סופ"ש קסום

lacrimosa girl

New member
^^

שיר השבוע של נייטוויש:
אממ...אלוונפת' שיר השבוע לא של נייטוויש:
the last song Im wasting on you, איימי לי להקת השבוע:
נייטוויש אלבום השבוע:
AFF משהו טוב שקרה השבוע:
שום דבר מיוחד... משהו רע שקרה השבוע:
כנ"ל משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא:
ת"א עם חברה ^^ מופע רחוב =] סרט/סדרה/ספר השבוע:
ג'יין אייר. נוסטלגיה
ציטוט השבוע: היתה היום אזכרה לדוד של סבא שלי בסגולה, ואחרי האזכרה הלכתי עם סבאסבתא לאכול בסבארו, ואז קפצתי גם לטאוור רקורדס ליד וכזה הלכתי לסטנד של המטאל, אמרתי לאחותי "תראי, שמו את אוונסנס במטאל XD", ועמד שם בחור אחד, ושאל אותי אם שמעתי את הדיוידי של TSF של ווית'ין, ואמרתי שכן, הם טובים, ורציתי לקחת את הדיוידי, אבל הוא חטף את זה ואמר שהוא קונה לחברה שלו, ואז פיתחנו דיון משעשע על להקות בסגנון, ובלהבלהבלה, ואז הלכתי להסתכל על מוזיקה קלאסית והוא רדף אחרי ושאל אותי על איזשהי להקה שלא הכרתי ואמר שנראה לו ש"אני אחת שמבינה עניין" והפניתי אותו למטאלשופ, והמוכר אח"כ בא אלי ואמר שעשיתי לו טובה ענקית בזה שהורדתי את הנודניק הפריק מהגב שלו
תמונת השבוע:
חתולה ביוון שאחותי צילמה שנה שעברה. קוצ'ימוצ'י

Super Alonit

New member
איזה מותק!../images/Emo99.gif

ואיזה קרציה נשמע הבנאדם הזה, בחיי
אגב, לא שמעתי על השיר הזה של איימי לי... הוא כחלק מאוונסנס או שהיא ככה פותחת לה קריירת סולו בצד?

Super Alonit

New member
../images/Emo97.gifסופשבוע מופלא לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

שיר השבוע של נייטוויש: SIMS.
שיר השבוע לא של נייטוויש: WT- Jillian. (נראה לי שאני תקועה עליו כבר איזה שבועיים
עדיין לא נמאס לי)
להקת השבוע: נייטוויש
אלבום השבוע: אין.
משהו טוב שקרה השבוע: שביתה!
הכרתי אנשים חדשים ונפלאים והיה לי הרבה פחות לחץ מבד"כ בגלל שויתרתי על כל החוגים ושות' שלי לשבוע.
משהו רע שקרה השבוע: דוד שלי נפטר
משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: לפגוש כמה חברים מרחוק. פירסינג בגבה (שאני מחכה לו כבר, מה, 3 שנים?
)
סרט/סדרה/ספר השבוע: אני עדיין בספר של השבוע הקודם, לא יצא לי להתקדם בו. כנ"ל לגבי סרט. סדרה- האוס- הורדתי את כולה
ציטוט השבוע: נו, זה פחות שווה ככה. לא יודעת איך להסביר
תמונת השבוע: אין.

