סופ"ש קסום

Amir Noy

New member
../images/Emo201.gifתודה אנשים......./images/Emo140.gif

הוא יצא אתמול ב3 וחצי בלילה מבית החולים... הסיבה לכך די ברור...
הוא שתה יותר ממה שהוא היה צריך,הוא לקח כדורים ממה שמותר וממה שצריך, הכדורים עם האלכוהול גרמו לו לנזק רציני
שדודים שלי חזרו הביתה הם מצאו אותו מעולף במיתה שלו... :/ הכי חשוב שהוא יצא מזה,וחס וחלילה לא קרה לו כלום.. אבל יותר חשוב עכשיו..שזה מסוגל להרוס לו את החיים
הולכים לשים אותו בהשגחה עכשיו לכמה החודשים הקרובים...

Amir Noy

New member
תאמת שאין לי מושג...

אבל אני לא חושב..... הוא לא היה עושה דבר כזה.. יש לי קצת בעיות בזמן האחרון..אבל לא... אני חושב שהוא שתה...ופשוט לקח כדורים אחרי...(כדורים של כאב ראש)...רק בלי לשים לב כמה.. באמת שאני לא יודע... אבל העיקר שזה עבר :/

en li shem 7

New member
החלמה מהירה../images/Emo201.gif.

ואני בטוחה שהוא ייצא מזה והכל יהיה בסדר. רק קצת תקווה
.

tbents

New member
סופשבוע נפלא:)

שיר השבוע של נייט: שיר השבוע לא של נייט: שיהיה אייס קווין, בשביל איתי
אלבום השבוע: מאמא ארת'-ווית'ין להקת השבוע: ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בחתונה מקסימתית, במיפ קסומיייי עם אנשים נפלאימים:) משהו רע שקרה השבוע: אין לי מושג:p משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אעשה משו עם החיים שלי >< ציטוט השבוע: סבתא לאמא: "למה לא ספרת לי שהתחתנת? דווקא בחור נחמד"
לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: התמונות של המיפ...
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: פרסומת?

lacrimosa girl

New member
אתם!

פורום קסום שכמוכם!
שיר השבוע של נייט:
אההה, לא יודעת
פרעה אולי שיר השבוע לא של נייט:
כל מיני של בליינד גרדיין, קמאלוט אלבום השבוע:
להקת השבוע:
נייטוויש =] משהו טוב שקרה השבוע:
מ-פ-גש!!!!! (= D= משהו רע שקרה השבוע:
אההה כלום לא עולה לי
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
ירושלים? (= ציטוט השבוע:
מלא מהמפגש D= לינק/אתר השבוע:
הפורום הקסומי הזה
סרט/סדרה/ספר השבוע:
from wishes to eternity, מקסים!! וכמובן, המון תודה לענבר [לאבא שלה
] - we will take you with us, שעוד לא סיימתי לראות
תמונת השבוע:
תמונה של לונה
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:
ימיומים של לונה, אבל היא צריכה ללמוד ללכת לישון לבד, והיא לא רוצה

אלאנקה

New member
אהמ!!

יש מצב שתשלחי לי במסר את המספר שלך?.. אני גם רוצה להיפגש

Liquid Dreams

New member
איפה דבורה?../images/Emo7.gif

אל תשכחי מה שהבטחת!;; שיר השבוע של נייט: אין ממש שיר השבוע לא של נייט: מלא++ אלבום השבוע: TOD של אוונסנס להקת השבוע: אוונסנס!!!!!11 משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של אוונסנס*____* אה וקנו לי היום MP4
משהו רע שקרה השבוע: האיש ההוא שרצה לפרוץ לנו הביתה והאנשים הבהמות בהופעה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שנארוזD: ציטוט השבוע: אליזבת: This is madness! ג'ק: This is politics XDD ענק, הרג אותי הסרט הזהXDD לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: שודדי הקאריביים 3
ראינו היום תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שמעתי לפני רגע רסטלס של ווית'ין

en li shem 7

New member
><

שיר השבוע של נייט:beauty and the beast שיר השבוע לא של נייט: Liberation Chasing Cars - eyes open Linkin Park - What I've Done אלבום השבוע:נאן להקת השבוע:אין להקה, יש מיינסטרים משהו טוב שקרה השבוע:מפגש? משהו רע שקרה השבוע:חה חה>< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לודעת..למות?>< ציטוט השבוע:"לילה טוב בייבס. תזהרו מחטפים." "חטף פתח!!!" "*פתח...*" חברה שלי. אומרת לנו להיזהר מחטפים. לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:סרט-למרות שהוא ח-ר-א אש. חייבים להרוג את ג'ון טאקר (נראה לי שזה השם
) תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:ברי סחרוף-יומולדת shavuaa tov

למעלה