סופ"ש אלונה

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש אלונה../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייט: שיר השבוע לא של נייט: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולם...ושלא תהיו חולים בגלל תשישות ועייפות של הגוף שלכם...

TheImpactBoy

New member
אוקי

שיר השבוע של נייט: Gethsemane שיר השבוע לא של נייט: Dimmu Borgir - Progenies of The Great Apocalypse אלבום השבוע: אוסף של לד זאפלין להקת השבוע: לד זאפלין משהו טוב שקרה השבוע: הוא נגמר משהו רע שקרה השבוע: מפקדת נעל משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע כרגע ציטוט השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: חברים
תמונת השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Dimmu Borgir - Progenies of The Great Apocalypse

Itay Simons

New member
Moi

שיר השבוע של נייט: The Pharoah Sails to Orion
שיר השבוע לא של נייט: The Cranberries-Linger משהו טוב שקרה השבוע: 98 במתכונת ו100 במגן בספרות?
משהו רע שקרה השבוע: המ...שאני בספק לגבי השאלה מי הם החברים שלי
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח בבגרות בספרות... סרט/סדרה/ספר השבוע: התחלתי את גיישה...לא רע
תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Epica-Dance of Fate

blacknwhite

New member
אלונה, הסופ"ש שלי מוקדש לך.

שיר השבוע של נייט: אמ... dead boy's poem וgethsemane שיר השבוע לא של נייט: כלמיני של לאקונה קויל, וכמובן... שירי ההצגה!!!
אלבום השבוע: karmacode-lacuna coil להקת השבוע: נייט ובעיקר לאקונה משהו טוב שקרה השבוע: הצגה!!!!
לא היה יכול להיות יותר כיף
וסיימנו ללמוד משהו רע שקרה השבוע: סיימנו ללמוד
אני אתגעגע לכיתה שלי
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש
ואולי למצוא עבודה... נראה. אם תהיה לי את העבודה שעכשיו בסימן שאלה זה יהיה ממש מגניב ציטוט השבוע: כל מיני ציטוטי הצגה, אני מניחה
"סלט. הרבה סלט. רק סלט. סלט".... או אחד המצחיקים (למרות שבעיקרון ההצגה לא מצחיקה, אבל זה אחד טוב) "נעמה בהריון ולא יודעים מי האבא!" "אחי, זה לא אני"
וכל מיני ציטוטים מהמדורה יום רביעי בלילה... הייתי עייפה מצחיק בשביל שכל דבר יגרום לי להיות על הרצפה מרוב צחוק. על רצפה- פיזית. אבל הייתי כל כך מסטולה מעייפות שאני לא זוכרת כלום
לינק/אתר השבוע: תפוזבל סרט/סדרה/ספר השבוע: אין (אפילו לא יצא לי לראות האוס) תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: the game-lacuna coil תרגישי טוב דנה!

|חוסרשינה|

שיר השבוע של נייטוויש: Come Cover Me. שיר השבוע לא של נייטוויש: Dusty Springfield - Son of a Preacher Man, Symphony X - Paradise Lost, Ayreon - Day Two: Isolation. אלבום השבוע: אוקטבריום P: להקת השבוע: אוורגריי. משהו טוב שקרה השבוע: חח כל הבילויים של השבוע הזה, אמא נסעה ויש לי בית ריק, העובדה שמפסיקים לבוא לבצפר באופן סדיר, וכמובן בגרות קלה בהסטוריה! משהו רע שקרה השבוע: נשרף לי המסך): אבל זה לא מפריע לי לעבוד בוP:,עייפות מצטברת, ויום אחד דכאוני למדיי. חח וואי שבוע עמוס היה לי. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מתכונת קלה בפיזיקה. סרט/סדרה/ספר השבוע: היום מרתון סרטים, נראה מה יהיהP: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: The Offspring - She's Got Issues, טוב זה היה כשהתחלתי לענות על השאלון, עכשיו Savatage - Hall of the Mountain King.

והנה ציטוט:

אני וידיד שלי - "וואי אני בטוחה שראיתי אותך נוהג ליד הבית שלי. איזה אוטו יש לך?" "ממ דייהטסו קורולה 660X. עוזר לך?" "לא נו, תגיד ת'צבע"

A Hilit

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo199.gif [חוסר שינה..]

שיר השבוע של נייט: SIMS שיר השבוע לא של נייט: unforgivable sin הושפעתי מג'ים וורד אלבום השבוע: לא'דעת.. להקת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי אתמול אנשים מהרצליה שהיו איתי בטיול האחרון והתחלתי חזרות עם להקה חדשה משהו רע שקרה השבוע: הכל. המשפחה שלי כאלו זונות. אבא מעיר אותי בצעקות אחרי שאמא עושה לי ייסורי מצפון שדיברתי בטלפון כל הלילה והפרעתי לה לישון ועוד מעודדת את אבא להמשיך לצעוק עליי כמו בהמה ולעשות לי מניפולציות של "אם את לא קמה עכשיו אנחנו נוסעים בלעדייך לסבתא" אחרי שישנתי 6 שעות בגלל שדיברתי כל הלילה [לדעתי זה מספיק שעות, אבל תנו לי שתי שניות להתארגן!] טרקתי להם את הדלת בפרצוף, שייסעו בלעדיי, שילכו להזדיין. חוץ מאחותי כפרעלייה 3> משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסוע לסבתא. קשה בלי לראות אותה פעם בשבוע לפחות.. ציטוט השבוע: לא'דעת. אין לי כוח לחשוב לינק/אתר השבוע: פורום נייטוויש תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: האלופה תמונת השבוע: עזבו אין לי כוח ואני מתגובה מהירה מה את/ה שומע/ת עכשיו?: מופע הארנבות של דוקטור קספר - אחלום לנצח

e b 2 2

New member
כבר שישי??

