סופ"ש קסום

ש נ י1

New member
באיחור קל

שיר השבוע של נייטוויש: Wanderlust שיר השבוע לא של נייטוויש: epica - cry for the moon להקת השבוע: לא חרשתי על אף אחת
אלבום השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: שביתה משהו רע שקרה השבוע: טסט
משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שתהיה עוד שביתה ושאני אמצא מזוודה עם 1,000,000 דולר ברחוב סרט/סדרה/ספר השבוע: אי ציטוט השבוע: תלמידה (למורה): "נו...." המורה: "נו אומרים לסוס"

Super Alonit

New member
למקרה שיתמזל מזלך...

את לא יוצאת לרחוב בלעדיי השבוע
כסףכסףכסף!!!!!!!1

ש נ י1

New member
היכוי שיתמזל מזלי

הוא בערך כמו הסיכוי שיירד שלג באילת... אבל את מוזמנת בכול זאת

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: NEMO וגם THE PHANTOM OF THE OPERA שיר השבוע לא של נייטוויש: Dream Evil - M.O.M להקת השבוע: נייטוויש ודרים איוול אלבום השבוע: Dream Evil - The Book of Heavy Metal משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת, שבת עם חברים :) משהו רע שקרה השבוע: לאידע משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שההכתרה תלך טוב :) סרט/סדרה/ספר השבוע: Two Twisted, Rome, CSI (רק סדרות השבוע :p) ציטוט השבוע: ציטוט מפרק של סמפסון: פלנדרז הולך לכיוון הבית תוך שהוא שר "איך אני אוהב את כותונת הפסים שלי בצבעי אדום וצהוב וכחול וירוק וסגול ותכלת וחום ושחור ולבן וזית וורוד וחרדל *נכנס לבית...כמה שניות של שקט ואז פותח את החלון ומשקה את העציצים* ונחושת ואפור ואפור ולילך וכסף ואפרסק וזהב *סוגר את החלון... כמה שניות של שקט ואז פותח את החלון בקומה השנייה ומשקה את העציצים* וירוק וזהב וורוד וכחול וחרדל וזית ואפרסק" (אולי לא מובן כ"כ, בכל מקרה מי שראה את זה ימות מצחוק..) תמונת השבוע: התמונה האחרונה מפרק של רומא שראיתי השבוע
. ד"א מישהו יודע מה התנועה סימלה בתקופה הזו?

LadySilkworm

New member
לפני שנה ומשהו בא אלינו קרוב משפחה

מאיטליה והוא אמר לנו שזה סימן של כבוד או משהו כזה באיטליה.. והוא בערך היחיד במשפחה שלי שמכיר את נייטווישP:

Amir Noy

New member
פעם הבאה

תראי סימנים "יותר ברורים",לדוגמה...תשאפי רעיונות מהתמונת יד שלי ששמתי פעם אחרונה
נ.ב. שרשראות סדורי ברזל או מה שזה לא יהיה...זה לא מכאיב מספיק..נוסה כבר

The Cat Woman

New member
חחח זה לא היה בקטע אימו שכזה.

אגב- זה נקרא "דיסקית" תכיר את זה טוב כשתהיה בצבא.
לצערך.

Amir Noy

New member
ממתי

שמים דיסקית על היד?
חשבתי זה לצוואר בכלל... טוב החיילים של ימינו

The Cat Woman

New member
ממתי שדיסקית זה חוט ארוך

שניתן לסגור אותו באיזה אורך שרוצים. וזה לא בגלל שאני חיילת.... כחיילים- אכן, דיסקית שמים על הצוואר (וגם את זה אנחנו עושים טובה בכלל שאנחנו עושים) אבל באזרחות- זה לגיטימי לחלוטין לשים אותה איפה שאני רואה לנכון

Amir Noy

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif

על זה נאמר...כל הכבוד לצה"ל
פעם גם אני הייתי הולך עם השרשרת צמיד הזה...אבל זה השאיר לי סימנים ל2429 שעות שלאחר מכן...אז ויתרתי
קיצר חפרנו
עברנו לחגורות ניטים?

למעלה