סופ"ש קסום

The Cat Woman

New member
ופה היתרון של דיגיטליות לעומת פילם...

צילום בלי לעשות חשבון. אבל זהו, כל הכיף שבטכניקה- זה לדעתי מתחיל ונגמר במצלמות פילם.

כן אני מתכוונת ל5600.. ../images/Emo99.gif

היו אמורים לקנות לי אותה ליומולדת אבל בסוף התפשרתי על A560 של קאנון כי ישש לו כמה נתונים טיפה יותר גבוהים מה5600.. (אני חושבת שהזום, הזיכרון וה7.1 מגה פיקסל.) אפשר לומר שבסה"כ אני מרוצה.. יוצאות לי איתה תמונות מדהימות. (זו תמונה שצילמתי בשבוע שעבר, בפולין.)

היויו

New member
הייתי מעלה לכאן תמונות, אבל...

האיכות שלהן יורדת דרמטית כשמקטינים את הקובץ ל500K
...תפוזונה

היויו

New member
ד"א - איפה השגת לה עדשות?

יש לי רק 35:70 בשבילה , שקיבלתי כשקניתי אותה. אה, ו... קניתי אותה יד שניה בהולנד, והיא עלתה לי משהו כמו 200 שקל (לפני משהו כמו 10 שנים...)

The Cat Woman

New member
אמ... קנינו ממזמן עם המצלמה

יש לי עדשה מכפילה ועדשה אחרת- לא זוכרת של כמה... בנוסף יש לי גם פלאש (מן הסתם?) ו... אמ... יצא לי לראות ביריד האומנים שבכיכר דיזינגוף מישהו שמכר עדשת מצלמה מהסוג הזה, אולי שווה לבדוק.

היויו

New member
וואלה... בדיוק נשבר לי הפלאש לא מזמן ../images/Emo10.gif

עוד מעט יהיה לי קצת כסף, אול אני באמת אקנה לי איזה פלאס ועדשה חדשה
היו םשיחקתי עם SLR מצויינת של ניקון, עשיתי כמה תמונות של מור שיצאו פשוט סוף העולם. חבל רק שהיא לא שלי...

The Cat Woman

New member
אוף. ../images/Emo7.gif סופ"ש מגעיל.

שיר השבוע של נייט: GLS
שיר השבוע כללי: Leaves Eyes- For Amelie
דבר טוב שקרה השבוע: הרבה עבודה
דבר רע שקרה השבוע: חברים שדופקים ברז... ואי אפשר לסמוך עליהם...
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: בריתה של הבת-דודה החדשה שלי
היא כזו אפרוחית!!!
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: כל שיר השבוע שלי: Why don't you feel me Why can't I hold your hand (You) never said that you'd leave me and I know you are somewhere I held you up Every time you were down Your crying stopped When I was around...but... Why don't you love me? Enough to stay with me Now tell me truly Was it there in your heart too? All that I'm left with Is a dream of me and you You filled my soul With your beauty and with hope We're different although We were just like water in sand Why dont you feel me Why cant I hold your hand You never said that you'd leave me And I know you are somewhere I held you close When you fell to the ground And now you've torn all my hope apart You could have said good-bye
מה שומע/ת עכשיו?: כל מני שירים מדכאים...

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif

אבל... בת דודה חדשה!!! גם לי יש אחת ^^ למרות שלא ראיתי אותה עדיין... קוראים לה סתיו והיא נולדה אתמול
|סהתלבות| ואני פה אם רוצה לדבר
(for amelie ממש יפה
)

The Cat Woman

New member
מזל טוב!!!

גם אני לא ראיתי את שלי עדיין, וקוראים לה שי... ראיתי אותה רק בתמונה שאמא שלי צילמה בפלאפון- ויש לה פה כזה קטן וחמוד ובכלל כולה גוזלית שכזו...
כ"כ תמימה וקטנטנה... בא לי לחבק אותה. ו... פור אמילי פשוט מקסים! אני אפילו אגזים ואגיד שהוא סוג של מושלם...

