סופ"ש קסום!!

Maverick Spirit

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Amaranth שיר השבוע לא של נייטוויש: Bloc Party - Hunting For The Witches אלבום השבוע: Dark Passion Play המלצת השבוע:אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: המלוריאן- החוזה מקל. דבר טוב/רע שקרה השבוע: לא ממש :/ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:חופש ציטוט השבוע:אין. תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?: Nightwish-7 days of the wolves שבוע נפלא לכולנו

LadySilkworm

New member
והנה אני

עצבנית בטירוף S: שיר השבוע של נייטוויש: פואט, אני יודעת.. שיר השבוע לא של נייטוויש: הרבה מאוד אלבום השבוע: אין ספציפי המלצת השבוע: DVKE, אחת הלהקות הכי מדהימות שיש. סרט/סדרה/ספר השבוע: ~חושבת..~ נראה לי סיינפלד ודוגמה של קווין סמית'. דבר טוב/רע שקרה השבוע: לא ממש בא לי לפרט על אחד מהם. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לתקן את המצלמה כבר, וסוכות. ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין מה שומעים עכשיו?: טלוויזיה מהסלון

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif סרט גאוני ממש!

אבל הסרט השני עם ג'יי ובוב השקט אכזב ממש.. רק לקראת הסוף הוא היה ממש מצחיק.

חזרתי../images/Emo9.gif

וול, לערב הזה, עד שיתקנו לי את הנט בבית
שיר השבוע של נייטוויש:סליפינג סאן
שיר השבוע לא של נייטוויש:אהוד בנאי שר בקיבוץ,לא זוכרת בדיוק
אלבום השבוע:הדיסק הופעה מצשולש של אהוד בנאי
המלצת השבוע:לש לתת לאחים קטני לריג ליד כבלים של נט
סרט/סדרה/ספר השבוע:המאהב של א.ב יהושע, ואנטיגונה. דבר טוב/רע שקרה השבוע:אין נט, יום כיפור, חזרתי לישון יותר מ4 שעות ברצף=) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:סוכות
,ת"א. ציטוט השבוע:אוף,לא זוכרת,היה לי משהו,ותכנינתי לכתובo_O תמונת השבוע:אני לא במחשב שלי... מה שומעים עכשיו?:את הבן של המדריך נוער בקיבוץ מתהפך במיטה שלו.

Lillith Dirge

New member
סופ"ש טוב.

שיר השבוע של נייטוויש: -אין. חרשתי על דרקוניאן- שיר השבוע לא של נייטוויש: Draconian- the morning star אלבום השבוע: אין. המלצת השבוע: לאכול הרבה. סרט/סדרה/ספר השבוע: אין. דבר טוב/רע שקרה השבוע: לא ישנתי מספיק. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לישון יותר ציטוט השבוע: לא עולה לי בראש. תמונת השבוע: אין. מה שומעים עכשיו? את הבטן שלי עושה "גורו גורו" -יבש. אבל אין מה לכתוב.-:

ש נ י1

New member
תתחדשי על הפינה../images/Emo8.gif

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי שיר השבוע לא של נייטוויש: stratovarius - no turning back אלבום השבוע: אין המלצת השבוע: שמש
סרט/סדרה/ספר השבוע: - דבר טוב/רע שקרה השבוע: יצאתי עם ההורים לחופשה למרות שבכלל לא הייתי אמורה
יום כיפור היה נחמד, הצום... משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שאני אוכל לשחק בסימס יוניברסיטי
ציטוט השבוע: - שבוע טוב!

Liquid Dreams

New member
hear us sing, watch us dance

שיר השבוע של נייטוויש: Once Upon A Troubadour ככה כותבים? XP שיר השבוע לא של נייטוויש: The Dance של ווית'ין אלבום השבוע: אממ אין המלצת השבוע: לישון זה כיף? XP סרט/סדרה/ספר השבוע: שום דבר ספציפי דבר טוב/רע שקרה השבוע: נמ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אולי פגישה עם קארין! ס: ציטוט השבוע: "זה נוראאאאאאאאאא מעלה אסוצאציה כחולה ~כיגםאנינהרסתיעלידיאגודתליהיותוםהטרדותבע"מ~" XD תמונת השבוע: אין מה שומעים עכשיו? לא שומעת

לילילילילילילי P:

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי P: שיר השבוע לא של נייטוויש:Kamelot- Ghost Opera Kamelot- The Human Stain Ayreon- Day Eight: School אלבום השבוע: דימו בורגיר כל השירים! המלצת השבוע: דימו בורגיר אנאעארף... סרט/סדרה/ספר השבוע: נמלטיםםםםםם דבר טוב/רע שקרה השבוע: נמלטים חזרר יפייי משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מטאלוקאליפסססססס חוזר מחררר ציטוט השבוע: נייההה תמונת השבוע: מטאלוקאליפסססס מה שומעים עכשיו?: The Funeral Portrait של אופת'

ש נ י1

New member
Dimmu Borgir

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה