תאמינו לי אם אומר שלא התכוונתי לחפור?../images/Emo122.gif
באמת שלא. שיר השבוע של נייט:
אממ המון...סליפווקר, פואט, 7 דייז, נייטקווסט, TMD... שיר השבוע כללי:
כנ"ל
איןלי כוח לחפור. >< אלבום השבוע:
נאמ אין ספציפי משהו חדש השבוע?:
כסף?
נאמ מיום ראשון- דיסק של אדגאי והפסקול המקורי של פאנטום האופרה עם שרה ברייטמן ^^ [שניהם ביחד ב70 ש"ח
] דבר טוב שקרה השבוע:
הייתי אצל סבאסבתא בחיפה, היה נחמד דבר רע שקרה השבוע:
מד"א אתמול, ולפניו 4 שעות של נסיעה >< אוטובוסים של אגד פשוט מניאקים. הנהג ראה אותי, עם תיק של 75 ליטר על הגב ששוקל בערך כמוני [ולשקול כמוני זה חתיכת הישג], רצה עם עוד שני חיילים לכיוונו, היינו במרחק 15 מטרים ממנו, והוא פשוט חייך והמשיך לנסוע! איזו רעות לב. ובמד"א נשארתי תורנית לנקות, ובגלל שאני נחמדה/טיפשה מדי נשארתי ~לבד~, סיימנו ב9:30 ורק בערך ב10:15 הגעתי לשטוף את הרצפה, היה כ"כ מלוכלך. וגם הייתי אחרי יום ארוך שהתחיל מבחינתי ב5 ולא אכלתי בו כלום ובקושי שתיתי, כמעט התמוטטתי באמצע הנקיון >< המדריך שלי ריחם עלי והסיע אותי הביתה, אם לא הייתי נשארת לישון בתחנה. לא היה לי כוח לזוז מטר. ועוד דבר לא סימפטי שהיה אתמול בשיעור לחץ דם- המדריך שלי כהרגלו הדגים עלי. |מיכאל|: מדידת לחץ דם. כורכים את הרצועה סביב הזרוע של הנפגע ~כורך רוצועה סביב הזרוע שלי~ עכשיו, עלומה היא דוגמה טובה. למה? כי היא רזה מדי, אז אי אפשר לסגור את הרצועה כמו שצריך [
הבהרה: מיכאל שוקל 130 קילו, לידו ~כל אחד~, אפילו אני, נראים רזים] כי אין מספיק סקוץ'. מה שעושים במקרה כזה: אפשר או לנפח קצת את הרצועה לפני ששמים אותה, או לקחת מתנדב מהקהל, במקרה הזה דותן *שולף פאראמדיק שהסתוב בתחנה* ואומרים לו להחזיק שלא יחליק עד שננפח. תחזיק. ~בודק ל"ד~ ~עושה פרצוף~ ~בודק שוב~ *לדותן בשקט*: השעון הזה מקולקל? ~בודק עוד בערך 4 פעמים~ [יש לכם מושג כמה זה כואב?
] |מיכאל|: ~קול מוטרד~ לכי שתי כוס מים. ~מתעסק עם השעון~ |אני|: למה? מה קרה? |מיכאל|: הדיאסטולי שלך מתחת ל60, את מיובשת, זה מה שקרה. לכי לשתות נו |אני|: ~הולכת לשתות~ ~חוזרת~ |מיכאל|: טוב נו, מתנדב אחר? ~בודק לי דופק תוך כדי~ לכי שבי כבר נו. כאילו שהתנדבתי מרצוני החופשי, להיות פרת הדגמות. ואני מתעבת ניסויים בבעלי חיים שלא לצורך הצלת חיי אדם. זה לא נכנס לקריטריון. ואחרי זה כולם יצאו להפסקת ארוחת צהריים ונשארתי בתחנה עם עוד שתי בנות, שלי בת 21 שכבר סיימה צבא והכל והיא ממש חמודה ועוד אחת בגילי, ענבר, שהיא סקיני סקיני סקיני וממש חמודה^^ והלכנו לשבת על המדרגות בחוץ [כי בפנים קפואא
] ואז כזה מיכאל יוצא החוצה ותופס אותנו באמצע שיחה על דיאטות וכו', כי שלי ירדה על ענבר שהיא נכנסת בה בערך 7 פעמים, וענבר כמובן כזה "את קוראת לי אנורקסית?!" וכו', ובדיוק אמרתי "אה, אני ירדתי בערך 25 קילו בשנה וחצי האחרונות" ושתיהן תקעו בי מבט המום שכזה [שאין לי מושג מאיפה הוא בא
םO] ומיכאל כזה נועץ בי מבט, ואז "למה אתן לא הולכות לאכול?" ושלי וענבר נופפו בסנדוויצ'ים שלהן, ומיכאל "עלומה, את לא אוכלת?" |אני|: אני לא רעבה... |מיכאל|: אין כזה דבר. כרס זה נכס ונכס צריך לטפח [: והוא ניסה לגרור אותי איתו לשווארמה של שוקי ><
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב:
מבחן סוף במד"א!
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה:
XDD השיר שכתבתי ב-3 בלילה לכבוד סיום הקורס וכנראה יהיה על החולצה שלנו. במנגינת "על ראש הברוש שבחצר". אצל מיכאל בקורס שמחה והמולה שם כל האנשים יביאו אוכל מתנה
העפרוני ירד מזמן אל הגרון
והצרצר הפך לסטייק ונאכל ברון! ביף ביף [beef beef
] מיט מייט [meat mate] על האש מסתובבת לה פרה להלהלהלהלהלהלהלה
וכל מי ששמע אמר: "אח, איזו ארוחה!" הכבשים כבר ברחו מזמן בבהלה
והקופים למדו במרץ סימנים של הרעלה
ואם נחנק, נפתח במרץ בהיימליך חסר מעוף רק העיקר שבסוף יגיע עוף ביף ביף...
ציירתי גם עוד כמה אפשרויות לחולצה שיצאו די נחמד, אולי אעלה לפורום אם יהיה לי זמן.^^ ציטוט השבוע כללי:
יש הרבה ממד"א... אבל אין לי כוח.
סרט/סדרה/ספר השבוע:
השמיניה? Oם היינו אצל סבתא ועשינו מרתון, אני ובנדוד שלח. קליפ היוטוב השבועי: תמונת השבוע: מה שומע/ת עכשיו?: שבוע טוב!