סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: חווית השבוע: המלצת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: להקת השבוע: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? שבוע מדהים לכולכם

Liquid Dreams

New member
ניינייניינייני!

שיר השבוע של נייטוויש: two for tragedy שיר השבוע לא של נייטוויש: caged, mother earth, never ending story, ice queen- WT חווית השבוע: הו יא!! הייתי בפיקולו
המלצת השבוע: ללכת לפיקולו ולקקנות שלושה דיסקים של נייטוויש ואת פרום ווישז טו אטרניטי זה הכי כיף בעולם!!>< סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: אב בטרם זמנו
סדרה: ג'יי לנו, גם אם זה לא כזה סדרהP: ספר: הסדרה הזאתי של ג'ורג'יהXD הזה עם ה"זה בסדר אני לובשת תחתונים ממש גדולים" להקת השבוע: נייטוויש*_* משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לקנות את וואנס ואת כל שאר הדברים שאני ממש צריכה*_* ציטוט השבוע: "הוא הבין מה הוא הפסיד"[לא, אתם לא אמורים להבין ולצחוק מזה.] תמונת השבוע: נכאכע, אינלי כוח>< מה אתם שומעים עכשיו?

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש:Saliva-Bleed For Me Rhapsody-Dawn if Victory חווית השבוע:ממ הנסיעה הלא מתוכננת לת"א ביום שלישי,אכלנו במקס ברנר(פשוט גן עדן!
) ואממ RC קולה היה סאקס!הם לא יודעים לארגן! המלצת השבוע:1.תמצצו(!(אני ממש מושפעת מפסיכו'.ככה זה ש"מבלים" 6 שעות בתגבורים
). 2.כשאתם בת"א,לכו לאכול במקס ברנר.
סרט/סדרה/ספר השבוע:"חרב האופל-קץ החרב". להקת השבוע:ראפסודי משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:שיעבור מהר,כי הולך להיות חרא של שבוע
ציטוט השבוע: "בואנה איך דפקו אותנו עם הנקניקיות האלה!"
אנחנו אוכלות במקס ברנר: אני:"אני בגן עדן!" חברה שלי:"אוי,אני גומרת!" חברה אחרת שלי:"בנות,נראה לי שהמלצרים שעוברים פה גומרים רק מלשמוע אותנו נהנות מהאוכל!הם בטח שולחים אחד השני לפה." XDDDDDDD תמונת השבוע:אני וחברותיי בגן עדן. (אני המכוערת עם חולצת הפסים למקרה שלא זיהיתם
) מה אתם שומעים עכשיו?רעש
..(עזבו,לא תבינו).

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הציטוטים XDDD

וגם אני רוצה ללכת למקס ברנר כולם מדברים על זה, זה לא פייר
RC רייב הזה, אח שלי דווקא נהנה וגם חברות שלי, אבל עוד חברה אמרה לי שהיה ממש מגעיל ושהם באמת לא יודעים לארגן כלום. מזל שלא הלכתי לזה, גם לא היה שווה ממש, ראיתי כבר את סינרגיה ביום ראשון, והיהודים ובית הבובות ראיתי 451251234 פעם חחחח. יווווווווווואווו את כ"כ כוסיתתתת מזההה
וואי חכי חכי כשנפגש! באמת הולכים לשירותים
מקווה שיצא לי טוב

אוי,כל בנאדם חייב ללכת למקס ברנר!

זה פשוט...גרררר
מרוב שהיה סביבי שוקולד,כשהלכתי לשירותים ציפיתי שהמים שם גם יהיו שוקולד
ואני כ"כ לא כוסית
אבל זה לא משנה,כי כשנפגש אנחנו הולכות לשירותים
חחחחח זה יצא די טוב לא? אר סי לייב היה על הפנים.בהתחלה היה ממש כיף,אבל אחרי ההופעה הראשונה של סינרגיה התחיל להיות מעפן.הם נתנו לסינרגיה להופיע פעמיים(לא שיש לי התנגדות לכך)-פעם בביתן ופעם בחוץ,כי לא היה מספיק מקום בביתן לכל האנשים שהגיעו.תביני,היו שם 20 אלף אנשים שרצו להכנס לביתן שיכול להכיל מקסימום 3000 איש. להופעה של בית הבובות בכלל לא רציתי להכנס(לא סובלת אותם><),אז לא היה אפכת לי,ובמקום זה נשארתי בחוץ,קניתי נקניקייה בלחמנייה שעלתה 20 (מה עבר עליהם?!) ומרוב שהייתי רעבה לא היה אכפת לי שזה יקר,וראיתי את ההופעה של סינרגיה בחוץ.גם ראיתי מלא אנשים מהביצפר שלי ודברתי איתם,אז ככה שעוד איכשהו היה כיף בשלב הזה. להופעה של היהודים ממש רציתי להכנס אבל הזונות לא נתנו!!!מלא אנשים נשארו בחוץ וכלום לא עזר.זה היה כ"כ מאכזב.אמרתי לעצמי(ולכל מי שמד בסביבתי),שאני מחרימה את אר סי קולה(לא שאני שותה אר סי.בשבילי רק קוקה קולה). קיצר,אני וחברה שלי אמרנו שנשלח להם איזה מייל זועם.אני רק עצלנית מכדי לשבת ולכתוב אחד כזה.XDD *סוף חפירה*

danduuu

New member
XDDD גם אני יותר מדי עצלנית זה בסדר

אחוות העצלנים לשלטון! שר העצלנים: אחוות העצלניות שר העצלנים: שני העצלנים שר העצלנים: שובו של העצלן טרילוגייה מאוד מצליחה!

XDDDDDDDDD

אני רצה לקרוא את הטרילוגיה!נשמעת כמו טרילוגיה שמתאים לי לקרוא
ובטח גם יעשו סרט שמבוסס עליה,לכבוד העצלנים מאוד שאין להם כוח לקרוא...

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה בטוח יהיה כסרט כי למי יש

כוח לקרוא? חוץ מזה בטח הספר יהיה שני עמודים כל אחד
כי בעצם, למי יש כוח לרשום?

תקחי גם אותי לשירותים!!

פליייזזז??? דנה וקארין ביחד, הו
היא בהחלט כוסית! בהחלט בהחלט!
אה,כן, גם אופי זה קריטריון

את מוזמנת לשירותים בכל עת../images/Emo99.gif

גל ודנה
שתי כוסיות במכה אחת