סופ"ש קסום

blacknwhite

New member
סופ"ש טוב../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייט: נמנמנמ.... היה angels fall first לאיזה יום יומיים, Live to tell the tale בתחילת השבוע, ועכשיו זה אמרנת' ודה רידלר
שיר השבוע כללי: chasing the dragon?
הו, וכמובן, I walk alone!!
אלבום השבוע: DPP וCC המלצת השבוע: לא יודעת... סרט/סדרה/ספר השבוע: התחלתי לקרוא את the lady and the unicorn, נראה נחמד... וראיתי קצת קרובים קרובים
דבר טוב/רע שקרה השבוע: אמממ רע- סבתא. טוב- סבתא. טוב- פנימיה. טוב- בית. טוב- היום הייתי עם המשפחה (והם דווקא לא כ"כ משהו...
) אבל בת דודה שלי כזאת בובונת!
אני ואחותי שיחקנו איתה בגינה קטנה, ונדנדנו אותה על נדנדה, והתחלתי לספר לה איך היא עפה בשמיים והיא רואה את הירח והוא עשוי מגבינה צהובה ויש בו הרבה חורים....
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: פנימיה...... ציטוט השבוע: אנחנו בבד"ן (בדיקת נקיון) זה היה שבוע שעבר, אבל נזכרתי עכשיו... המדריכה שלנו הגיעה מהחדר שלנו, והתכוננה לעבור לחדר הבא. היא אומרת לנו "טוב, עברתן בד"ן" ואנחנו היינו מאוד שמחות (בד"ן ראשון זה בערך כמו טסט ראשון
) אבל המדריכה היא נודניק... ~המדריכה יוצאת~ מאיה (שותפה לחדר): "נכון שבא לכן להרוג אותה?!" אני ודנה (עוד שותפה לחדר): "כן!" אני: "אמממ... בנות... אתן *יודעות* שהיא שם ~מצביעה על המעבר הפתוח לרווחה לחדר ליד~, נכון?" שתבינו, החדרים פשוט מחוברים, בלי דלת בלי כלום...
תמונת השבוע: אין ליP: מה שומעים עכשיו?: היה 7 דייז, הרגע עבר לwhoever brings the night, אני בטח תכף אעביר P:

Shusho

New member
היי יו, איי דונט לייק יור גירלפרנד

שיר השבוע של נייט: לא שמעתי אותם השבוע. שיר השבוע כללי: אוף לא שמעתי השבוע מוזיקה בכלל :( אלבום השבוע: #$% המלצת השבוע: תשתו שוקולד אגוזים נוזלי.
סרט/סדרה/ספר השבוע: אניהו של אתגר קרת. נראה לי. בהתחלה הי הטוב ועכשיו אני לקראת הסוף וכל סיפור נהיה יותר מטומטם. דבר טוב/רע שקרה השבוע: לא לפה, אבל התחשק לי להתאבד באותו רגע :) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת, איןשום דבר מעניין חוץ מיום כיפור וגם זה בשבת. :\ ציטוט השבוע: לא יודעת :( תמונת השבוע: סקסימאדרפאקר
מה שומעים עכשיו?: את אמא צועקת יל לשטוף כלים

ש נ י1

New member
אנייי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייט: Amaranth שיר השבוע כללי: Dimmu Borgir - Kings Of The Carnival Creation (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Angra - The Temple Of Hate stratovarius - destiny stratovarius - no turning back stratovarius - anthem of the world stratovarius - SOS stratovarius - venus in the morning אלבום השבוע: Stratovarius - Destiny המלצת השבוע: .... סרט/סדרה/ספר השבוע:... דבר טוב/רע שקרה השבוע: החג היה נחמד ודחו לי את הגיוס ביום
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ואיי הרבה דברים בעיקר למסיבת גיוס של חברה שלי ציטוט השבוע: אין מה שומעים עכשיו? Angra - Spread Your Fire ואיי איזה עצוב שכולם מתגייסים
וגם הזמן שלי אוזל

Liquid Dreams

New member
דנה ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של נייט: אין שיר השבוע כללי: אין משהו ספציפי, אני חושבת. אולי דה דאנס של ווית'ין. אלבום השבוע: דה דאנס D: המלצת השבוע: תשתו יין
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר השבוע- הארי פוטר הראשון
דבר טוב/רע שקרה השבוע: רע- ארוחת החג הכי גרועה בכל 13 שנותיי. טוב- ארוחת החג השני הכי טובה בכל 13 שנותיי. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת XP ציטוט השבוע: רשמתי ביומן מלא כל יום ואני לא מוצאת אותו >< סעמק >_> תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו? לא שומעת

