סופ"ש קסום

blacknwhite

New member
נמנמ

שיר השבוע של נייט: ever dream!!!!
שיר השבוע כללי: לא יודעת.. אלבום השבוע: - משהו חדש השבוע?: אממ.... לא דבר טוב שקרה השבוע: היה כיף
פגשתי מלא אנשים שאני אוהבת
ו.... נולדה לי בת דודה חדשה!!!!! D: קוראים לה סתיו
אבל עדיין לא ראיתי אותה... דבר רע שקרה השבוע: מצבי רוח קצת מוזרים\= הפיוז שלי היה ממש קצר יום עם המשפחה בחוץ. אמא שלי טענה שאני רעבה, אבל בקושי אכלתי\= לא ברור משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: גאד, פנימיה:O ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין לי כוח\= ציטוט השבוע כללי: "היא נראית כמו בובה מתנפחת" (טל על טאריה בבלס דה צ'יילד
) סרט/סדרה/ספר השבוע: אין קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו?: כלום שבוע טוב לכולם!

blacknwhite

New member
יאאאא ראיתי את בת הדודה החדשה שלי

והיא כזאת מותק!!!! D: קטנה ממש ופוצי לגמרי
ואחותה הגדולה (בת 3) מרגישה מקופחת, אז ישבתי איתה וקראתי לה סיפור. גם היא ממש מתוקה
(ואני חושבת שההורים שלה העריצו אותי על זה שנתתי לה צומי למשך כמה דקות
) D:

tbents

New member
רק עניתי על הקודם..אבל שיהיה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייט: דה פואט, דה איילנדר שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: DPP משהו חדש השבוע?: דבר טוב שקרה השבוע: היה אחלה חפש ת'מדריך בקניון
דבר רע שקרה השבוע: ישבתי בערך 6 שעות על בוקריפורט.זה נראה כמו עבודת גמר באנגלית ולא בוקריפורט. >< משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: אני מתחילה י"ב..אעעעעע!!!!
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: Horizon crying, the tears we left behind longer gone ציטוט השבוע כללי: כתבי שלשום, לא היה משו חדש
סרט/סדרה/ספר השבוע: זהות בדויה, אתמול :) תמונת השבוע: מוות לקיפול בגדים!!! מה שומע/ת עכשיו?: Falling Again-Lacuna coil

Itay Simons

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייט: Elvenpath שיר השבוע כללי: Helloween-Perfect Gentleman דבר טוב שקרה השבוע: המממ כרטיס טיסה? ^^ דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: מימדיון
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: A little match girl freezng in the snow (מתוך בר גרייס מיזרי
) סרט/סדרה/ספר השבוע: טופ מודל
קליפ היוטוב השבועי: http://www.youtube.com/watch?v=53sOpQQWOOA&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=T21UUEyw_c4&mode=related&search= תמונת השבוע: מה שומע/ת עכשיו?: את המזגן עושה רעשים

The Fantasy

New member
עונה :)

שיר השבוע של נייט: while your lips are still red [נכון שזה לא באלבום ולא הרסתי לעצמי?
] שיר השבוע כללי: המון של 30סטמ feint-epica (acoustic) on my own-the used אלבום השבוע: 30stm-30stm HIM-uneasy listening vol. 2 משהו חדש השבוע?: האלבומים הנ"ל, סיכה של 30סטמ, פוסטר עצום של וילה שתלוי לי מעל המחשב
דבר טוב שקרה השבוע: מפגש 30, אמ איכשהו מפגש HIM ועוד כל מיני. דבר רע שקרה השבוע: מתגעגעת לחברות שבהפלגה
ואמ לא יודעת..הצפות של אימואים בעזריאלי. כמעט הבאתי להם נבוט בראש. וואי כ"כ עצבן אותי מה שהלך שם אתמול ושלשום. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: לראות את חברות שלי כבר, סופרלנד
ואולי סרט..:) ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אמ ציטוטים שהיו רשומים לי בשוקולד [כן זה מוזר אני יודעת
]: loved shall be who lovable becomes- one of the benefites of friendship is knowing to whom you may conside a seceret- the sound of a kiss is not so loud as that of a cannon, but it's echo lasts a great dill longer- ציטוט השבוע כללי: -פאקצות בתומר "סליחה, כמה הסטרפלס הזה?" המוכרת-"מ-ח-ו-ך... וזה 550" "יאללה יאללה בואו נעוף מפה ומהר.." וואי זה היה מצחיק חח סרט/סדרה/ספר השבוע: סקינס כ"כ
היה פרק ממש עצוב ויפה..
ועל טבעי כמובן. קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: we're so cool
מה שומע/ת עכשיו?: רואה את הדיוידי של ME של ווית'ין

Liquid Dreams

New member
ריח של עוף בתנור ;;

שיר השבוע של נייט: אבר דרים, לגמרי
שיר השבוע כללי: Norwegian Lovesong- Leaves' Eyes
אלבום השבוע: Lovelorn של ליבז אייז, אנטר של ווית'ין משהו חדש השבוע? שלושה דיסקים וסינגל :] דבר טוב שקרה השבוע: תל אביב פעמיים דבר רע שקרה השבוע: נגמר הכסף >< משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: מצפה שתהיה פגישת מחנכת. רוצה לצאת מהבית ולפגוש אנשים. לא מצפה לבת מצווה של אחת שהייתה איתי בגן. סעמק, לא דיברתי איתה אפילו פעם אחת מאז שעברנו מהקיבוץ וגם ההורים שלי לא דיברו עם ההורים שלה, למה אני צריכה ללכת? >< ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: long to be part of this dream
ציטוט השבוע כללי: ~חבר מתכנן את החתונה שלו לידי~ הוא: "אני אתחתן ביער מכושף-" אני: "בחורף?" הוא: "מה שירד עליי גשם?" אני: "לא, שלג" הוא: "שלג בישראל?" אני: "יער מכושף בישראל?
" טוב אני יודעת זה גרוע >< סרט/סדרה/ספר השבוע: יש מיליון סדרות, סעמק. יסטארס זה טוב מדי >: וספר השבוע הארי פוטר 7
קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו? את קרי מתלוננת ב8 כללים פשוטים D:

למעלה