סופ"ש אלונה

LadySilkworm

New member
עשית לי גם נוסטלגיה מלהיזכר בשירים האלה P:

אני מקווה שתרגישי יותר טוב

chyio

New member
תרגישי טוב..

שיר השבוע של נייט: נימפומניאק
שיר השבוע לא של נייט: אין אלבום השבוע: AFF להקת השבוע: נייטוויש אלא מה משהו טוב שקרה השבוע: שיעור תופים? משהו רע שקרה השבוע: כל השאר בערך ס: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא מצפה לכלום כבר. ציטוט השבוע: ~חוסר בועידות מצחיקות~ לינק/אתר השבוע: תפוזבל סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלד תמונת השבוע: אין לי אותה פה מה את/ה שומע/ת עכשיו?: נימו

גלידה בטעם פינגווין זה לא טעים.

שיר השבוע של נייט:nemo שיר השבוע לא של נייט:הוא לא ממש נייט,הוא מרקוP:While Your Lips Are Still Red אלבום השבוע:וואנס להקת השבוע:נייט משהו טוב שקרה השבוע:חופש משהו רע שקרה השבוע:סבא וסבתא חזרו לארה"ב והפעם הבאה שאני אראה אותה תהיה (בעזרת ה' P:) עוד שנתיים
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מפגש,טיול זריחה לים מיד אחרי המפגש, ומלא ביביסיטר ציטוט השבוע: |אח שלי| אילנה, תראי, אני בהריון|צוחק| |אני| לא,רק בנות יכולו ת להיות בהריון.בנות גדולות.ונשואות. |אח שלי| אז מה, את נשואה?
לינק/אתר השבוע:יוטיוב סרט/סדרה/ספר השבוע:זכרונותיה של גיישה, ימי שלישי עם מורי. תמונת השבוע:אין. מה את/ה שומע/ת עכשיו?:nemo

עונה^^

אין לי כוח למדגישומטיק אז אין הדגשה הפעם
. שיר השבוע של נייט: Gethsemane כרגיל
Ever Dream Ghost Love Score שיר השבוע לא של נייט: Epica- Illusive Consensus Within Temptation- The Promise אלבום השבוע: Oceanborn להקת השבוע: Nightwish משהו טוב שקרה השבוע: חופששש משהו רע שקרה השבוע: 316 תרגילים-.- משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שומדבר מיוחד ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: תפוזבל כרגיל.. סרט/סדרה/ספר השבוע: אראגון!!![הספר] נממ ועשיתי מרתון של זיווגים, וגם הקס כרגיל ופרוייקט מסלולXD תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Tristania- A sequel of Decay

תרגישי טוב ותנוחי הרבה!../images/Emo24.gif

שיר השבוע של נייט: אין שיר השבוע לא של נייט: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: נייטוויש בגלל התעסקות מרובה בהם P: משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי חטיבה! והתעשרתי ב600 ש"ח :] משהו רע שקרה השבוע: ממ לא יודעת משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אוונסנס!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע: יש כמה קטעים טובים ממסיבת הסיום...
קריינית בתפקיד פרחה: "שיואו איזו התרגשות, לא התרגשתי ככה מאז שבריטני עשתה קרחת!"
פסיכולוגית לתלמידה: "מה קרה? יאיר קורא לך בבלוג? נגמרו לך הגרביים ואין לך במה למלא את החזיה? נתי לא מחזיר לך אהבה?" (זה קצת מעוות והיו עוד דברים ששכחתי אבל זה היה קטע עם טקסט גאוני!
) התלמידה בתשובה: (בהיסטריה) "אני חופרת!!!"
"התכנית ז'קי וחצי משודרת בחסות הקיוסק של ז'קי, נקניקיות מאתמול, טוסטים שאי אפשר לאכול..." ועוד משהו, לא זוכרת XD לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: ג'ייד ווריור למרות שלא הבנתי את רוב העלילה
/הקס+בנותגילמור+מלאךשחור כרגיל/שר הטבעות 1 תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו? Headstrong - Earshot (מתוך הפסקול של מלכת הארורים)

למעלה