סופ"ש קסום!

שבוע טוב!

שיר השבוע של נייטוויש:קיידנס,she is my sin שיר השבוע לא של נייטוויש:אהוד בנאי,שובפעם,ורינגו סטאר
אלבום השבוע:אין המלצת השבוע:לקבל פלאפון חדש בלי לשלם
סרט/סדרה/ספר השבוע:רובין הוד. דבר טוב שקרה השבוע:פלאפון חדש,דיברתי עם אנשים שלא יצא לי להיות אתם בזמן האחרון. דבר רע שקרה השבוע:אני לא מצליחה לתפוס את עלומה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:פיינטבול,טיול,אייקון,שוק הפשפשים,קריאה בתורה,ועוד הרבה
אתר השבוע:הפורום,יוטיוב. ציטוט השבוע:אין. תמונת השבוע:כנ"ל מה אתם שומעים עכשיו?:את אח שלי. שבוע טוב לכולם

10th Man Down

New member
Moi

שיר השבוע של נייטוויש: The Escapist (מי שולח לי אותו?
) ופואט. איך נפלו גיבורים
שיר השבוע לא של נייטוויש: לא עולה לי משהו ספציפי, היו הרבה.. המלצת השבוע: לא להגזים עם הדבאנגים
דבר טוב שקרה השבוע: מסיבה+מימדיון
דבר רע שקרה השבוע: כלום
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מממ הופעה?
לא מצפה- עוד שבוע שעובר לו ויקרה אותי לטירונות :X אתר השבוע: בטח יוטיוב או משו תמונת השבוע:ענבר, תראי מה מצאתי
מה אתם שומעים עכשיו?: דה אסקפיסט, אבל ביוטיוב :X

Brombit

New member
עונה באיחור ../images/Emo115.gif

* תכננתי כל סוף השבוע מה לכתוב בשרשור על המסיבה, ובסוף ביטלתי את הכל
* בסוף השבוע הייתי בבית של סבתא שלי אחרי שסבא שלי נפטר. רק אני לא הייתי עצובה מזה בכלל וחשבתי כל הזמן על המסיבה, ורק ניחמתי את אמא שלי שיר השבוע של נייטוויש: אין ספציפי שיר השבוע לא של נייטוויש: כנ"ל אלבום השבוע: כנ"ל המלצת השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: המסיבה
דבר רע שקרה השבוע: לא היה משהו ספציפי משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הופעה + סתם המשך החופש. אממ... וגם לסיים סוף סוף את המכתב שאני כותבת לאיזה חבר כנסת על עניין כלשהו... וגם לבדוק עוד כמה ממיליוני השירים החדשים שיש לי במחשב... אתר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין מה אתם שומעים עכשיו? דיבורים באנגלית מהטלויזיה

lacrimosa girl

New member
המפ

שיר השבוע של נייטוויש:
ממ AWAY [: שיר השבוע לא של נייטוויש:
הרבה
אלבום השבוע:
אין ספציפי המלצת השבוע:
האמת שהיה לי מלאא מה לחפור ושכחתי
אבל- ספארדוס
סרט/סדרה/ספר השבוע:
אנטיגונה.
דבר טוב שקרה השבוע:
מסיבהההה [: דבר רע שקרה השבוע:
הממ... לא זוכרת. >< משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
כלום, שבוע משעמם
סתם... הופעהההההההההההה %&^&*&^)*^&%$^@$#%#%^%&^*))*()*&*)*&^%&#$%^%$&^*&)*()(_()_(**&%&*$*^$^*$ די. אתר השבוע:
פורום [: ציטוט השבוע:
הממפ... "יש לך אייקיו של קרוקס!"
תמונת השבוע:
חתולונים
אבל אני לא בבית... מה אתם שומעים עכשיו?:
המחשב הזה שעושה רעש כאילו הוא סוחב אותי על הגב שלו

