סופ"ש קסום

מה לצפות מהצד?!

ברור שתשתתפי! ואם לא תשתתפי מרצונך,אני ודנה פשוט נאנוס אותך

XDDD

שמעי, אחרי האונס מצד סער שעברתי אתמול אני מוכנה להכל! אבל לא, איתכן הכל יהיה מרצון

danduuu

New member
בטח בטח בטח גם את באה!!!!

הכי כיף לעשות אורגיה מטורפת בשירותים

מה קרה למדגישומטיק?../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Bless the child שיר השבוע לא של נייטוויש: lithium-evenescence אל תסקלו אותי, לשיר הזה יש משמעות מאוד עמוקה ואני נורא נהניתי לשמוע אותו ולהבין שהיא מדברת על מאניה דפרסיה ואיך שאיימי לי מציגה את זה בתור מאבק כזה...
חווית השבוע: מפגשששששייםםם וכמובן החופש בפני עצמו...לקום מאוחר! המלצת השבוע: לא לחולות
סרט/סדרה/ספר השבוע:לא יצא לי לקרוא השבוע, בטח שלא לראות טלוויזיה להקת השבוע: נייטוויש משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להבריא ושההורים שלי לא ירצו להרוג אותי אחרי היום הורים
ציטוט השבוע:" כן, יש לי כזאת דרבוקה, רוצה?" -"מה?! תפוצ'יפס?!" XDDDD הרגה אותי תמונת השבוע: חההההה מה אתם שומעים עכשיו? את הבטן שלי מקרקרת ודורשת אוכל

LadySilkworm

New member
אבל..אבל..קרוקס זה די נוח XD

אל תסקלו אותי, אני צעירה מדי בכדי למות P:

LadySilkworm

New member
תשובות P:

שיר השבוע של נייטוויש: the siren שיר השבוע לא של נייטוויש: devin townsend- cristeen ויש עוד כמה חווית השבוע: פפפ היה לי חופש כ"כ כיפי. ואשתי אצלי עכשיו! חעחע!!!@## המלצת השבוע: דווין טאונסנד סרט/סדרה/ספר השבוע: שר הטבעות[!!!!!!!!!1] צ'ארלי בממלכת השוקולדP: להקת השבוע: נייטוויש ו..אפיקה? משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שלא יגיע ציטוט השבוע: good morning starshine, the earth says hello או are you a dumby שניהם מצ'ארלי תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? אותי ואת אשתי לועסות מסטיק:}

Aqua Marine

New member
*עונהוכאלה*

שיר השבוע של נייטוויש: פאנטום האופרה שיר השבוע לא של נייטוויש: Endo- Simple lies חווית השבוע: סוף סוף ביקרתי את סבא וסבתא (אחרי 4 חודשים שלא ראיתי אותם) המלצת השבוע: live the day סרט/סדרה/ספר השבוע: פטרישיה קורנוול- סיבת המוות להקת השבוע: נייטוויש? משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לעבור את המבחן במת' ציטוט השבוע: "יאא, סתכל על זאתי, היא שמה ג'ינס מתחת לחצאית, אולי כי קצר" איזה ערסית אחת אמרה את זה עליי לחבר שלה (או מה שזה לא יהיה).. אבל היי, זה שיעשע אותי
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? כלום

Cold Heritage

New member
:]

שיר השבוע של נייטוויש: Feel for You שיר השבוע לא של נייטוויש: My Lost Lenore - Tristania חווית השבוע: המפגש אני מניח.. המלצת השבוע: המ, אין.. סרט/סדרה/ספר השבוע: סיפור פשוט של ש"י עגנון, אפשר להשתגע מדברים כאלו. להקת השבוע: Tristania משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שהוא יעבור בשלום ובקלות ושלא יהיה לי קשה במבחנים ושאני אמצא חברים ואהבה ושאני אזכה בלוטו חיים חדשים גוף חדש כל זה אם אפשר עד שבוע הבא
. ציטוט השבוע: המ.. אין כזה תמונת השבוע: -> מה אתם שומעים עכשיו? Angllore - Tristania *אני חושב שאני אפרוש מתפוז, לתקופה לא ידועה, גם אולי מהמחשב קצת.. אז... שמחתי להכיר את כולכם ושיהיו לכם אחלה חיים
.

למעלה