סופ"ש קסום

LadySilkworm

New member
יש ציפורניים אמיתיות שנראות מגעילות

שהן ארוכות -לוקחת דוגמא ממני- וזה לא שהן לא נקיות, הן פשוט נהיות כאלה.. מוזרות לפעמים. וגם דוקרות. XD

../images/Emo6.gif

אני זוכר שכשהייתי קטן, אני ואמא נכנסנו לאיזו חנות בגדים ולמוכרת היו ציפורניים כלכך ארוכות! ואני פשוט נעצתי מבט והיא אמרה לאמא שלי "ילדים בדרך כלל מפחדים ממני"

סינס../images/Emo99.gif

ומה זאת הזוועה הזאת?:S:S בחיים שלי לא ראיתי כאלה ציפורניים מכוערות. בנייה בכללי זה דבר מגעיל, אבל פה זאת פשוט הגזמה

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif היה לה על הציפורניים העתק

מדויק בקנה מידה של 1:1 של החומה הסינית... אם אי פעם הסכמתי להשלים עם בניה בציפורניים- עכשיו אני חוזרת בי! פשוט מזעזע!

לא כל בניית ציפורניים היא מזעזעת.

לי יש בנייה,והיא בכלל לא מזעזעת.היא עדינה והציפורניים שלי לא ארוכות מדי ולא בסגנון "מניפה". בנייה יכולה להיות יפה,תלוי בסגנון שלה ובאורך של הציפורניים.

The Cat Woman

New member
מה זה "מניפה"?

לא כל בניה היא מזעזעת, אני מסכימה איתך... אני לא אעשה בניה אמנם אבל זה בגלל שאני חושבת שזה סתם שיעבוד.

ממממ...

מניפה זה כשהציפורן מתרחבת..כמו שיש לגברת בתמונה.אני שונעצ מניפה.זה גס ומכוער><

LadySilkworm

New member
מזכיר לי

שהציפורניים שלי נהיות כ"כ גבוהות עד ששואלים אותי אם הן אמיתיות P:

The Cat Woman

New member
וציטוט...

קצת חופר ולא זוכרת מאיפה זה אבל אני מסכימה עם זה לחלוטין: "ההפסדים שלך הם הנצחונות של אחר, החלומות שלך הן המציאות של אחר, הלב השבור שלך הוא החלק השלם של אחר..."

:]

~שיר השבוע של נייטוויש: ממ אין ~שיר השבוע לא של נייטוויש: אין ~אלבום השבוע: אין ~להקת השבוע: ווית'ין ^^ ~משהו טוב שקרה לי השבוע: הממ יצאתי לעיר ביום רביעי עם חברות והיה כיף, ואתמול בערב נפגשנו כמה אנשים וחגגנו שלושה ימי הולדת וגם היה כיף. D: (והצלחנו לגרום לילד ללקק סירופ שוקולד מצוואר של ילד אחר!!! D:) ~משהו רע שקרה לי השבוע: אממ לא יודעת. ~משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: יודיעו בחטיבה שלי שהחליטו להפסיק עם מנהג תמונות המחזור ולא נצטרך להצטלם
~ציטוט השבוע: ילדה מהכיתה שלי: "מירב (מורה) די להתחרע" המורה: "אבל אתם מחרפנים את השכל!" ו- "זה הציצים שלי והם דביקים!"
~סרט/ספר/סדרת השבוע: בנות גילמור+ורוניקה מארס, כרגיל..
~תמונת השבוע: אין ~מה אתם שומעים עכשיו? ביוטי אוף.

וואו

שיר השבוע של נייטוויש: אין. שיר השבוע לא של נייטוויש: Ok Go - A Million Ways אלבום השבוע: Altharya - The Oasis Fib, a Cosmic Sail (EP) להקת השבוע: Ok Go משהו טוב שקרה לי השבוע: הוולנטיינז דאי היה מדהים
ופאק, אתמול הייתה ההופעה של אלת'ריה - היה כ"כ פאקינג טוב!!!!!!! משהו רע שקרה לי השבוע: לא יודע.. משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: חודש
ויש לי יומולדת
ציטוט השבוע: ידידה שלי: 'גם לי עשו זריקה בתחת', אמא שלה: 'לא נכון קיבלת ביד', היא: 'מה פתאום! קיבלתי בתחת אמא! בדוק!' איך נשפכנו מצחוק
סרט/ספר/סדרת השבוע: ורוניקה מארס:) תמונת השבוע: עזבו אותכם. מה אתם שומעים עכשיו? Nanowar - Christmas With Nanowar שבוע מעולה לכולם

ש נ י1

New member
כמה שאלות על אלת'ריה

איפה אפשר לשמוע את השירים שלהם שכתבת? מתי הם הולכים להוציא דיסק? ומי בא איתי להופעה הבאה שלהם?

אם היא בצפון אז אני אבוא איתך.

www.altharya.com אפשר להוריד משם את כל הEP שלהם (שאתמול קניתי מקורי) וגם גרסאות ישנות יותר). כתוב באתר שלהם שהדיסק שלהם מתוכנן לשנה הקרובה, ואני מחכה בקוצר רוח:)

למעלה