סופ"ש קסום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אצלנו לא חסרות נעליים.לפעמים אני ממש מרחמת על כל הטיפשות האלה><

blacknwhite

New member
סופשבוע!

שיר השבוע של נייטוויש: הרבה. bare grace misery, אולי astral romance, אולי עוד כמה... שיר השבוע לא של נייטוויש: אממ... sensorium-epica להקת השבוע: נייטוויש אלבום השבוע:- משהו טוב שקרה השבוע: לא שביתה אבל יום קצר, חברה שלי+ידיד שלי ממש חמודים
משחקים גמד ענק (שוב!) וקיבלתי הרבה שוקולד
ויש לאח שלי מסיבת יומולדת היום אחה"צ (אחותי שבוע הבא) משהו רע שקרה השבוע: התיאטרון הולך ונעשה קשה. האוירה מדהימה, האנשים מדהימים- זה באמת כמו משפחה, אבל הנושאים של השיחה נעשו קצת קשים. משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שביתה! הפעם גם אני רוצה
ויומולדת לאחותי, פורים, ואולי לפגוש כמה אנשים שיהיו שאולי יהיו איתי בפנימיה שנה הבאה? סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס? למרות שזה היום בערב
ציטוט השבוע: ביום של השביתה- מורה לספרות "אני לא מאמינה שהגעתם היום. איזה מטומטמים!!!!111" סליחה? לא יפה! (שתבינו, אנחנו היינו אמורים להגיע- כיתה ט'...) תמונת השבוע:- שבוע מקסים לכווולם!

Super Alonit

New member
מורה מטומטמת../images/Emo5.gif

מה היא ציפתה שלא תגיעו והיא תלך הביתה? באסה. הגמד והענק ~נוסטלגיה~ שיחקנו את זה בכיתה ז'.
למרות שעכשיו אנשים שלומדים סוציולוגיה משחקים בזה אבל אסור להם להביא ממתקים, רק ברכות, אז מה זה שווה בכלל?
ומזל טוב לאח שלך! ולאחותך לשבוע הבא

blacknwhite

New member
לגמרי:-\

ותודה
עקרונית היה לשניהם יומולדת שישי שעבר (תאומים...) אבל החגיגות שלהם הן בנפרד...

אף אחד לא באמת יקרא את זה:\

שיר השבוע של נייטוויש: She Is My Sin שיר השבוע לא של נייטוויש: Ok Go - Don't Ask Me להקת השבוע: Ok Go ללא שום ספק. אלבום השבוע: האמת ששמעתי רק אחד - Dream Theater - Octavarium משהו טוב שקרה השבוע: היומולדת הייתה מדהימה
והיה לי חודש עם החברה:) וגם שביתה! משהו רע שקרה השבוע: שלא נצחנו את חיפה המזדיינים בתחת!!!!!!!! משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: אין לי שבוע הבא, רק שבוע אחרי זה
סרט/סדרה/ספר השבוע: ורוניקה מארסססססססססססססססס ציטוט השבוע: 'אבל הוא לא בנאדם! הוא פוליטיקאי!' ילד מהכיתה שלי בשיעור תקשורת
תמונת השבוע: נחשו מי זה...

FeLL67

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

פוליטיקאים הם אשכרה לא בני אדם XD מזל''ט:]

Super Alonit

New member
דווקא קוראת! ../images/Emo3.gif

שמחה שנהנית עם החברה, בשביתה וביומולדת
ילד גאון
תכלס באמת פוליטיקאים לא תמיד בני אדם...

חחחח האמת שלא לזה הוא התכוון,

כאילו, דיברנו על ייצוג של פוליטיקאים בתקשורת (שיש תחום קדמי ותחום אחורי, כשהקדמי זה הם בתור פוליטיקאים, אנשים עם כוח, וכו', והאחורי זה איך שהם בחיים הפרטיים). אז כאילו דנו על אם צריך בכלל להציג את זה, אז איזו אחת אמרה שלו בגלל שלכל בנאדם יש את הזכות לפרטיות שלו, גם אם הוא עושה דברים מסויימים שהם לא הכי יפים בעולם, ולאו דווקא משהו רציני, אלא מחלה או משהו) והוא פשוט ענה שהוא לא סתם בנאדם, הוא פוליטיקאי, ולכן זה שונה מאשר אנשים אחרים. אבל זה יצא לו ככה וזה היה כ"כ פאקינג מצחיק

למעלה