סופ"ש קסום!

את שני השירים

אנט מבצעת סבבה לגמרי.. אבל ווישמאסטר וסליינג דה דרימר פשוט לא עובדים
לדעתי הם היו צריכים לוותר עליהם, ולא להשאיר רק אותם רק בגלל שהם קלאסיקות
הנה, זה פשוט לא עובד טוב.

LadySilkworm

New member
הפזמון של ווישמאסטר בסדר לדעתי:)

בבתים אנט קצת צולעת.. במיוחד בהתחלה.. אולי בהמשך היא עוד מצליחה להסתדר שהיא לא צריכה לעשות "אוווווו" כמו שטאריה שרה, אבל עדיין P: וסלייניג דה דרימר ממש לא עובד לדעתי..

לא יודע, ווישמאסטר ממש לא הצליח להתחבב עלי..

יכול להיות שזה בגלל שהשיר ממש מזוהה עם טאריה בשבילי.. אני לא מבין גם בשביל מה מרקו היה צריך להצטרף.. זה נשמע ממש לא טבעי וגורם לביצוע להישמע לא רק לא מקצועי- אלא גם כמו קאבר של איזו להקת בי"ס

LadySilkworm

New member
חחחח זה ממש נכון P:

מצד שני.. חשבתי שזה יהיה גרוע יותר והאוזניים שלי לא כאבו ששמעתי את זה.. לא כאבו כמו שאנט שרה את הבתים P: וזה בלי להזכיר את הבגדים שלה P:

בטח מארקו שר איתה לחיזוק

כי ווישמאסטר זה שיר מאוד חזק, ואולי הקול שלה לא מספיק כדי להחזיק אותו

*אולי* הקול שלה לא מספיק?../images/Emo3.gif

עם כמה שאני מכבד ומחבב את אנט, היא פשוט לא יכולה לשיר את השירים הישנים כמו שצריך

*אולי* הקול שלה לא מספיק?../images/Emo3.gif

עם כמה שאני מכבד ומחבב את אנט, היא פשוט לא מבצעת את השירים הישנים טוב

10th Man Down

New member
STD ממש לא עבד..

ז"א, לא שאהבתי אותו קודם..
והממ דווקא השאר סבבה לדעתי! אני אופטימי מתמיד

tbents

New member
כמה שבוע כבר היה..

שיר השבוע לא של נייטוויש: dream on-aerosmith אלבום השבוע: Evergrey – Monday Morning סרט/סדרה/ספר השבוע: all my sons, סיימתי!!! דבר טוב שקרה השבוע: חגים, כיף..:) דבר רע שקרה השבוע: לא הייתי במסיבה ): משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ההופעה של נייטטטט אעעע
ציטוט השבוע: "היטלר סיים להרוג יהודים, עכשיו הוא משפץ בתים" ובדיחה, כי היא נורא כיפית
פעם שהיו הקוזאקים עוברים כזה ופורצים לבתים, בוזזים ואונסים את כל העולם ואשתו, הגיעו החבר'ה לאיזה בית אחד, פרצו שברו לקחו ועברו לבנות של המשפחה. ואז הגיעו לסבתא- ואחד הבנים צועק "לא, רק לא את סבתא!" הסבתא קמה ואמרה "לא יקום ולא יהיה, פוגרום זה פוגרום!" תמונת השבוע: N&N [ניתאי ונחום. ניתאי אחיין שלי ונחום הדג
] מה אתם שומעים עכשיו?: Bleeding Me-Metallica

dralan

New member
פאק, גנבו לנו את המנורה מהסוכה! :O

והיא עוד הייתה קשורה עם חוטי ברזל עבים לסכך /tapuzforum/images/emo122.gif טוב אין לי זמן לענות לפני CSI אז אח``כ

למעלה