סופ"ש קסום

The Fantasy

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייט: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: המלצת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?: טוב רבותיי, זאת הפעם האחרונה שאני פותחת את הפינה, כי אין לי מושג באיזה ימי שישי אני כן אהיה בבית [זה הסופ"ש האחרון באזרחות לשנתיים הקרובות] אז מי שרוצה לקחת את הפינה על עצמו מעכשיו, אני אשמח להעביר אותה הלאה

LadySilkworm

New member
אני מוכנה לקחת על עצמי P:

כאילו, אין לי בעיה :) אבל אם יש מישהו בעל זיקה עמוקה לפינה הזאת מוזמן לקחת את הפינה על עצמו במקומי. לי באמת אין בעיה:) שיר השבוע של נייט: while your lips are still red שיר השבוע כללי: אין? אלבום השבוע: אין המלצת השבוע: קרובים קרובים? סרט/סדרה/ספר השבוע: קרובים קרובים :} ויש עכשיו ג'יין אייר דבר טוב/רע שקרה השבוע: יש לי כרטיס שברתי את המצלמה ~מפגרת~ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שייגמר קורס הצילום הזה כבר, נמאס לי ממנו ומהאנשים המאוד נחמדים שם. ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?:

LadySilkworm

New member
יאי! D: איזה כבוד ../images/Emo23.gif

לא לדאוג, אני לא אשכח לפתוח אותה P:

The Fantasy

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייט:קראונלס. שיר השבוע כללי: Epica-Chasing The Dragon כן, שוב
Foo Fighters-The Pretnder אלבום השבוע: של אפיקה. המלצת השבוע: לא יודעת =/ סרט/סדרה/ספר השבוע: יחצ"ן המסיבות הסרט היחיד שראיתי, סקינס
, על טבעי [דין שר
] ופמלי גאיי. אה ועוד תכנית-הVMA. דבר טוב/רע שקרה השבוע:
מסיבת גיוס
ערב חג
כל מיני. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: פאקינג גיוססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!
ציטוט השבוע:אני אף פעם לא זוכרת
תמונת השבוע:אני והחברה הכי טובה מהמסיבת גיוס
מה שומעים עכשיו?:ערוץ אי

10th Man Down

New member
נמנמנמ

שיר השבוע של נייט: Wanderlust שיר השבוע כללי: Rainbow-Run With Thw Wolf המלצת השבוע: לא להגזים עם שוקולד
סרט/סדרה/ספר השבוע: שנות ה70
דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב- היה חג ממש כיפי :) רע- יש לי את הוירוס הזה שמעביר וירוסים במסנג'ר
צריך פירמוט
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודע
ציטוט השבוע: אתמול, במסעדה, ידידה שלי למלצרית: "אני רוצה כריך יווני!" המלצרית: "ממתי יש לנו כזה דבר?" ידידה שלי, מצביעה על איפה שזה כתוב- "הנה!" המלצרית: "אה, טוב שמודיעים לי שיש משהו כזה!" יא אללה, איזו סתומה. בכללי, היא ממש עיצבנה אותנו, אז במקום טיפ היא קיבלה מכתב "אהבה" על הקבלה
תמונת השבוע: אין לי כוח מה שומעים עכשיו?: כלום

The Cat Woman

New member
../images/Emo6.gif איזו מלצרית פוסטמה!!!

פעם השאירו לי על החתימה של האשראי- מספר טלפון ולידו "אשמח לSMS, אורי"
אנשים כאלה מצחיקים! אגב- למסנג'ר אתה יכול להתחבר דרך www.ebuddy.com בינתיים
עד שתפרמט...

10th Man Down

New member
ואם כבר

מישהו מבין קצת במחשבים ויודע אם יש אפשרות להיפטר מהוירוס הזה לבד?

The Fantasy

New member
אם אתה לא מכיר, אז האנטי וירוס "אבאסט"

[avast] ממש טוב, ואפשר לעשות סריקה למחשב ואתה מוחק את הוירוסים פשוט. לי הוא ממש הציל את המחשב מכמות לא יאומנת של וירוסים שהייתה לי במחשב. הוא בטח יזהה לך את הוירוס ותמחוק אותו מהמחשב פשוט
אני הורדתי מנענע את האנטי-וירוס הזה. הוא לחינם במשך 14 חודשים, ואחרי זה אתה פשוט מתקין אותו מחדש או משהו וזה שוב בחינם

למעלה