סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: חווית השבוע: המלצת השבוע: ציטוט השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם
מדגישומטיק

Cold Heritage

New member
דנהדנהדנהדנהדנה D:

הוו מדגישומטיק
שיר השבוע של נייטוויש: Nemo, שמעתי השבוע פעם ראשונה [!!!] את וואנס, וזה שיר כזה מדהים. שיר השבוע לא של נייטוויש: הממ... אני לא חושב שהיה כזה.. אלבום השבוע: Once וOceanborn להקת השבוע: נייטוויש :) משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שאני אקבל יותר מ-20 במבחן על 05? ]: חווית השבוע: חתונה שהייתי בה אתמול עם המון הודים ^^ ווא היה כיף המלצת השבוע: לשמוע נייטוויש P: ציטוט השבוע: אין 0: ספר/סרט/סדרת השבוע: אה... לא היה ]: תמונת השבוע: ווא הממ... אין :{

danduuu

New member
שלי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Beauty Of The Beast ו-Forever Yours |חרישהעלשניהם| שיר השבוע לא של נייטוויש: כל מיני של Lovex,Bloodpit ועוד כמה להקות פיניות למיניהן הו כן ו-The Howling של וויט'ין
אלבום השבוע: MCR-TBP להקת השבוע: Nightwish,MCR,Lovex משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיקרה משהו טוב כבר!!! חווית השבוע: ממ לא נראה לי שהייתה ממש..אולי היום הישיבה ב"ח" בכיתה חחח התפגרנו המלצת השבוע: "אימה באמטיוויל"
סרט אימה ממש טוב שמבוסס על סיפור אמיתי. הו וגם "הטירה הנעה"
[האוול
] ציטוט השבוע: חברה שלי היום- "דנה,יש לך שני ביצים?" [והיא בכלל רצתה לשאול אם יש לי שני בלונים XD חרמנית] ספר/סרט/סדרת השבוע:"סיפור בלתי נשכח" של ניקולאס ספארקס!!!! פשוט חובה. כל כך בכיתי נראה לי אפילו יותר מהסרט. תמונת השבוע:מחזור נ"א

LadySilkworm

New member
אני X:

שיר השבוע של נייטוויש: מממ...ממממ...שוב קראונלס שיר השבוע לא של נייטוויש: כל שיר בערך של draconian אלבום השבוע: Draconian- Arcane Rain Fell להקת השבוע: נייטוויש ודראקוניאן משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לא חשוב חווית השבוע: רק כי אני במצברוח טוב.. P: ציירנו אתמול מודל באומנות המלצת השבוע: אין ציטוט השבוע: סתם ציטוט מהטיול השנתי של שנה שעברה שנזכרתי בו... "מי ששומע דת' מטאל בטח מתאבד אחרי שנה"- ילדה מהכיתה שלי. XD ספר/סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי השבוע כלום תמונת השבוע: -

box 5

New member
סופשבוע אדיר לכוווולם ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של נייטוויש: wanderlust שיר השבוע לא של נייטוויש: replica של סונטה אלבום השבוע: scenes from a memory של דרים.. קניתי בהופעה
דיסק מדהים לחלוטין! להקת השבוע: דרים ת'יאטרמשהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לא לבזבז הרבה כסף =] חווית השבוע: ההופעה של ג'ורדן רודס! בונא הבנאדם פשוט מלך! מלך! גאון! קוסם! זה משהו לא אנושי... הוא מדהים... כמעט בכיתי מרוב התרגשות! המלצת השבוע: הדיסק הזה של דרים וג'ורדן רודס בפרט =] ציטוט השבוע: this is my last show in Israel... for now =] אווו חמודי =] (של ג'ורדן כמובן) ספר/סרט/סדרת השבוע:CSI ניו יורק! איזה טוב שזה חזר =] תמונת השבוע:
ג'ורדן רודס אימפריה

מה נסגר?../images/Emo12.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Ocean Soul שיר השבוע לא של נייטוויש: Dream Theater - The Dance of Eternity אלבום השבוע: Korpiklaani - Rise להקת השבוע: Evergrey
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לחזור להתאקלם בקלות בשגרה:\ חווית השבוע: טיול שנתי להרי אילת ואילת
המלצת השבוע: צאו לטיולים שנתיים!!! ציטוט השבוע: קשה להזכר באחד
, אוי! היו כמה טובים: 'אני מרגיש שאני מזיין את הקיר בתחת!' - חבר שלי. ובאותו מעבר צר: אני: 'איזה כיף להיות רזה!', חבר שלי: 'אתה שוקל כמוני!', אני: ואתה יותר רזה. ספר/סרט/סדרת השבוע: מי היה בבית בשביל זה בכלל? תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולם

Itay Simons

New member
XDDD המעבר הצר!!!

כל הזמן חשבנו לעצמנו שממש מזל שהמחנכת שלנו לא יצאה למסלול XDD היא עצומה!

Itay Simons

New member
להלה

שיר השבוע של נייטוויש: Phantom of the Opera-הגירסה של End of an Era
שיר השבוע לא של נייטוויש: Muse-Knights of Cydonia אלבום השבוע: Hypocrisy-Arrival להקת השבוע: Queen ^^ משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לעבור גם אותו בשלום (יחסי) P: חווית השבוע: לא חושב שהייתה כזו
המלצת השבוע: End of an Era ^^ סוף סוף השגתי מהדודה מאפגניסטן
ציטוט השבוע: לא זוכר משהו >< ספר/סרט/סדרת השבוע: נשואים +
, ו"מי רוצה להיות גיבור-על?"
XDDD זה גדול! תמונת השבוע: XD

דנקולהההה *צומי*

שיר השבוע של נייטוויש:Wishmaster שיר השבוע לא של נייטוויש:Night-marty fridmn
אלבום השבוע:Ten להקת השבוע: gregorian משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:לעבור את המבחן בפיסיקה ואז נגמר הסבב מבחנים הראשון חווית השבוע:חחח עזבו,סיפור ארוווךך המלצת השבוע:ללמוד לפני מבחן,זה מועיל! ציטוט השבוע:"תראי,זה כינור לנכים....זה כינך!!" XDD ספר/סרט/סדרת השבוע:כרגע בתחילת "הפירמה"-ג'ון גרישם תמונת השבוע: seek and destruy!!!! העהעהעהההאהאהאההעהעהעה

למעלה