שיר השבוע של נייט:crownless שיר השבוע לא של נייט:Epica-cry for the moon אלבום השבוע:Epica the phanotm agony להקת השבוע:dream theater משהו טוב שקרה השבוע:לא הרבה...נגמר בצפר:)) משהו רע שקרה השבוע:לא עולה לי לראש..די טוב למען האמת משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לקבל את הMP4 שלי:))) ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שקט

lacrimosa girl

New member
טרילילילי :)

שיר השבוע של נייט:
אממ כל מיני לא היה ספציפי שיר השבוע לא של נייט:
עדיין FACE YOUR DEMONS ובכללי BEYOND THE VEIL אלבום השבוע:
- להקת השבוע:
- משהו טוב שקרה השבוע:
הייתי היום בראיון למד"א- חברה שלי כזה |הודיה|: יש לך מוזיקה בפלאפון? |אני|: נייטוויש, לא משהו שתאהבי |שולמי|: ~בחור שפגשנו שם~ את שומעת נייטוויש?? |אני|: יאפ, גם אתה?? ונכנסנו לדיון ארוך ונחמדי על להקות וכו' וכולם בהו בנו כאילו נפלנו מאיפשהו
וביום רביעי לקחו את השכבה שלי לבית ליסין לראות הצגה [תפוחים מן המדבר, מרוחה משהו] וכידוע בית ליסין זה ליד נוקס ומטאל שופ, אז אני ועוד שתי בנות נכנסו כזה לנוקס [הן רצו לראות מאיפה קניתי את המחוך D:] ואחרינו עוד איזה 7 בנות [דנה נראה כאילו היא הולכת להקיא] ואז הסתכלנו החוצה וכזה כל שאר השכבה באה [עוד איזה 60 ילדים] וכמעט היה לה התקף לב D::: ואז נכנסתי עם עוד כמה חברה שמבינים עניין למטאלשופ והתלבטתי שעה בין קוויטוס של אפיקה [30 ש"ח] לבין חולצת ווישמאסטר [50] ובסוף לא קניתו כלום. D:
אוה, והשייק פירות!!!שייק שאני חולמת עליו כבר חודשים D: משהו רע שקרה השבוע:
לא ראיתי בסוף את ענבר ויואב, ותעודות. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
בגרות בלשון ולפגוש את כולכם, או לפחות חלקכם
ציטוט השבוע:
בהצגה: האבא מברך שרית יושבת ליד |שרית|: ~עונה~ אמן!! ~כל הקהל צוחק ~ ובהפסקה כולם באו להרביץ לה D: לינק/אתר השבוע:
- סרט/סדרה/ספר השבוע:
- תמונת השבוע:
נמנמ הוולפייפרים :) מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שיר השבוע של נייט: GLS שיר השבוע לא של נייט: Within Temptation - Pale אלבום השבוע: Once להקת השבוע: לאדעת משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו רע שקרה השבוע: הרבה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בגרות בספרות X_X ציטוט השבוע:המורה הגמדה-גוצה לספרות הלכה לחלון לראות איזה גוזל ששמענו משם ומישהו אמר לה "להרים אותך שתוכלי לראות?" XD (כן, זה יותר מצחיק כששומעים את זה
) לינק/אתר השבוע: http://comunidad.ciudad.com.ar/argentina/capital_federal/visualmix/vonzai/gorey.html סרט/סדרה/ספר השבוע: עמוק באדמה, אחים ואחיות, חברים, סאות'פארק תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: קירקורי בטן

tbents

New member
יא, כבר סופשבוע שוב? :)

שיר השבוע של נייט: WIHAA שיר השבוע לא של נייט: the spirit carries on-dream אלבום השבוע: להקת השבוע: לפי הלאסט שלי זה כנראה סונטה משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי י"א
אה, וקבלתי הנהלה על עוד 2 פורומים..[שעכשיו זה 4 בסכ"ה
] משהו רע שקרה השבוע: קבלתי מגן 0 בלשון. שתחנק המניאקית. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני אצליח להעלות ת'מגן שלי בספרות מ95 ל100
וכמובן, שאני אצליח בבגרות, הלוואי ציטוט השבוע: חברה שלי רזה צפלוחית כזו ואני כל הזמן אומרת לה שהיא נראית כמו ניצולת שואה..:) היא:" אני לא ניצולת שואה! אני במבי! " XD הילדה מפגרת.. לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: דיימונד בלאד\ SCI תמונת השבוע: אני רוצה ת'שמלה הזו! אבל היא עולה הרבה ואין לי
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: When Love And Death Embrace-HIM פיי..שנים לא שמעתי אותם..

dralan

New member
דיימונד בלאד די מעפן לדעתי

אבל CSI /tapuzforum/images/emo99.gif. איזה מהם את אוהבת?

tbents

New member
זה פשוט האחרון שראיתי../images/Emo9.gif

ואממ...מיאמי הכי כיף, אבל גם NY טוב:)

dralan

New member
אני הכי אוהב את NY

הפוזות של הוריישו מתחילות לעלות לי על העצבים לאחרונה P=

למעלה