סופ"ש קסום

danduuu

New member
*מחזירה צומי* התמונה ../images/Emo6.gifצריך להשמיד

את הנעליים האלו!!! והציטוט XDD

ש נ י1

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע של נייטוויש: moondance שיר השבוע לא של נייטוויש: sonata arctica - broken אלבום השבוע: אין אחד ספציפי להקת השבוע: סונטה ונייטויש משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שהמחשב שלי יקום לתחייה חווית השבוע: המחשב מת וגם כמה מאות שירים שהיו עליו
המלצת השבוע: סנדוויץ' עם ביצה קשה ומיונז ציטוט השבוע: - ספר/סרט/סדרת השבוע: - שבוע טוב

Cold Heritage

New member
מוווווווווווווווווווווווווווווונדנס

*___________________________________________________________________* האינסטרומנטליהכיטובעולם^^ דגרחףעם'קרם9' לך שיר כזה טוב *_*

אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Elvenpath שיר השבוע לא של נייטוויש:Sonata Arctica-Letter to Dana אלבום השבוע:Dust To Dust של הבנלי...ממש אהבתי
להקת השבוע:Heavenly.. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:להצליח בכל המבחנים ולעמוד בלחץ
חווית השבוע:הסיור הלילי בצפת ביום שלישי(היה מוזר ומצחיק.יש לי כיתה של חולי נפש) ומסיבת ההפתעה לחברה שלי ביום ראשון(היה קקה לנסות לראות ת'משחק בבית קפה
) המלצת השבוע:סיור לילי בצפת.זה אדיר.אבל תזהרו-יש שם מלא מדרגות
ציטוט השבוע:"כבו מיד את הפלאפונים!לא,לא לשים על רטט!יש פה פלאפונים שרוטטים כמו...אני לא רוצה להגיד מה!"
ספר/סרט/סדרת השבוע:אין...לא היה לי זמן לכל זה השבוע. תמונת השבוע:פה...כי תפוזבל לא רוצה להעלות אותה משום מה... חברה שלי ציירה ואני צבעתי..אל תגידו שזה לא יפה
שיהיה לכולם שבוע טוב

box 5

New member
אווו letter to dana

גם אליו נדבקתי השבוע... שיר מדהים!

חחח נכון../images/Emo6.gif

בדיוק המורה לתנ"ך מורחב התחילה להכתיב ואז שכחתי מהוילון הזה..

Prophet Of God

New member
ממה מפחד השקנאימקמק, מגאידמק מק :p

שיר השבוע של נייטוויש:האמת שלא יצא לי לשמוע\להשמיע אותם, אולי עוד שבוע:p שיר השבוע לא של נייטוויש: Goo Goo Dols - Iris Megadeth - Promises אלבום השבוע:החדש של מיידן או של מגהדת' - דה וורלד נידס אה הירו להקת השבוע:מגהדת' משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:שיהיה מאגניב ב"ה חווית השבוע:המכות עם הי'ניקים :p זה היה מצחיק לגמרי המלצת השבוע:להרביץ לי'? נהה להשיג מוזיקה :p ציטוט השבוע:*מסובב מישו לכיוון קיר*"רואה ת'קיר? רוץ". *תמונה של בני סלע לצד אורי גלר*"הוא מצא זהב, הוא מצא נפט, מה הבעיה למצוא חתיכת חרא?!" ספר/סרט/סדרת השבוע:לא זוכר, הקדושים מבוסטון. תמונת השבוע: אין לי ממש

AliceQueen

New member
מדגישומטיק!! ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של נייטוויש: The Siren שיר השבוע לא של נייטוויש: Negative - The Moment Of Our Love אלבום השבוע: Negative - Sweet And Deceitful להקת השבוע: Negative חח כמה לא צפוי
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: הצלחה במבחן במתמטיקה (מועד ג'!!1
) חווית השבוע: המ... הלכתי לבית אבות המלצת השבוע: שתו תה עם חלב כי זה ט-ע-י-ם!!!
ציטוט השבוע: "נו תסתכל אתה לא רואה את הטמפון? לך תסתכל מאחורה אתה לא רואה את הטמפון?!" (המורה לחינוך תעבורתי מדבר בפלאפון) ספר/סרט/סדרת השבוע: נמלטים!
תמונת השבוע: תמונה שצילמתי בשיעור ספורט.

למעלה