gif

וכדאי לך לראות גם 4400, הרעיון די דומה לגיבורים...

Itay Simons

New member
../images/Emo122.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייט: Fantasmic שיר השבוע כללי: Iron Maiden-Journeyman משהו טוב שקרה השבוע: התפטרתי מהשן הארורה? משהו רע שקרה השבוע: ע"ע "משהו טוב שקרה השבוע"
מאכל השבוע: גבינה לבנה עם כפית
זה כל מה שאני מסוגל לאכול כרגע
משהו חדש השבוע?: ממ נופ ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: כל דבר שיש בו את המילה "כאב" או "דם"
סרט/סדרה/ספר השבוע: אחים ואחיות :) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: כואב לי
תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לאכול אוכל מוצק? :X משהו שאתם מקווים שיקרה: שיוציאו לי כבר את התפרים שיר שפתחתם איתו את השבוע: מי זוכר?

blacknwhite

New member
למה לא קסום? קסום מאוד!../images/Emo99.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייט: ממממ הרבה
נגיד gethsemane שיר השבוע כללי: מלאא.... נגיד שsensorium של אפיקה
אבל היו כ"כ הרבה... להקת\אמן השבוע: אפיקה נראה לי (שמעתי אותם כל הזמן בדרך לפלאפל
) אלבום השבוע: we will take you with us-epica אדם שעשה לכם את השבוע: הבוס בפלאפל (מלא מחמאות
וחוצמזה אני גם מכירה אותו מקודם, והוא פשוט בנאדם נחמד) וחבר שלי ו..ממ... שבוע שעבר דיברתי מלא עם דניאל (והשבוע לא, בגלל שלא התחברתי למסנג'ר
) אבל מגיע לו קרדיט
וכמובן נועה עלומה ואילנה
משהו טוב שקרה השבוע: כסף!
|חומרנית|
ולראות את נועה עלומה ואילנה
וה"פ 7:) והמפגש ביום ראשון! וואו, זה נראה כמו שבוע שעבר
משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת, לא נראה לי יש:) רק זה שאני קצת עייפה מאכל השבוע: חחח שווארמה בפיתה (טעים שם ממש בפלאפליה
) משהו חדש השבוע?: 250 ש"ח?
ו2 סיכות חדשות... אחת מUFO מהמפגש, והשניה מפנטסיקון יום רביעי ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: אין לי כוח לחשוב
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] אני לא זוכרת כאלה השבוע, זה ממש מוזר
אני יכולה אולי לצטט מה"פ 7 (וזה לא ספוילר) אבל ורד תהרוג אותי
לינק/אתר השבוע: הפורום הזה, אני מניחה
סרט/סדרה/ספר השבוע: ה"פ 7...
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: לא:) תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לטוס! והגיע הזמן להסתפר
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לטוס?
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהטיסה תעבור בקלות.... שיהיה כיף בקנדה-ארה"ב (אני בטוחה שיהיה^^) אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כלמיני
אבל לא נראה לי אני אספיק :( שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמממ אני עכשיו שומעת את aina... את האלבום (המטאל אופרה בלהבלהבלה) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני טסה!!!!11 (אני יודעת שהיה על זה שאלה, אבל אני קצת בשוק מזה עדיין
)

למעלה