The Cat Woman

New member
באיחור אופנתי ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אמרנת'... רק בגלל הריקוד שעשינו במסיבה
וכי הוא קיטשי וקליט להחליא.
שיר השבוע לא של נייטוויש: Toto- Africa
אלבום השבוע: Oceanborn
המלצת השבוע: http://youtube.com/watch?v=K3mRy9Q_Ofk
דבר טוב שקרה השבוע: המסיבה
ועוד מלא דברים שהיו כיפיים.
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת כבר... חח.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: כאילו דהההה ההופעה!!! אעההה!!! *מתעלפת מהתרגשות*
ציטוט השבוע: זהירות זה ארוך... אבל מצחיק בטירוף
~ידיד נוסע ממש מהר בכביש בינעירוני בדרך לניצנים- הופעה של "יציאת חירום"~ אני: "מייק תאט... יש פה משטרה. יעצרו אותך." מייק: "נההה... שטויות אל תדאגי. ראיתי אותם." אני: "אבל אתה לא עושה רושם שאתה מאט..." מייק: "אל תדאגי, יהיה בסדר! לא יעצרו אותי. מקסימום- יש קשרים במשטרה
" אני: "טוב שיהיה... יודע מה? הלוואי שתתפוס אותך משטרה, ככה תלמד לסוע במהירות נורמלית" (כה אמרה האזרחית שומרת החוק) ~לאחר 10 דקות כשכבר הגענו ונכנסנו לאשדוד~ ~משטרה מסמנת לעצור בצד~ מייק: "שיט כוס עמק.... הכל בגללך ענבר!" אני: "אני?! מה עשיתי??? אמרתי לך להאט... זה אתה שלא הקשבת לי. בעיה שלך." ~מייק מקבל קנס של 750 ש"ח והבהרה שאם זה היה 5 קמ"ש יותר היו שוללים לו את הרישיון במקום.~ ~מייק חוזר לאוטו שבוז לחלוטין~ מייק: "750 שקל. פוי!" אני: "אל תדאגי, לא יעצרו אותי, קשרים במשטרה... הא?" ~חוזרים הביתה וביציאה מאשדוד רואים עוד משטרה בדיוק בפניה~ מייק: "עוד משטרה?! מה יש להם?" אני: "מקסימום אם יעצרו אותך- תאט לידם, תפתח חלון, תצעק להם 'כבר תרמנו' ותמשיך לסוע"
תמונת השבוע:
רק בגלל האגרוף לביצים שדייב קיבל מאלונה באותה שניה- וזה מה שגרם לי להסתכל למעלה
מה אתם שומעים עכשיו?: אממ... את הקול של המסנג'ר ואת "אפריקה" של טוטו

Super Alonit

New member
הריקוד היה כ"כ מגניב! חובה בהופעה!../images/Emo88.gif

(ושמלא אנשים ירקדו איתנו!!!
)

10th Man Down

New member
חחחחחחחחחחחחחחח 'כבר תרמנו'?? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי!!!!

Super Alonit

New member
האאאאאאאא עוד 6 ימים!!!!!!!!!11111../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

שיר השבוע של נייטוויש: ביי ביי. שיר השבוע לא של נייטוויש: Xandria- Ravenheart. ת'אמת שהוא לא כזה טוב, הוא סתם היה במסיבה וזה עשה לי חשק לשמוע אותו שוב:] אלבום השבוע: החדש של נייט, כשאני אשמע אותו סופסוף.
המלצת השבוע: פורום נייטוויש הפורום הכי טוב בתפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 ~קולות תשואה~ סרט/סדרה/ספר השבוע: שנות ה-70!
דבר טוב שקרה השבוע: המסיבה!
וסתם היה שבוע ממש טוב לפני:] דבר רע שקרה השבוע: אח של ילד מהשכבה שלי נפטר
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ההופעההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 ~מתה~ אתר השבוע: למי יש אינטרנט בכלל?
תמונת השבוע: נראה לי שיש מספיק למטה... ~קוברת את עצמי~ מה אתם שומעים עכשיו?: את הצרצרים בגינה שעושים לי חור במוח. :X

Super Alonit

New member
אני הולכת להופעה של נייטוויש.../images/Emo11.gif

חחחח כשייחצנתי את ההופעה על שולחנות בי"ס כתבתי: 'ב-6.10.07 ההופעה של Nightwish אלילי המין הפינים בישראל! (הפ' לא דגושה)'
לא יודעת למה נזכרתי בזה עכשיו.

למעלה