סופ"ש קסום

כן,זה שווה להיות לוחמת.

רק שיש בעיה אחת עם זה-את לא באמת לוחמת בסופו של דבר.רק אם את "בחורילה" כמו שילד מהשכבה שלי קורא לזה
בכל אופן,לא נראה לי שאני אפילו אטרח לנסות לדחות את זה.בהתחלה באמת חשבתי על לוחמה,אבל..כבר לא.
חוץ מזה,קבלתי דור המשך.אני הולכת לחיל האוויר כנראה.
מי לא אוהבת את ג'וד?
בעניין האונס-כנ"ל לגבי
הו,דומה לו?אני רוצה לראות! חחחחחחח מצבך לא קשה מדי

Itay Simons

New member
אני P:

שיר השבוע של נייטוויש: Wanderlust
שיר השבוע לא של נייטוויש: Savatage-One Child חווית השבוע: המפגשים אתמול ^_^ המלצת השבוע: לא לדחות דברים לרגע האחרון >< סרט/סדרה/ספר השבוע: "דז'ה וו" לא רע.. להקת השבוע: ממ לא יודע
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיהיה שבוע רגוע ציטוט השבוע: ממ לא זכור לי משהו.. תמונת השבוע: אנג'לה
מה אתם שומעים עכשיו? Sonata Arctica-WPBO

danduuu

New member
איזה כוסית היא ../images/Emo99.gif

רק חבל שהיא נשמעת כמו גבר

שמעו

כל פעם שאני אראה את אנג'לה אני אצרח ואברח מתחת למיטה או משהו חחחחח היא ענקית זאת, בהחלט שווה, והגרואולים זה קטע ממש מגניב פשוט בפעם הראשונה ששמעתי את ארצ' אנמי לא ידעתי שזה בא בגרואולים, ובשניה שהיא פתחה את הפה נפלתי עם הכסא! בחיי! חחחחחח ואז התחלתי לצחוק, אבל זה כבר לא שייך לעניין XDD היא ענקית זאת!

box 5

New member
טםטםטם!!

שיר השבוע של נייטוויש: לא היה האמת.. שיר השבוע לא של נייטוויש: tallulah של סונטה =] חווית השבוע: שישיות שביעיות!! אימפריה!!
המלצת השבוע: הג'ירפות זאת הלהקה הכי מחורבנת בארץ.. והם הפרפורמרים הגרועים ביותר שראיתי... זהו סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר? כל החיים לפניו.. ביצפר מכריח.. לא סובלת אותו להקת השבוע: אברגריי.. ג'ים!!! תראה מה אתה עושה!! אפילו חיפשתי פה בקניון דיסק שלהם!!! משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להסתגל לביצפר בקלות.. לעבור ת'מבחנים בא"י ובמחשבת.. יאק ציטוט השבוע: -למה לא נשארנו בבית?!- טםטםטםטםטםטםטם.. נו זה איזשהו שיר אבל איאפשר להבין ככה את הקצב
תמונת השבוע: נופ אוווף כלכך מעצבן שלא באתי למפגש =[ מקווה שנהניתם.. =[[

FeLL67

New member
אהמ

שיר השבוע של נייטוויש: אבר דרים :] שיר השבוע לא של נייטוויש: ליטיום של אוונסנס חווית השבוע: טראומת X: מפגש ישרא המלצת השבוע: בחיים אל תקראו את תהילה של ש'י עגנון S: סרט/סדרה/ספר השבוע: טוב נו נהיה מקוריים.. חוק וסדר זאת סדרה מעולה :] להקת השבוע: נייטוויש! משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיתאדה מעל דפי לוח השנה, רוצה שהחופש ימשיך :{ ציטוט השבוע: איף יו וונה הב אל ליטל בראדר, קיל יור דד אנד פאק יור מדאר, XD תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? את אח שלי מדבר S:

FeLL67

New member
OMGזה נראה כאילו הוא נדלק עליה וזהו

סיפור על "ירושלים שבתוך החומה" ? טוב נו עגנון זה סתם לא בשבילי-_-

danduuu

New member
איזה תמונה יפה../images/Emo99.gifחבל שהיא הפוכה

=/ איזה כלב/ה נושי
והציטוט

Prophet Of God

New member
טאם טאם טאם טאם טאם טאם

פרררררררה#@?T@^@$ יר השבוע של נייטוויש:אין שיר השבוע לא של נייטוויש:כל מיני חווית השבוע:אררר.. המלצת השבוע:הקדושים מבוסטון! סרט/סדרה/ספר השבוע:^ להקת השבוע:של חברים שלי :p סתם הממ אין משו ספציפי משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:אושר..בע"ה ציטוט השבוע:אין משו ספציפי תמונת השבוע:אין מה אתם שומעים עכשיו?

אין ברירה

שיר השבוע של נייטוויש: ever dream שיר השבוע לא של נייטוויש: Incubus - Anna Molly, System of A Down - Old School Hollywood חווית השבוע: לשמוע המון את הדיסקוגרפיה של אינקיובאס, וגם ת"א, פעמיים, פ"ת ורמה"ש, ועוד איזה מקום. המלצת השבוע: שמעו אינקיובאס, יאללה להקה ענקית, והם באים לארץ! סרט/סדרה/ספר השבוע: ורוניקה מארס! סיינפלד וחברים:) גם CSI ניו יורק, גם מיאמי זה חזק. להקת השבוע: Incubus משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לא להיות מבואס כמו בסופ"ש.. ציטוט השבוע: 'לאיזה כיוון?', 'איפה הים?!' 'שם' 'אז אנחנו צריכים לכיוון השני, בואו!' תמונת השבוע: אין לי כוח עזבו אותי. מה אתם שומעים עכשיו? Incubus - A Certain Shade of Green

למעלה