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo24.gifתרגישי טוב יקירה/tapuzforum/images/emo25.gif

~שולחת לך נשיקה through the starlit sky~

Eragon651

New member
אז ככה ...

שיר השבוע של נייט: End Of All Hope
שיר השבוע כללי: (KNOB - Im lost (Club Mix אלבום השבוע: "no idea" משהו חדש השבוע?: משקפי שמש {מראה} של julbo דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בים ובקרטינג עם חברים מהצבא דבר רע שקרה השבוע: אני עדיין מובטל
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: {מצפה} למצוא עבודה ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין כזה {אין זמן לסיפורים ומעשיות} ציטוט השבוע כללי: כנ"ל סרט/סדרה/ספר השבוע: {סדרה } "באטלסטאר גלקטיקה" קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: --- מה שומע/ת עכשיו?: במקרה את Evanescence-Whispe

../images/Emo4.gif

שיר השבוע של נייט: אבר דרים שיר השבוע כללי: אדוןשוקו אלבום השבוע: -- משהו חדש השבוע?: לא דבר טוב שקרה השבוע: לא דבר רע שקרה השבוע: הרבה משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: שיהיה מעניין ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין לי כוח ציטוט השבוע כללי: אין לי כוח סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: אין פה על המחשב הזה מה שומע/ת עכשיו?: כלום

ש נ י1

New member
אממ טוב.....

בעיקרון כל מה שרשמתי שפינה הקודמת קרה גם בשבוע הזה אז אני מחלקת אותו חצי חצי
שיר השבוע של נייט: כלום שיר השבוע כללי: Rhapsody - Emerald Sword Rhapsody - Eternal Glory Rhapsody - Wisdom Of The Kings אלבום השבוע: Rhapsody - Symphony of Enchanted Lands דבר טוב שקרה השבוע: אממ אילת
הייתי היום על חברה בים והיה נחמט
דבר רע שקרה השבוע: -- משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: לא יודעת ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: --- ציטוט השבוע כללי: שאמרתי בים לחברה שלי "נפל לי החוקו" (במקום קוקו
) סרט/סדרה/ספר השבוע: עדי אשכנזי- מה זה השטויות האלה קליפ היוטוב השבועי: -- תמונת השבוע: עוד לא שלחו לי את התמונות המגניבות מאילת
סופ"ש נחמד!

shirlapes

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייט: פישמאסטר
שיר השבוע כללי: silverchair - ana's song אלבום השבוע: songs for the deaf של queens of the stone age (לפחות ככה נראה לי שקוראים לאלבום...) משהו חדש השבוע?: קרוקס בלרינה...אבל יפות! דבר טוב שקרה השבוע: כל השבוע הזה היה טוב
דבר רע שקרה השבוע: ידיד טוב טס לחו"ל לאיזה שבועיים. הוא כבר חסר. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: נשבר לי לכתוב על עבודה, אני אכתוב על משהו אחר!
אני משכתבת ומנסה לתרגם איזה פאן-פיקשן שכתבתי לפני כמה זמן... ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין
ציטוט השבוע כללי: שיחה טיפוסית ביני ובין החברה הכי טובה: "הם אמרו לך שאת רחפת?! אם את מרחפת, אז מה אני?" "אם אני רחפת, אז את סתם סלע-צף בחלל. לי לפחות יש כיוון מוגדר" סרט/סדרה/ספר השבוע: כמו שבוע שעבר, "נשואים פלוס"
קליפ היוטוב השבועי: אפריל ריאן ונימו. כל מי שמכיר את דרימפול יסכים שהשיר הזה מתאים בול לדמות
http://www.youtube.com/watch?v=MZ2frsX-zCk תמונת השבוע: שילה נראית דבילית במיוחד אבל גם חמודה במיוחד
מה שומע/ת עכשיו?: muse - newborn

