סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? שבוע מעולה לכולם

Itay Simons

New member
להלה

שיר השבוע של נייטוויש: She Is My Sin שיר השבוע לא של נייטוויש: Rainbow-Stargazer אלבום השבוע: להקת השבוע: Therion סוסים
משהו טוב שקרה לי השבוע: טסט :) משהו רע שקרה לי השבוע: כלום
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: שאבא יתגלה כמלווה נחמד
ציטוט השבוע: *שיעור ספרות* המורה לתלמידה שבאותו זמן מסיימת את הסנדוויץ': "למה את אוכלת לי בשיעור???" התלמידה:" אני לא אוכלת, אני בולעת!"
סרט/ספר/סדרת השבוע: קורפס ברייד
תמונת השבוע: ככה אני בשאלון 004 מה אתם שומעים עכשיו? כלום

Itay Simons

New member
אה, ועוד משפט השבוע, כי אני חייב

*המורה לספרות מדברת על כוח משיכה (לכו תבינו)* - "נו, זה כמו בפרסומת ההיא שניוטון יושב מתחת לעץ...מה נפל עליו שם, סלקום?"

ש נ י1

New member
בלה...

שיר השבוע של נייטוויש: Nightwish - Fantasmic Nightwish - EverDream שיר השבוע לא של נייטוויש: Distorted - Memorial Sonata Arctica - Wreacking The Sphere ועוד מלא... אלבום השבוע: אחרי המון זמן שלאשמעתי אותו... Reckoning Night של סונטה להקת השבוע: סונטה
משהו טוב שקרה לי השבוע: אין מששהו ספציפי, סתם היה שבוע נחמד אבל הוא עבר ממש מהר
משהו רע שקרה לי השבוע: מממ ציון מוזר במוזיקה
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: טסט!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע: זה לא ממש ציטוט... יותר בכיוון של סיפור. באחד השעורים.. אחת התלמידות לא הפסיקה לדבר, אחרי שהמורה העירה לה בפעם המיליון היא אמרה משהו בסגנון של "טוב זאת פעם אחרונה.. אני יהיה בשקט מעכשיו" ושנייה אחרי זה המשיכה לדבר. המורה הסתכלה עלייה לשנייה ואז הלכה לכיוון הארון בצד של הכיתה, ובזמן שכל התלמידים מסתכלים עליה ולא מבינים מה היא עושה, פתאום היא מוציאה מהארון גליל מסקנטייפ ובאה איתו לכיוון התלמידה
סרט/ספר/סדרת השבוע: ------ מה אתם שומעים עכשיו? כלום... כואבות לי האוזניים

השבוע עבר כ"כ מהר><

שיר השבוע של נייטוויש:Crownless שיר השבוע לא של נייטוויש: Edguy-Save Me Heavenly-Lust For Life אלבום השבוע:Heavenly-Dust To Dust...נו,זה אלבום ממש טוב וחרשתי עליו השבוע. להקת השבוע:Heavenly משהו טוב שקרה לי השבוע:הו,הרבה דברים:) משהו רע שקרה לי השבוע:בע,אני רק אגיד שדי נעלבתי אתמול,למרות שאני לעולם לא אודה בזה בפני אלו שהעליבו אותי
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא:ממ כלום
ציטוט השבוע: המורה:"שניכם מתנהגים כמו ילדים בכיתה ז'!" אני:"ראית איך היא הדגישה את ה-ז'?" חברה שלי:"כן,אולי בגלל שהיא לא מקבלת אחד!"
סרט/ספר/סדרת השבוע:ספר-"אבן החן של בן המחצית." סרט-גלדיאטור
,חתונת הרפאים. תמונת השבוע:אין
מה אתם שומעים עכשיו?Our Lady Peace-Do You Like It

danduuu

New member
אני :)

שיר השבוע של נייטוויש: ממ שוב גוסט לאב סקור ובלס דה צ'יילד שיר השבוע לא של נייטוויש: Within Temptation-Running Up That Hill אלבום השבוע: לא'דעת.. להקת השבוע: The Doors
משהו טוב שקרה לי השבוע: *התקבלתי לבק"שית *בן דוד שלי בא מארה"ב, ונפגשנו כל המשפחה והיה כיף :) [הוא הצטלם עם בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי ויש לי את התמונה! היא כ"כ כוסית] משהו רע שקרה לי השבוע: נכשלתי טסט שני ): משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: שיהיה לי שוב תאריך לטסט ושאני אעבור אותו הפעם.. ציטוט השבוע: היה לי משהו מצחיק ושכחתי
סרט/ספר/סדרת השבוע: "חתונת הרפאים"
[למרות שאני חושבת שנייטמר ביפור כריסמס יותר יפה], "החופשה" שאתמול ראיתי בקולנוע
גו'ד
תמונת השבוע:אני לא יכולה לשים מהמחשב של אחים שלי, רציתי לשים את התמונה של מייקי בן דוד שלי עם בראד ואנג'לינה
מה אתם שומעים עכשיו?כלום

genz

New member
בהחלט שבוע איכותי

באימאשלי, שיהיה י"ב כל החיים! שיר השבוע של נייטוויש: אין ממש...אבל השיר החדש של tarot טוב, זה נחשב? שיר השבוע לא של נייטוויש: Primus - DMV אלבום השבוע: היחיד ששמעתי: Blood Mountain של Mastodon להקת השבוע: רד הוט צ'ילי פפרז משהו טוב שקרה לי השבוע: לא היה שיעור מכונאות משהו רע שקרה לי השבוע: לא אמרו לי את זה... משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: יום התלמיד ציטוט השבוע: "אפשר סיגריה?" "כן, הנה" "איח, מה זה הגועל הזה?" "זה מגעיל! סיגריות 'מגעיל'!" סרט/ספר/סדרת השבוע: הסרט הזה של השניים ההם שטסים להודו אחרי הצבא ומתחילים לעשות שם מלא סמים ואחד משתגע. סרט חזק. תמונת השבוע: אין. מה אתם שומעים עכשיו? Red Hot Chili Peppers - Fight Like a Brave