להלה

שיר השבוע של נייט: - שיר השבוע כללי: PT - The Sound of Muzak. אלבום השבוע: PT - In Absentia, Era - The Very Best of Era. המלצת השבוע: הסרט Idiocracy, זה מממ חומר למחשבה
סרט/סדרה/ספר השבוע: פסיכומטרי>< אה! והסרט The Importance of Being Earnest, ממש חמוד דבר טוב/רע שקרה השבוע: שבוע מטורף, היה חג על הפנים, חוץ מזה היה בסדר... משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: סימולציות עניינים, ובא לי מגמה, כבר המון זמן לא למדנו נורמלי... מה שומעים עכשיו?: אח שלי מנסה להפיק צלילים מהכלי החדש שלו ללא הצלחה מרובה>< אולי כדאי באמת שאני אשים לי מוזיקה

shirlapes

New member
עונה

שיר השבוע של נייט: Eva שיר השבוע כללי: Bjork - isobel אלבום השבוע: bjork - post המלצת השבוע: עם כל הארוחות חג הנוראיות האלה... הנה סלט שכל אחד יכול להכין, אבל יש לזה טעם לא רע
כל מה שצריך: 2 עגבניות רגילות-גדולות, פחית אחת של פטריות (כי יש להן טעם חזק יותר מלטריות) ורוטב סויה או טריאקי. מינימלי, אבל טעיםםםם. סרט/סדרה/ספר השבוע: - דבר טוב/רע שקרה השבוע: השבוע שחלף לא היה מיוחד. זה גם טוב וגם רע. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני אמורה לקבל תשובה לגביי מקום העבודה שאני רוצה לעבוד בו... וגם בעוד כמה דק' אח שלי יגיע עם החברה שלו, וזאת תהיה הפעם הראשונה שהמשפוח'ה תראה אותה. ציטוט השבוע: המראיינת מתוך מקום העבודה הרצוי - "אני רואה את כל אנשי ההיי-טק האלה עם הגאדג'טים שלהם... כשאני רואה מישהו שצייר משהו, אני רואה בזה הרבה יותר מאשר בדברים האפרוריים האלה". עכשיו תגידו לי שאין לי סיבה להתלהב מכזאת בוסית?
תמונת השבוע: מליסה
רק שאין לי מושג למה נזכרתי בה... מה שומעים עכשיו?: 88FM. לא מבחירה (אבל לפחות הם השמיעו את קווין מקודם...). סופה"ש נעים!

lacrimosa girl

New member
פטריות עם סויה ../images/Emo99.gif

זה כל מה שאכלתי בוינה
חייתי על זה שבוע
[ועל צ'יפס ביורו במקדונלדס
בסניפים המקסימים של וינה

shirlapes

New member
יאפ.

עגבניות, ברוקולי...הכל הולך. העיקר שיש פטריות בסויה. עכשיו שמתי לב שהוצאתי את עצמי ממש חסרת התחשבות מקודם ואני מתנצלת אם מישהו נעלב, זאת לא הייתה הכוונה... (והנה יציאה של ידיד שאני מנסה לעשות לו שטיפת מח: Amir says: רגע! סטופ דה פרס! קוראים לה אולסון? מה הייתה שלישיה, ושלחו אחת לאימוץ בשווידה?)

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייט:Amaranth,Whoever brings the night,Crownless שיר השבוע כללי: Elvenking-Swallowtail Elvenking-Pagan Purity Elvenking-Baquet Of Bards אלבום השבוע: Dark Passion Play Elvenking-The Winter Wake המלצת השבוע:שמעו Elvenking!
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר-משחקי הכס סדרה-רובין הוד דבר טוב/רע שקרה השבוע:הממ היה שבוע מגניב,והחג היה ממש כייפי
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:אנערף..
ציטוט השבוע:לא זוכרת תמונת השבוע:היא לא על המחשב כרגע.עדיין במצלמהXD מה שומעים עכשיו?:את המאוורר
שיהיה לכולם שבוע נהדר:)

lacrimosa girl

New member
הממפ.

