סופ"ש קסום

danduuu

New member
אעעע את שומעת סנואו פטרול../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ולסרט קוראים "ג'ון טאקר חייב למות" אם אני לא טועה בעצמי. אני ממש רוצה לראות אותו, הוא באמת מסריח כמו שאומרים חחח?

en li shem 7

New member
אהא../images/Emo6.gif

חוץ כמבון, מהאח השקסעי של ג'ון טאקר. הייתי עושה אותו בכיף

LadySilkworm

New member
בעעע

שיר השבוע של נייט: תאמינו או לא- קריק מריז בלאד P: וthe poet etc.. שיר השבוע לא של נייט: draconian- the amaranth Draconian- heaven laid in tears ועוד ועוד.. אלבום השבוע: Floodland של sisters of mercy להקת השבוע: Sisters of mercy
משהו טוב שקרה השבוע: -מנסה לחשוב- משהו רע שקרה השבוע: כאילו שאני אכתוב את זה P: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שייגמר כבר ציטוט השבוע: חחחח לא חשוב P: לינק/אתר השבוע: יוטיוב סרט/סדרה/ספר השבוע: דייוויד קופרפילד, סיינפלד[ראיתי אתמול רק שלושה פרקים ):] תמונת השבוע: -- מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייט: אממ planet hell שיר השבוע לא של נייט:יש הרבה אלבום השבוע: הדיסקוגרפיה של סנטנסד אני מניח להקת השבוע: לאידע משהו טוב שקרה השבוע: מפגש
משהו רע שקרה השבוע: לא זוכר =] משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא מצפה לזה, אבל צום י"ז תמוז
ציטוט השבוע: אינלי כוח לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/CSI ו-HEROES/"משתה לעורבים"
תמונת השבוע: לאידע מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

תפוז טיפש../images/Emo4.gif

שיר השבוע של נייט:DG שיר השבוע לא של נייט:אין אלבום השבוע:סנטורי צ'יילד להקת השבוע:הארי והפוטרים.אל תשאלו,יותר מידי שעות במיספייס
משהו טוב שקרה השבוע:מפגש
משהו רע שקרה השבוע:סבתא טסה בחזרה לארה"ב=( משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:צובעת שיער,פלאפון
ציטוט השבוע: |ניקולאס| יש לך יום הולדת? |עלומה|כן |ניקולס|-מזל טוב.תגידי אפשר בלון?אם תרצי,אני אפילו אתחיל איתך בשבילו(
) |עלומה| אני מעדיפה שלא, אבל אתה יכול בלון בכל מקרה
לינק/אתר השבוע:יוטיוב/מיספייס סרט/סדרה/ספר השבוע:האנטומיה של גריי
תמונת השבוע:אין לי תמונה טובה על המחשב:-\ מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את המקלדת^_^

Kezia

New member
כל פעם שאני שומע את האביב הניצחי של כנסיית הש

כל אני פשוט מתעצבן עליהם שהם העיזו לקחת יצירה כמו האביב של ויואלדי ולהכניס אותה לתוך השיר שלהם. מי הם חושבים שהם שמותר להם לקחת יצירת אומנות כמו זאת ולדחוף אותה בין המיינסטרים הרדוד של הרדיו ?
ועוד תחנות כמו גלגל"צ בטח שמות את השיר הזה ואחריו איזה שיר של נינט טייב. ילד קטן ותמים ששומע את זה עוד עלול שלא להבדיל בין נינט לויואלדי... פשוט הזנייה של המוזיקה... או קיי... לנשום... להרגע... משעמם לי....

en li shem 7

New member
P:

אין שום דבר רע בנינט טייב
וגלגלצ זאת אחלה תחנה...עם אחלה מוזיקה:) ויואלדי-4סיזנז

אתה מפגר.

"האביב הנצחי" המקורי הוא בלי הקטע של 4 העונות, הם הכניסו את זה בדיסק עם העיבודים החדשים שלהם, ו-וואלק, השילוב של השיר הממש אדיר הזה ביחד עם היצירה הגאונית הזו ממש טוב. והם לא מיינסטרים רדוד:S אם הם, כנסיית השכל זה מיינסטרים אז אתה לא יודע מה זה. נינט נגיד זה חרא, וזה גלגל"צ וגרוע, אבל כנסיית השכל זה טוב.

אני כ"כ אוהב את טבעון!!

שיר השבוע של נייט: crownless שיר השבוע לא של נייט: Jon Oliva's Pain - Father, son, Holy ghost אלבום השבוע: Jon Oliva's Pain - Tage Mahal להקת השבוע: Axxis, אוי, הגאונות.. Take a look in the face of the shadowman! משהו טוב שקרה השבוע: אתמול היה ממש כיף בבורגר פלייס, ובכללי היה שבוע די נחמד.. משהו רע שקרה השבוע: מצב רוח רע בחלק מהימים. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: איטליה. איטליה!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההה. ציטוט השבוע: חחח האוסטר, חבר שלי: "אם לצל, מסבלימינאל והצל יהיו ילדים, הם יהיו ילדי הצל!"
ענקק לינק/אתר השבוע: http://www.last.fm סרט/סדרה/ספר השבוע: שודדי הקריביים 3 זה פשוט חזק וכולכם לסביות!!!!!!!!!!! תמונת השבוע: באמאשלך! מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Tuatha De Danann - The Land's Revenge

Itay Simons

New member
חחחחחחחחחחחחח ילדי הצל ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

איח זה כזה מחזה נוראי.

Ice Queen 7

New member
~

שיר השבוע של נייט: GLS
שיר השבוע לא של נייט: Kamelot - The Shadow Of Uther אלבום השבוע: Kamelot - The Fourth Legacy להקת השבוע: קמלוט משהו טוב שקרה השבוע: אין יותר תיגבורים *_* משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הרצליה ביום שלישי D: ליהי וסלובי D: ציטוט השבוע: "אני בוגד רק איתך, אין גבר נאמן ממני!" הבורר זה טוב P: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרות- חברים, הבורר, אחים ואחיות, דת' נוט, סרט- שרק 2 תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום ס:

למעלה