סופשבוע [הוא כבר לא כ"כ קסום]

lacrimosa girl

New member
אוףף, למה את טסה? ../images/Emo7.gif

תהני
ותביאי מתנות
אגב, איזו סיכה קנית בפנטסי קון?
[סבא וסבתא שלי היו בארה"ב וקנדה וחזרו בתחילת השבוע, והם הביאו לאח שלי הקטן ביצה ממש מגניבה, ששמים במים ואחרי יומיים בוקע דינוזאור וזה כזהמגניב!! ~מתלהבת~
]

dralan

New member
גם לאח שלי היה כזה

אבל הדינוזאור שיצא היה דביק וצמיגי כזה אז הוא זרק אותו אחרי כמה שעות XD

The Fantasy

New member
יאא לכמה זמן את טסה??

קחי אותי איתך
אני כ"כ רוצה ארה"ב
אבל רק אחרי הצבא אני אטוס
תהני בובה ואני אתגעגע המון

blacknwhite

New member
תודה כולם../images/Emo23.gif

אל תדאגו, אני אפרד כמו שצריך יום לפני שאני אטוס, אני לא סתם אנטוש אתכם! אני גם אתגעגע לכולכם מלא
(ואני טסה לשבועיים
)

אני מצטערת כל כך:$:$:$

פשוטפשוט, עמר הטמבל הזה (!!!!!!!!!!!!!!!!!) גילה לי מי מת, עד שהצלחתי לשמור על עצמי חסינת ספוילרים, לכן אני מגיבה כל כך בקיצוניות :$ בכל מקרה התחלתי אותו אתמול, את יכולה לספיילר עד עמוד 200
שמחה שהיה לך שבוע כל כך טוב:)

Liquid Dreams

New member
in my dreams you're mine.

שבוע שעבר שיר השבוע של נייט: Beauty of the Beast, Know Why the Nightingale Sings, Higher Than Hope. Dark Chest of Wonders, Wish I Had An Angel, Nemo, Planet Hell. שיר השבוע כללי: Fine Again- Seether, Misery Business- Paramore, ועוד שיר שמביך מדי בשביל שאכתוב אותו כאן. להקת\אמן השבוע: נייט:] אלבום השבוע: וואנס אדם שעשה לכם את השבוע: חגי משהו טוב שקרה השבוע: בית:] משהו רע שקרה השבוע: בית:[ מאכל השבוע: הממ לחמניות?XP משהו חדש השבוע? לא ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: They say it's over and I'm fine again:D ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] ~ועידה שלי, של חברה שלי ושל ידיד שלה~ אני: "למישהו יש משהו מעניין לתת לי לעשות?]:" הוא: "אממ... אותיD: תודהD:" XP לינק/אתר השבוע: www.deviantart.com סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר[הספר השביעי כמובן], לעזאזל אני כל כך איטית>< סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: שתום הוא בנאדם מטריד מאוד. תמונה שעשתה את השבוע: אין שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין ממש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיהיה יותר חם? משהו שאתם מקווים שיקרה: שיתקרר וירד גשם ושלג אעעD::: ~פנטזיונרית~ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חגי}: שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא++ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין ס:

ש נ י1

New member
My../images/Emo109.gif

למה כבר לא כל כך קסום?
שבוע שעבר שיר השבוע של נייט: מממ.. נגיד ש- Over the Hills And Far Away שיר השבוע כללי: אז ככה... kamelot - the haunting (somewhere in time) Kamelot - Farewel Kamelot - Center of the Universe Axenstar - Blind leading the Blind Stratovarius - The Kiss Of Judas Stratovarius - Visions Angra - Running Alone Gamma Ray - Blood Religion וזהו..
להקת\אמן השבוע: קאמלוט ואקסנסטאר אלבום השבוע: אפיקה אדם שעשה לכם את השבוע: חברה נראה לי... משהו טוב שקרה השבוע: ההורים נסעו לשבועיים
...... טוב זה לא שאני שמחה להפטר מהם, פשוט יש לי בית ריק!! משהו רע שקרה השבוע: לא קרה משהו רע במיוחד... משהו חדש השבוע? סימס יוניברסיטי
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: --- ציטוט שעשה לכם את השבוע: -- לינק/אתר השבוע: -- סרט/סדרה/ספר השבוע: --
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: הכנתי שניצלים ופסטה
(אני בטוחה שזה מאוד מעניים אתכם) שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנצל סוף סוף את הבית הריק שעומד לרשותי משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודעת משהו שאתם מקווים שיקרה: ... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ידיד שלי, סתם כי בקושי יוצא לי לראות אותו שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: חחח כלום שבוע טוב:)

ש נ י1

New member
אהה בעצם יש לי סרט השבוע

300, החצי הראשון שלו.. זה כל מה שהספקנו לראות לפני שהמחשב נתקע

שבוע קסומי../images/Emo9.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייט:אמרנאת'
.ההכי טוב בינתיים מההדלפות של DPP שיר השבוע כללי:של חברה שליP: להקת\אמן השבוע:נייט אלבום השבוע:ווישמאסטר אדם שעשה לכם את השבוע:עלומה
,ענברי
,ענבר אחרת
,נעה
,לי
,נגה
משהו טוב שקרה השבוע:כרטיס לנייט
,פנטסי.קון,ראיתי אנשים שרציתי לראות
. משהו רע שקרה השבוע:יום חמישי
מאכל השבוע:פיצה פינו,לחם עם נקודת עובש בקפה בין.איכ.
משהו חדש השבוע?:חותלה (ביחיד,השנייה נעלמה שעה אחרי שהיא נקנתה
) ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]עלומה ונעה רבות על תומאס
לינק/אתר השבוע:האתר הרשמי של נייט סרט/סדרה/ספר השבוע:ה"פ 7
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:פנטסי.קון היה אומלל ועלוב,ויש לי כרטיס לנייט
תמונה שעשתה את השבוע:אין שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיולילי,להתבטטP: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:צריך לחזור לעבודה
משהו שאתם מקווים שיקרה:עבודה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:כל מי שראיתי בפנטסי.קון,ובטח אראה אותו שובפעם רק בחנוכה=\ שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אני כרגע קלטתי שבאמת לא תכננתי שומדבר,ואני מתחיל לימודים עוד חודש
שבוע מדהים ומעולה לכולכם

immortal spirit

New member
סופ"ש ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייט: Wishmaster שיר השבוע כללי:Within Temptation- What have you done להקת\אמן השבוע: Within Temptation אלבום השבוע:Within Temptation- the heart of everything אדם שעשה לכם את השבוע:אין. משהו טוב שקרה השבוע: מחשב חדש משהו רע שקרה השבוע: הרבה. מאכל השבוע:אין. משהו חדש השבוע?:אין. ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: אין. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר ]אין. לינק/אתר השבוע: youtube סרט/סדרה/ספר השבוע: Harry potter and the deathly hallows סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: אין. תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מפגש סיום. משהו שאתם מקווים שיקרה: שהמפגש יתבטל. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אין. שיר שפתחתם איתו את השבוע: Cradle Of Filth - Nymphetamine סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אין. למי שלא זוכר או לא מכיר, אני גל, בת 19 וחצי מאזור המרכז. סופשבוע מצוין לכולם.

למעלה