שיר השבוע של נייט:
אוו המון [: לא עשיתי כלום כל השבוע חוץ מלשמוע מוזיקה נראהלי
אמממ TMD, אלוונפאת', פואט, 7 דייז, DSC, סוואנהרט, גתסמאן, BOTB... וכו'
שיר השבוע כללי:
הממ אפיקה: Mother of light force of the shore trois vierges quietues [איך שלא כותבים את זה
] facade of reality consign to oblivioun וכו'.
אלבום השבוע:
אממ... the inner circle- evergrey ghost opera - kamelot hellfire club - edguy the burning halo - draconian widow's weed- tristania. המלצת השבוע:
ממ חורף? [: סרט/סדרה/ספר השבוע:
ספרים:
הרדוף לבן. כתמיד.
לעולם לא עולם!! קלאסיקה.
איך ללכת לאיבוד. ספר חכם.
ו... אבא ארך רגליים.
דבר טוב/רע שקרה השבוע:
הממ, הרבה יותר מדי זמן עם המשפחה? >< משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
ממש מקווה לנסוע לת"א וןלראות את חלקכם ^^ ציטוט השבוע:
המפ. שרית על ויויאן [המורה שלנו לאנגלית] |שרית|: בעלה חרש? טוב, הוא בטח איבד את השמיעה שלו בגלל הקול שלה. |שיר|: הוא גם נכה. |שרית|: אז היא בטח התיישבה עליו באמצע הסקס |כולם|:
[ויויאן שוקלת בערך 130 קילו, ויש לה מבטא בריטי מ-ז-ע-ז-ע.
] תמונת השבוע:
מה שומעים עכשיו?:
חדש! פינת עלומה! תובנות השבוע! D:
אז כן ממ. הקטע גוספל בסוף MOW גאוני ממש! שמעתי אותו עם חיוך מטופש על הפרצוף.
ואני הולכת ומתמכרת מחדש לקפה. ><

Bassיסט

New member
מתפקד בפעם הראשונה...

שיר השבוע של נייט: Last of the wilds פשוט יודעים לעשות מוסיקה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! שיר השבוע כללי: על הריצפה - מוניקה סקס! אלבום השבוע: Korn - Evolution המלצת השבוע: האי סי קיו והמסנג'ר שלי מומלצים בחום!!! מה זה חום... גהינום חחחח סרט/סדרה/ספר השבוע: יריחו... סיימתי את העונה הראשונה מחכה לעונה השניה! דבר טוב/רע שקרה השבוע: דבר מעולה... קיבלתי את הרמקולים שהזמנתי לאי פוד שלי... דבר רע... סיימתי קשר עכשיו...
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חופש סוכות! יאללה חופש!!!!!!!! ציטוט השבוע: אל תמצמץ אתה לא יודע מה אתה מפסיד! תמונת השבוע: תמונה שלי מאחת ההופעות המופרעות... ויש המון המון תמונות מהופעות! (ולא אין לי ראסטות זה פאה לפורים) מה שומעים עכשיו?: Last of the wilds שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב...

Bassיסט

New member
לא מאמין....

שאני כולי בהתפדחות של לשים תמונה פה בפורום ואף אחד לא מסתכל בכלל לכיוון חחחחחחחח מה יהיה???????????!!!!!!!!!

Lillith Dirge

New member
גם אני אכתוב למרות שהסופ"ש עבר.

שיר השבוע של נייט: Bye Bye Beautiful שיר השבוע כללי: The Morning Star- Draconian אלבום השבוע: Korpiklaani - Tervaskanto שהתרגום של השם של האלבום זה "איש זקן" בפינית :] המלצת השבוע: Korpiklaani פשוט גאונים! פינים שיכורים :p סרט/סדרה/ספר השבוע:
סרט- מבול של צרות
סדרה- עקרות בית נואשות, עונה 1.
ספר השבוע- מיתולוגיה פינית. דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב- ראיתי את חבר שלי אחרי מלא זמן. רע- הייתי צריכה לפגוש 10001 קרובי משפחה שאני לא סובלת בערב חג. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה- להוציא כבר אישור לעבודה!!!1 לא מצפה- שזה יצליח -_- ציטוט השבוע: "אני שמן מתחת..." "מה? אתה שמן בתחת!?" תמונת השבוע: בצד, אני.. תמונה שיצאה יפה. מה שומעים עכשיו?: את הטלויזיה והאח המפגר שלי וחברו.

LadySilkworm

New member
וואו יצאת ממש מעולה ../images/Emo99.gif

וואו, יש לנו באמת את אותו צבע שיער O:

למעלה