chyio

New member
~~

שיר השבוע של נייט: אמרנת' הוווו אמרנת'
זה כמו אורגזמה!!!!!! שיר השבוע כללי: אין P: אלבום השבוע: אושנבורן משהו חדש השבוע?: אפשר לשמוע אמרנת' כי הם שיחררו את הסינגל
דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצים דבר רע שקרה השבוע: וירוס ]: ולא במחשב משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: שסוף העולם יתחיל ולא נצטרך ללכת לבצפר@#!$ ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין ציטוט השבוע כללי: וואי בטח יש מלא עם כל השציצים האלה סרט/סדרה/ספר השבוע: שנות ה70
קליפ היוטוב השבועי: לא ראיתי השבוע שומדבר שם תמונת השבוע: טל והדר
מה שומע/ת עכשיו?: GLS

Super Alonit

New member
יאיי:]

שיר השבוע של נייט: 7 דייז, סהרה ודיפ סיילנט קומפליט. שיר השבוע כללי: Epica- Faced to Reality.
אלבום השבוע: החדש של נייט
(ואז מה אם לא שמעתי את כולו עדיין כי תומאס עשה לי ייסורי מצפון בראיון
) משהו חדש השבוע?: 4 זוגות מכנסיים חדשים ועוד שטויות:] דבר טוב שקרה השבוע: אני כרגע בטיול בצפון
(אצל קרוביחם עם מחשב
), היה אחלה מפגש נייט ביום רביעי וסתם שבוע ממש כייפי:] דבר רע שקרה השבוע: ביוטופ סיוטי ביום שלישי
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: תיאוריה!
ועוד לא התחלתי ללמוד בכלל:X ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: לא יודעת:X ציטוט השבוע כללי:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- כשהארי פגש את סאלי
, סדרה- שנות ה-70
, ספר- שבריר שניה\ דיוויד בלאדאצ'י.
קליפ היוטוב השבועי: לא ראיתי:X אין לי אינרנט בנ"צ. תמונת השבוע: אני לא במחשב שלי
מה שומע/ת עכשיו?: את המזגן הרועש והמשפחה הרועשת שלי

סנעיר

New member
אני בתור

שיר השבוע של נייט: Walking In The Air. [ולאלו שלא משחקים'תה כאילו הם לא שומעים ת'חדש עד שהוא יוצא- Last Of The Wilds
] שיר השבוע כללי: "פלוגה בקו"- מאיר אריאל אלבום השבוע: מישהו מצפה למצוא פה את החדש של איציק קלה או משהו? כמובן שדארק פאשן פליי. [לא נכנע לראשי תיבות] משהו חדש השבוע?: קניתי Gillet Fusion בדרך לבסיס?:| דבר טוב שקרה השבוע: התגלחתי כמו בנאדם! וגם- הפלא ופלא- יצאתי הביתה.. דבר רע שקרה השבוע: גיליתי ששבוע הבא אני לא יוצא הביתה :| משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: אני מצפה ששוב יהיה לי חם, בלילה שוב יטייל עליי העכבר הפלוגתי, שוב יכנסו לי אבנים קטנות לנעליים ושוב יכריחו אותי להעביר תסקירי ערב ולהסמיך עוד שני חזאים חפשנים, במקום לתת לי להתחפשן בעצמי. מה אני לא מצפה? שאני אהנה מזה... ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: "אני רוצה לפגוש אותה, פתאום במקרה, אחרי שכבר אשכח אותה כליל" ציטוט השבוע כללי: "ככה לא מביאים את החלב לתינוקת!" [?!??!!] סרט/סדרה/ספר השבוע: אפשר חרישת השבוע? מנג'ר!!! קליפ היוטוב השבועי: מה הלאה? דוגמנית ה-FTV של השבוע? תמונת השבוע: הכרטיס להופעה מקבל סופסוף את מושבו הטבעי לייד שאר כתבי הקודש.
מה שומע/ת עכשיו?: Paid In Full של סונטה. שוברים שיאי התבכיינות...

למעלה