סופשבוע [הוא כבר לא כ"כ קסום]

../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייט:Bye Bye Beautiful שיר השבוע כללי:יש הרבה.. להקת\אמן השבוע:אין אלבום השבוע:אין אדם שעשה לכם את השבוע:אחת החברות שלי משהו טוב שקרה השבוע:אילת
משהו רע שקרה השבוע:לשם שינוי אין! מאכל השבוע:צ'יפס
משהו חדש השבוע?:חוץ מהרבה דברים שקניתי,אין חדש
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]:"כל דבר יפה הוא גם מסוכן" לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר-לב חצות. סרט-קאזנובה. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:זה היה שבוע נהדר
תמונה שעשתה את השבוע:יש מלא,אבל אין לי כוח לבחור אחת ולהעלות לפה
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:למצוא עבודה סוף סוף משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לא יודעת משהו שאתם מקווים שיקרה:שאמצא עבודה?
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:הממ..את כל החברות שלי. שיר שפתחתם איתו את השבוע:השבוע עוד לא נפתח. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אין ממש.

../images/Emo6.gif אתן חמודות!../images/Emo23.gif

זה לא היה בכוונה לקבל תגובות כאלה.זה היה בצחוק
אבל בלי קשר,אתן באמת חמודות

shirlapes

New member
אם כבר להשתלב...

רק הצטרפתי. איזו משועממת אני.
שבוע שעבר שיר השבוע של נייט: end of all hope שיר השבוע כללי: deftones - my own summer להקת\אמן השבוע: גואנו אייפס (RIP) אלבום השבוע: melissa auf der maur - auf der maur אדם שעשה לכם את השבוע: אמא :) משהו טוב שקרה השבוע: הדיסק-מן והסופר נינטנדו חזרו לחיים. משהו רע שקרה השבוע: ביטלו לי את החפש"ש. זונות. מאכל השבוע: פיצה. יאיי! משהו חדש השבוע?: החתולה שלי החליטה שהיא שעון מעורר. 5:45. כל בוקר. ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: "there's no point in living if you can't feel the life" - garbage, the world is not enough ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לא היה כזה... לינק/אתר השבוע: לא ראיתי משהו מיוחד... סרט/סדרה/ספר השבוע: -לא רלוונטי אליי-
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: לא שעולה לי לראש. תמונה שעשתה את השבוע: שקיעה שצילמתי שבוע שעבר. אני מנסה לצרף אותה להודעה... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יגמר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שהוא יתחיל *מוהאהאהאהא* משהו שאתם מקווים שיקרה: שהמפקד שלי יחזור בו. אני רוצה חפש"ש, אהההה! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מישהו שאני ->
שיר שפתחתם איתו את השבוע: GLS סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אהה... אין לי שמץ.

LadySilkworm

New member
אני בדיליי..

אבל זה לא חשוב. שבוע שעבר שיר השבוע של נייט:ווישמאסטר שיר השבוע כללי:devics- come up להקת\אמן השבוע: sisters of mercy\draconian\devics אלבום השבוע: אין.. אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: צילמתי אתמול והיה כ"כ כיף.. עכשיו רק שהתוצאות יהיו יפות. צילמתי במצלמה דיגיטלית של אחת מהקורס שהייתי איתה בזוג, המורה הסתכלה על התמונות שהיא צילמה ואמרה "עבודה יפה מאוד", והיא הסתכלה על שתי התמונות שאני צילמתי במצלמה שלה והיא אמרה שזה יפה מאוד והיא גאה באיך שאנחנו עובדות. D: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: ערוץ 8 |סגידה| סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: התוצאות של התמונות שלי.. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אני אסתפר כבר אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

dralan

New member
יאללה נענה

שבוע שעבר שיר השבוע של נייט: דה פואט
יו זה שיר ממש טוב אם משמיטים את חלק 5
שיר השבוע כללי: לא יודע, יש הרבה להקת\אמן השבוע: נייט, אפיקה ודראקוניין אלבום השבוע: לאידע משהו טוב שקרה השבוע: מפגש
ועברתי טסט
משהו רע שקרה השבוע: איבדתי את הת"ז ונלצתי לחכות שעות להוציא חדשה מאכל השבוע: וודקה תאנים?
משהו חדש השבוע?: סיכה שקניתי מ-UFO במפגש ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: לאידע ציטוט שעשה לכם את השבוע: "יש לכם חוטיני כחול?" אישה שלא שמה לב שהחנות שהיא נמצאת בה מוכרת צעצועים ומכשירי כתיבה
לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/ CSI,האוס ו-4400/החלק השני של "משתה לעורבים" שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את הרישיון
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לאידע אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברים שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר

למעלה