סופ"ש קסום!!

tbents

New member
באמת תהיתי..

חשבתי שמרוב שהפורום עמוס, וויתרתם על הפינה לזמן מה
שיר השבוע של נייטוויש: Whoever brings the night שיר השבוע לא של נייטוויש: לוד'ת, יש יותר מדי=\ אלבום השבוע: Morbid Angel-Blessed Are the Sick המלצת השבוע: תשמעו the red chord סרט/סדרה/ספר השבוע: סימפסונס, שוב- all my sons, שאני אגמור את זה כבר..ארגג דבר טוב/רע שקרה השבוע: אההההה...לוד'ת משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חופששש
ציטוט השבוע: אוף, אני לא זוכרת.. תמונת השבוע: יש כמה
זו, מחברת של נייט שקיבלתי
מה שומעים עכשיו?: balance-Anathema יום כיפור דפק לי ת'ראש, כל הזכרון שלי נמחק >< לקח לי ממש מליון שנה לענות על זה =\

tbents

New member
עוד אחת!

טוב נו, בתמונה אחת- שלושת המחברות שקיבלתי
[אני אמורה לקבל עוד 2 מתישו..
]

tbents

New member
ו......

:'( כמה עצוב. כמה רציתי את החצאית הכוסית הזאת! חבל שהיא כל כך יקרה ><

tbents

New member
תודה ../images/Emo9.gif

המחברות? היה מבצע באופיס דיפו כזה לעצב מחברת ולקבל אותה..אז עיצבתי 5, על שמות של חברות

lotem levi

New member
סופשבוע באיחור D:

שיר השבוע של נייטוויש: ghost love score שיר השבוע לא של נייטוויש: אין..שמעתי רק נייטוויש כל השבוע אלבום השבוע: nightwish- once המלצת השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- דיסטרביה, הדייט שדפק אותי. סדרה- המפענחת, ספר- לא קראתי השבוע דבר טוב/רע שקרה השבוע: - משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא מצפה לכלום, אני מקווה שלא יהיה בוחן .. ואני ממש לא מצפה לרופא שיניים =\ ציטוט השבוע:- תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?: nightwish- ever dream

Brombit

New member
שלום! ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: אין אלבום השבוע: End of an Era, וכל השטויות שמצאתי באינטרנט: Dream of the Dragon Dream of the Witch Dream of the Warrior Dream of the Night Dream of the Vampire ועוד שלל סיומות... המלצת השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין דבר טוב/רע שקרה השבוע: לא היה משהו מיוחד, אבל אני מניחה שהארנבון שלי שמח להיות קצת בחוץ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שוב חופש :) ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: - מה שומעים עכשיו? Over the Hills and Far Away מ- End of an Era

Eragon651

New member
אז ככה...../images/Emo69.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Slaying The Dreamer {מקווה שזה לא שקוף שאני מת על השיר הזה} שיר השבוע לא של נייטוויש: Tarja Turunen- I Walk Alone אלבום השבוע: Sonata Arctica - Silence המלצת השבוע: The Power Of One-Sonata Arctica סרט/סדרה/ספר השבוע: וואו.. ראיתי כל כך הרבה סרטים השבוע .. אבל זה שאני ממליץ עליו זה: the Shooter דבר טוב/רע שקרה השבוע:
פיטרו אותי מהעבודה .......
נוסע כנראה לאילת בסוכות
משהו שמצפים שיקרה שבוע הבא: נסיעה לחבר , מציאת עבודה נורמלית...... ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?: HammerFall - Heeding The Call

למעלה