סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: סרט/סדרה/ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

danduuu

New member
גם כן סוף שבוע...

שיר השבוע של נייטוויש: סליפווקר שיר השבוע לא של נייטוויש: The Fray-How To Save A Life להקת השבוע: snow patrol אלבום השבוע: Snow Patrol-Eyes Open משהו טוב שקרה השבוע: שביתה, בן דוד שלי,84 בתנ"ך, וגם יומולדת לנועה
משהו רע שקרה השבוע: אמא של חברה טובה נפטרה בלילה...חרא של עולם.. משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שיהיה טוב בעזרת השם אה ויש שביתה יום ראשון גם :) סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-"ראיון עם הערפד"
סדרה-יותר תכנית..שהיתה אתמול על ערפדים בערוץ ההיסטוריה חח היה מעניין..היה לי משעמם בבייביסיטר P: ציטוט השבוע: "זונה כנענית" אה וציטוט נוסטלגי שנזכרנו בו אני וחברה שלי אתמול- החופש הגדול, היינו באילת איזה חודש, והיינו בבית של חברה שם..והכנו צמידים מחוטים..קיצור חברה שלי התפגרה ועשתה משהו מטומטם ואז היא אמרה לעצמה "נו וואי איזה מפגרת" ואז היא עושה לילדה שהיינו אצלה-"אור, אל תקראי לי מפגרת!!" ואז *רגע של מבוכה* "דניאל..אפחד לא קרא לך מפגרת, את אמרת את זה לעצמך" XD תמונת השבוע:

LadySilkworm

New member
אוי :(:(

תמסרי לה חיבוקים ממני, אפילו שאני לא מכירה אותה[P:]. הציטוט מצחיק XD

Super Alonit

New member
מה כולם מתלהבים מהסרט הזה?

הוא טוב, אבל לעומת הספר הוא לא שווה את ההתלהבות.

לא יודעת, את הספר הזה לא ממש אהבתי.

היו בו כמה סתירות ודברים בעייתים שהסרט פתר בצורה מעניינת. אבל כן, הערפד לסטט+מלכת הארורים הרבה הרבה יותר טובים מהסרט מלכת הארורים:S ואני עכשיו קוראת את פנדורה^^ היה מבצע בסטימצקי של כל מיני ספרים ב20 שקל, וזה היה אחד מהם.

Super Alonit

New member
אני בהחלט צריכה לקרוא אותם,

בעיקר את מלכת הארורים... אני אסתכל בסטימצקי

אוי, תמסרי לה את תנחומיי ../images/Emo201.gif

והציטוט שלך קרע אותיי XDDD ושאלה: מי בתמונה אצלך?

danduuu

New member
יונה אהרון [Jonne Aaron] מהלהקה

הפינית המדהימה Negative
תשמעי אותם
ותודה לכולם

LadySilkworm

New member
אני..

שיר השבוע של נייטוויש: ghost love score wish i had an angel בגרסאת הדמו [זה כזה מגניב]. שיר השבוע לא של נייטוויש: Delain- Silhouette of a dancer Blackfield- Glow להקת השבוע: nightwish בהחלט אלבום השבוע: אין אחד ספציפי משהו טוב שקרה השבוע: שביתה. מזג אוויר נעים. משהו רע שקרה השבוע: גם אם היה שכחתי אותו עכשיו P: משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שאני אספיק כמה דברים.. סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- כלה ודעה קדומה סדרה- אין ספר- התפסן בשדה השיפון ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

למעלה