סופ"ש קסום

OMFG../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

*נהפכת לשלולית קטנה ונובמברית*
*חוזרת לעצמי* הסרט של "מישהו לרוץ איתו" טוב? אני דיי חוששת לראות אותו (כדי שלא יהרוס לי את הספר). *חוזרת להסתכל על התמונה*

LadySilkworm

New member
להגיד לך את האמת

אני ראיתי קודם את הסרט ואז קראתי את הספר, הייתי צריכה לקרוא אותו השבוע לבצפר אבל הייתי קוראת אותו גם בלי קשר. אז שראיתי את הסרט פעם ראשונה אהבתי אותו, אבל אחרי שקראתי את הספר אני יכולה להגיד לך שאני מעדיפה את הספר הרבה יותר מהסרט. אז תקראי קודם את הספר, אם את רוצה, ואת תראי את הסרט. [כמה ספר וסרט בפסקה אחת :X].

קראתי אותו כבר... ממזמן

בגלל זה אני חוששת בגלל הסרט
ספר שמאוד מאוד אהבתי ולא רוצה שיהרס, שמעתי על הסרט מכמה אנשים שהוא גרוע ומכמה אנשים שהוא טוב אז אני לא יודעת.

LadySilkworm

New member
תצטרכי לראות כדי לשפוט P:

אני חושבת שהספר עדיף, כי ככה באמת אנחנו נכנסים לעולמות של הדמויות. בסרט איפה יזכירו את עידן ועדי ומיטל ורועי ודפי? וגם הורידו קצת קטעים, ושינו קצת.

Cold Heritage

New member
:]

שיר השבוע של נייטוויש: Astral Romance שיר השבוע לא של נייטוויש: Siren - TOT המלצת השבוע: אהה... אל תנסו לקפץ על בלטות יחפים.. זה כואב
. קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: הקליפ החד של סנאו של RHCP משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להשלים את מה שלא הצלחתי עד עכשיו במתמתיקה.. חווית השבוע: אין D: ציטוט השבוע: "אנדרה הוא אופוסום זועם! D:" ספר השבוע: סיפור פשוט של ש"י עגנון [לא מרצון
] סרט השבוע: אין ]: תכנית טלוויזיה: אין 0: תמונת השבוע: אין
בעצם יש אבל רגע D: מה אתם שומעים עכשיו? To Live Is To Hide - Lacuna Coil התחלף לPurify

Amir Noy

New member
שליליליי

שיר השבוע של נייטוויש: Ghost Love Score =] שיר השבוע לא של נייטוויש: Draconian - Daylight Misery המלצת השבוע:אממ..נייטוויש..שוקו..=] קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: חווית השבוע: אממ... ציטוט השבוע: המורה של"ח:"האריה,עליו להזדווג עם הנקבות הלביאות מידי שנה בעונת הרבייה שהיא כחודשיים,עליו להתדווג עם כל לביאות,לפעמים הוא עושה זאת מס' פעמים עם אותה לביאה.....אני רואה הבנים שבכיתה מחייכים,אך הוא עושה עבודה קשה מאוד,אתם בטח חושבים שזה כיף אבל הוא סובל,הוא מידי עונה יורד כ20 קילו רק בפעולת ההזדווגות" XDDDDDDDDDD ספר השבוע: אין. סרט השבוע: פורנו כרישים P: תכנית טלוויזיה: אודטה! [מתי יורידו ת'דאבה הזאת כבר?] תמונת השבוע:X.X מה אתם שומעים עכשיו? Sirenia - On the Wane

Amir Noy

New member
סתם פתוח על ערןץ

10 מאז שההורים שלי הלכו.. P: האוטדה היא בכללי המלצה של גולן... גולן עלו עליך... D:

למעלה