סופ"ש קסום

AliceQueen

New member
יאפ, משה והציטוטים שלו../images/Emo6.gif

"משה, אפשר לעשות ת'עבודה בזוגות?" "בזוגות עושים דברים אחרים..."

חחחחחחחחח יוו

אנחנו הכתה היחידה שהוא נתן לה לעשות את העבודה בזוגות! זה אומר משהו? *מישהי נכנסת באיחור של 20 דקות* משה:"סליחה שהקדמנו"

FeLL67

New member
---

שיר השבוע של נייטוויש: נימו שיר השבוע לא של נייטוויש: Dancer At The Dark- For My Pain אלבום השבוע: For My Pain- Fallen להקת השבוע: אוונסנס . משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לעבור את החרא במתמטיקה #$^^%$^%^* חווית השבוע: אהמ "חוויה" כמעט הפלתי שולחן על הרגל של המורה שלי המלצת השבוע: תעברו לטכבעונות D: ציטוט השבוע: " בני סלע מחפש יורש?" יציאה שלי אחרי סיפור ארוך של חברה שלי על ה"חבר" החמוד שלה, ילד בגובה התחת שלה P: ספר/סרט/סדרת השבוע: תיקים באפלה, כמה צפוי .. תמונת השבוע: אין :

FeLL67

New member
בעצם יש תמונה

*אני משחיטה את עצמי לטובת אקס פיילס ונייטוויש XD *

A Hilit

New member
עפצ'י

שיר השבוע של נייטוויש: She Is My Sin
שיר השבוע לא של נייטוויש: Avenged Sevenfold - Bat Country אלבום השבוע: Avenged Sevenfold - City Of Evil להקת השבוע: The All-American Rejects משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שתהיה לי באס נוכבר >< חווית השבוע: הרגע קיבלתי פלאפון חדש..סופסוף המלצת השבוע: להפסיק להשתרלל כלכך הרבה
ציטוט השבוע: ממ המוטו שלי: "העולםהוא זונה. זונה אחת גדולה ופתוחה" ספר/סרט/סדרת השבוע: As If! סדרה בריטית..לאן העולם הדרדר?! תמונת השבוע: אע..אינלי כוח להעלות יאללה עפתי להסתובב עם ידידים שלי, אף אחת מהבנות לא יכולה לצאת אז..הם רק שילי
מוחעחע [מה אמרתי על להשתרלל?]

Lillith Dirge

New member
סופ"ש נהדר.

שיר השבוע של נייטוויש: nemo (נו נוסטלגיה) שיר השבוע לא של נייטוויש: Porcupine Tree- buying a new soul. אלבום השבוע: visions of atlantis- cast away להקת השבוע: Porcupine Tree משהו שאני מאחלת לעצמי לשבוע הבא: לפגוש את אביב סוף סוף אחרי 3 חודשים. חווית השבוע: הייתי במכון וויצמן ופוצצנו דברים :] המלצת השבוע: Porcupine Tree סטיבן ווילסון גאון מוזיקלי! (מקווה שכתבתי את השם שלו נכון) ציטוט השבוע: "אוי קראפ" (אמממ כן, עזבו זה היה מצחיק באותו רגע, וגם אחרי זה) ספר השבוע: ההיסטוריונית! זה על ערפדים, ועל ולאד צפש. כל כך שולט. סרט השבוע: בית השעווה (בפעם השלישית בערך) סדרת השבוע: נמלטים 2 :D תמונת השבוע: דקה תיהיה בצד. (אני ואביב שלי) שבוע מעולה :D ומזל טוב לי שחבר שלי חוזר ביום ראשון סוף סוף.

lacrimosa girl

New member
^__^

שיר השבוע של נייטוויש: ממ, dead boys poem נראה לי. גם she is my sin
שיר השבוע לא של נייטוויש: כל האלבום in utero של נירוונה . אלבום השבוע: ^^ להקת השבוע: ואחרי כל זה, אוונסנס.
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לעבור את היום הורים
חווית השבוע: תרגמתי את כל ווישמאסטר.
[|חברה שלי|: אבוי! זאת אנגלית שייקספיר! |אני|: אני יודעת. ^__^] המלצת השבוע:- ציטוט השבוע: חח, אני שומעת עכשיו את thoughtless של קורן *מתחמקת מנעליים* והכלבה שלי היפהפייה [תמונה >>] נובחת וזה בדיוק משתלב
ספר/סרט/סדרת השבוע: האוס
יש לי את הדיוידי%$^#&#&%& תמונת השבוע: >> יש ליפהפייה הזאת כ"כ הרבה תמונות טובות

למעלה