סופ"ש קסום

היויו

New member
תוריד NOD32

זה אחד הAV הטובים יותר שיש, אחרי KASPERSKY אם כבר, אז עדיף השני באמת, אבל יותר קשה למצוא לו פריצה כי זה לא קוד, זה מפתח רג'יסטרי וזה בלאגן. תנסה כל AV שאתה יכול לחשוב עליו, כולל פנדה (שהוא גם מעולה) .

lacrimosa girl

New member
הו איבאדי /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

אני המצאתי אותו /tapuzforum/images/emo2.gif

ש נ י1

New member
גם אני וחברות שלי כתבנו מכתב אהבה למלצר../images/Emo6.gif

וקישטנו אותו במלא ציורים מצחיקים, אבל גם נתנו טיפ
ד"א, יש לך יס? אם כן, איפה ומתי משדרים את שנות ה-70??:-*

Liquid Dreams

New member
משדרים ביסטארס 3 ../images/Emo12.gif

אני לא ממש יודעת מתי כי אני תופסת רק לפעמים

The Cat Woman

New member
יווווו איתי אתה יודע מה זה מזכיר לי?../images/Emo6.gif

שהיינ בסנטר- אני, אתה, אלונה וליאור ואני ואלונה כתבנו וזרקנו "מטוס אהבה" למלצר החתיך ההוא עם הקוקו הבלונדיני
עם המספר פלאפון של רמת-חן עליו והבטחה ללילה בלתי נשכח
יוווו זה היה כ"כ חזק!!!

10th Man Down

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי, שכחתי מזה!! גדוווול

The Cat Woman

New member
../images/Emo72.gifסופ"ש אלכוהוליסטי../images/Emo72.gif

שיר השבוע של נייט: Passion And The Opera
שיר השבוע כללי: Evergrey- A touch of blessing אלבום השבוע: Evergrey - 2004 - The Inner Circle המלצת השבוע: http://youtube.com/watch?v=1e-WXm8cbK4 הם פשוט להקה אדירה והקליפ הזה-
גררר! תעבירו ל00:48... איזה ענקקק ההד-בנגינג הזה!!! סרט/סדרה/ספר השבוע: CSI
שידרו השבוע שוב את הפרק החזק עם הסאדו-מאזוכיסט...! דבר טוב/רע שקרה השבוע: שיחה הזויה בטירוף עם האקס... לא יודעת אם זה טוב או רע. זה סתם מוזר :| ומאוד לא ברור. היה שבוע ארוך כזה... הייתי באילת, חזרתי, עבדתי, היה חג... כאילו חיים שלמים בשבוע אחד O_ס משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מקווה שיהיו הרבה משמרות, צריך הרבה כסף כדי לקנות הרבה דברים... ציטוט השבוע: "אם היית מבינה אותי פעם, היית מבינה אותי גם עכשיו" מה נסגר עם הילד הזה?! O_ס תמונת השבוע:
מערב החג... חחחח מה שומעים עכשיו?: Faith No More- Land Of Sunshine

The Cat Woman

New member
אה! ויש היום יםםם אלכוהול- יומולדת לידיד ../images/Emo3.gif

יומולדת לידיד הכי טוב שלי, אז אני הולכת עוד איזה שעה- שעה וחצי לבית שלו לעזור לו לארגן הכל... מצבת האלכוהול עומדת על: בקבוק אפטר-שוק אדום 2 לימונצ'לו 2 וודקה ייגרמייסטר אוללה... מזל שכולם שם חברים שלי, אז אין סכנה שיקרה משהו לא רצוי

למעלה