LadySilkworm

New member
סופ"ש

שיר השבוע של נייטוויש: כל אושןבורן שיר השבוע לא של נייטוויש: Blackfield- Glow אלבום השבוע: oceanborn להקת השבוע: נייטוויש, בלקפילד משהו טוב שקרה לי השבוע: 88 במתמטיקה? \: למרות שציפיתי ליותר... משהו רע שקרה לי השבוע: יום חמישי משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: לסיים כמה דברים חשובים ציטוט השבוע: - סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט: חתונת הרפאים. הוט גולד שמו את צ'ארלי בממלכת השוקולד ואת חתונת הרפאים אחד אחרי השני! D: סדרה- נמלטים! סגידה ספר- התפסן בשדה השיפון תמונת השבוע: אין מה אתם שומעים עכשיו? Blackfield- Glow

וואי באמת עבר מהר

שיר השבוע של נייטוויש: 10th Man Down. שיר השבוע לא של נייטוויש: Unspeakable של אוורגריי. וואי בקושי שמעתי מוזיקה השבוע אלבום השבוע: Evergrey - Monday Morning Apocalypse להקת השבוע: ... משהו טוב שקרה לי השבוע: אתמול
משהו רע שקרה לי השבוע: שוב רבתי עם אמא, אוף. משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: 3 מבחנים ממש חשובים שבוע הבא, צריך לחרוש ולהצליח>< ציטוט השבוע: נספר לכם בדיחה ששמעתי, "כמה גיטריסטים צריך בשביל להחליף נורה? אפס. גיטריסטים לא מחליפים נורה, הם רק עוברים לנגן בלוז." סרט/ספר/סדרת השבוע: סמולוויל :$ תמונת השבוע: X מה אתם שומעים עכשיו? לפני כמה דקות שמעתי את Adagio - From My Sleep... To Someone Else

blacknwhite

New member
היה שבוע די מטורף...

שיר השבוע של נייטוויש: ghost love score ן gethsemane וfeel for you שיר השבוע לא של נייטוויש: the haunting קמלוט וסימון אלבום השבוע: אין ממש להקת השבוע: nightwish וMCR. נו, זה מה שהיה לאבא שלי בMP3! משהו טוב שקרה לי השבוע: היה פשוט כיף
ו-96 במבחן הכימיה!!! ו-95 בקורס!!! משהו רע שקרה לי השבוע: אין
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: חזרה ראשונה בתיאטרון שאנחנו ממש אמורים להתחיל לכתוב את ההצגה *התרגגשות*!!! ציטוט השבוע: אח שלי: "אני שמח להיות כאן הום" אני: "ותודה לחסידה..." אח שלי: "לא, אני לא אוהב חסידות. אני הלכתי ברגל".
סרט/ספר/סדרת השבוע: האוס!
זה פשוט הדבר היחיד שיש לי כוח לראות... תמונת השבוע: אין לי כוח... מה אתם שומעים עכשיו? astral romance 2001 שבוע מעולה לכולם

The Cat Woman

New member
אני עייפה

שיר השבוע של נייטוויש: Planet Hell שיר השבוע לא של נייטוויש: Depeche Mode- Free Love
אלבום השבוע: Deam Teater - scenes from a memory
להקת השבוע: אין לי משהו טוב שקרה לי השבוע: פףףףף כלום. משהו רע שקרה לי השבוע: היה שבוע עמוס בטירוף וקשה. משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: הרבה גימלים וחפש"ש! ציטוט השבוע: הראש שלי לא פועל כרגע.... לא זוכרת.... סרט/ספר/סדרת השבוע: לא היה לי זמן לנשום אז על אחת כמה וכמה לראות טלויזיה
תמונת השבוע:
מישהי שראיתי בתחנת אוטובוס השבוע... לא יכלתי שלא לצלם את האימה. מה אתם שומעים עכשיו? מוש בן ארי- סוף כל יום.

אוי ואבוי!טפרים אדומים!../images/Emo5.gif

בנות יקרות,מתי תבינו שציפורניים כ"כ ארוכות זה מכוער?ומתי תבינו שלק אדום יפה רק על ציפורניים קצרות?

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif מזעזע.

אני בכללי לא אוהבת את כל הבנייה והשטויות האלה, למרות שיש כאלה שיפה להן, אבל זה פשוט מזוויע.

זה לא יפה../images/Emo3.gif

יש אלו שעושות בנייה עדינה ולא מרובעת ואז זה נחמד, אבל זה עדיין לא יפה כמו ציפורניים אמיתיות. בכל מקרה, אני לא יכול לראות את זה
...

למעלה