אוו יהה, פירסינג בגבה!../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

הלוואי עליי
כבר שניייים שאני רוצה פירסינג, יש לי תכנונים על כמה באמת, אבל...הורים וזה..... לא רוצה להפחיד אותך או משהו אז אני אציין מראש לפני הסיפור: לא לבעלי לב חלש, נשים בהריון, או פחדנים בכללי
יש לציין שהסבג'קט (במקרה זה אחותי) נורא נורא רגישה למתכות מכל הסוגים וכל פירסינג שהיה לה אי פעם עשה בעיות אוקיי, אממ זה היה לפני כמה שנים וזה, אבל היה לאחותי גם פירסינג בגבה והיו לה מלא מלא בעיות איתו עד שזה הגיע לשלב שהעגיל פשוט נבלע בתוך הגבה שלה ואבא שלי הוציא אותו עם פלאייר :S:S אני זוכרת את היום הזה, חשבתי שאני עומדת להקיא את נשמתי, ויש לציין שזה היה כשהיא עוד הייתה בצבא (לא נחמדדד) מה שלא יהיה, אני בטוחה שאת כבר יודעת שאת לא רגישה ככה למתכות על כל סוגיהן, ככה שכל מה שנותר לי להגיד זה בהצלחה, תני, וכיף לךךךךך *ממררת בבכי*

Super Alonit

New member
הפחדת אותי לאללה../images/Emo7.gif

אבל אני מקווה שיהיה בסדר, אני לא רגישה לאף מתכת באוזן ואם זה יגיע למצב רע של אינפקציה אני אוריד את העגיל (בלב כבד וביגון קודר).
בכל מקרה, גם לבת דוד שלי היה בגבה והיו לה אינפקציות וזיהומים שלא מהעולם הזה ולא נשארה לה שום צלקת, אז אני טיפה יותר רגועה
(למרות שהסיפור על הפלאייר די עירער את הביטחון שלי
) ונו, יום יבוא ויהיה לך פירסינג שאת רוצה
אני חיכיתי ככה עד אחרי גיל 16 שיהיה מותר לי לבד ופור מאבא שלי, רק אמא שלי מתנגדת כי לדבריה זה מכוער. פוי, מה היא מבינה בכלל? לכי תביני מבוגרים.

הוו, אני מצטערת, לא התכוונתי../images/Emo24.gif

תשמעי, עם כל זה שהורידו לה עם פלאייר והכל, שום סימן לא נשאר לה, בקושי נקודה! (זה ממש ממש מנחם!) והיי, שמעי, הרי ידעת שיש כאלו דברים עוד לפני שלקחת את העגיל בחשבון, נכון? זה לא אמור לערער את הבטחון שלך לגבי העגיל אם את ממש רוצה אותו (כמוני
תחשבי שאני עוד ראיתי איך מוציאים לה אותו ואני עדיין ממש ממש ממש רוצה!) ושוב אני אזכיר לך: אחותי היא מקרה מאווווד חריג של רגישות למתכות, והיא ידעה שהיא רגישה ובכל זאת הלכה לעשות בגבה והליקס, הרגישות לא מנעה ממנה והטיפשה סבלה מזה... (יום יבוא ואני אוכיח שהיא מאומצת!) ולגבי הרצון שלי... אחרי מה שאחותי עשתה (גם עשתה אותו בלי רשות מההורים) ואחרי איך שההורים הגיבו על זה...סיכוי אין לי ממש
אבל היי! אני אופטימית! איך אומרים: יום יבוא! חחחח אני מזמן הפסקתי לנסות אפילו להבין מבוגרים, חבל על חיי
מה שלא יהיה: (וסיכום סל החפירה המאוד מאוד ארוכה שלי) אחרי שתעשי אני מצפה להודעה מאושרת ממך ולתמונה! תהנייי
(דמעות של אושר ושל קנאה מטורפת)

Super Alonit

New member
ת'אמת

כשאת מנסחת את זה ככה זה באמת מעודד
ונו, אי אפשר תמיד לעשות כל מה שאבאמא רוצים, אם הייתי מנסה רק לרצות אותם כל הזמן (מה שאני עושה רוב הזמן
) הייתי לבושה עכשיו בסוודר ורוד צמרירי והולכת לישון כל יום ב-9.
אז אני קצת מחפפת... ואמא שלי לא אוהבת פירסינגים אבל היא תסתדר
אל תחכי לרשות מההורים שלך בעניין הזה, כי נראה לי שאחרי מה שהיה לאחותך, את לא תקבלי. :X ואם תרצי אני אבוא ללוות אותך כשתעשי
אל תדאגי, גם לך יהיה

למעלה