סופ"ש קסום

הלינקים לא עובדים>< תעתיקי לחלון

אינטרנט. אגב, ההקלטות שלהם מאוד לא עושות איתם חסד, הם הרבה יותר טובים בלייב מאשר בדיסק.

ש נ י1

New member
גם אני ממש מחכה לאלבום!

עוד לא יצא ל לשמוע להקה כמוהם בארץ ואני מאוד אוהבת את הסגנון שלהם. וממש בא לי לראות אותם בהופעה! ד"א, סליחה על הטטימטום הקל, אבל השנה הקרובה זה אומר השנה הזו או הבאה?

Liquid Dreams

New member
להלהלהלה.

שיר השבוע של נייטוויש: The Phantom of the Opera שיר השבוע לא של נייטוויש: כל מיני++ אלבום השבוע: אין להקת השבוע: ווית'ין משהו טוב שקרה לי השבוע: גיליתי שאני הולכת למפגשD:::::::: הממ כן. משהו רע שקרה לי השבוע: היה יום פתוח>< אפילו שהתחמקתי. משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: אני אמצא סוףסוף תחפושת? ציטוט השבוע: "ג'יזס איז מדברינג ווית' מי!" [זוער++] סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט: פאנטום האופרה
תמונת השבוע: איןP: מה אתם שומעים עכשיו? דה קיל- 30סטמ.

אלאנקה

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Wishmaster שיר השבוע לא של נייטוויש:Breaking Benjamin-Breath אלבום השבוע:phobia להקת השבוע:Breaking Benjamin משהו טוב שקרה לי השבוע: אה.. גיליתי את הסידרה של אנדר משהו רע שקרה לי השבוע: אה.. התחלה של חשבון ענק בפלא?.. משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: "אה.. למה בירכתי על המקדונלס?" סרט/ספר/סדרת השבוע: ספר- המשחק של אנדר, קול למתים. תמונת השבוע:אה..אין מה אתם שומעים עכשיו?she is my sin

אלאנקה

New member
+הוספה לא נצרכת.

- Levi לוי - אומר/ת: :ם - Levi לוי - אומר/ת: איזה מן אישה את - Levi לוי - אומר/ת: אני מתפלא *.* אומר/ת: XD - Levi לוי - אומר/ת: הוא ממש מסובב אותך על האצבע הקטנה שלו - Levi לוי - אומר/ת: (האצבע שלו באמת קטנה)

Super Alonit

New member
בדיליי../images/Emo3.gifסופשבוע מופלא לכולם../images/Emo24.gif

שיר השבוע של נייטוויש: She Is My Sin. שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica- Sensorium. אלבום השבוע: - להקת השבוע: אפיקה, מתחשק לי
משהו טוב שקרה לי השבוע: קניתי אתמול 3 ספרים נפלאים ואני הולכת לקרוא אותם כל השבוע
~מתמוגגת~ משהו רע שקרה לי השבוע: הוצאתי 160 ש"ח על ספרים
וקרו בטח דברים יותר גרועים אבל להזכר סתם יעכיר את המצברוח שלי. משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: אני אלך עם חברה למקס ברנר.
(אני כל הזמן רק מתכננת ללכת לשם) ציטוט השבוע: - סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט-קולמבו
, ספר- אני קוראת עכשיו את משחק השעות של דיוויד באלדאצ'י, עדיין לא קראתי מספיק כדי לעמוד על טיבו
וסדרה, הו וול, נאמר שנות ה-70 כי זו סדרה טובה שתמיד בא לי לראות (יש לי קלטות וידאו שלה). תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? Nightwish- Feel For You (שמעתי בשביל לענות על השיר השבועי ונדבקתי אליו
)

dralan

New member
אני :p

מדהים כמה מוזיקה אפשר לשמוע בשבוע כמעט שלם של חופש XD.... אז הפעם אני לא אענה על כל הראשונות... משהו טוב שקרה לי השבוע: חופש-כמעט-כל-השבוע!!!!!!!! משהו רע שקרה לי השבוע: ביקור של יום אחד במכינה קדם-צבאית עלובה ביותר :p משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: אין סרט: האחים גרים למבוגרים בלבד (לא משו) ספר: התחלתי וסיימתי "נהרות של כסף" סדרה: CSI, רומא עונה שנייה ו-Double Twisted תמונת השבוע: אין

dralan

New member
הו, נזכרתי במשו קורעעעע

תלמיד בשיעור אזרחות: "המורה אפשר לאכול פרי?" המורה: "רק אם זה לא ימשוך תשומת לב" תלמיד: *מוציא מלון*

למעלה