סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

זאת רק אני, או שימי שישי באים יותר מדי מהר?
שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: שבוע טוב..לפחות מאחלת לכולכם שיהיה רק טוב

Itay Simons

New member
כן, ימי שישי באים די מהר ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Come Cover Me שיר השבוע לא של נייטוויש: Ensiferum-Dragonheads משהו טוב שקרה השבוע: הפכתי לכחול
משהו רע שקרה השבוע: נדחתה הבגרות בספורט >< רציתי לסיים עם זה כבר. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את הבגרות בספורט
ציטוט השבוע: אוי, אחד חזק
(או בעצם שניים): *שיעור מתמטיקה* המורה: "בין מה שנשאר לנו ללמוד יש גם את בעיות גידול ודעיכה שנלמד מאוחר יותר..." מישהי: "מה? אני מכירה את זה!" המורה: "באמת?? אז מה זה?" (בזילזול שכזה
אבל בדיעבד מוצדק, תיכף תבינו) מישהי: "נו...לא בדיוק זוכרת...זה עם איקסים....ו-וואיים...."
~הערת המערכת- הכל נאמר ברצינות~ ציטוט שני: *שיעור חינוך* ידידה שלי ישבה על מסטיק וחטפה קריזה: "כוסאמא שלכם!!!!!!!!! כולכם זונות!!!!!!!!!!!!!!" המורה: "אני לא!!!!!!!!!!!!"
אה, ועוד אחד שקשור לזה: המחנכת באה לתלמידה הזאת עם סרגל כדי לגרד לה את זה מהתחת: ידידה שלי: "לא, ציפי, את לא תגעי לי בתחת, פאדיחות!" המחנכת: "מה, חוויה של פעם בחיים! איפה עוד תמצאי מורה שיגרד לך את התחת???"
(כולם, כל ה8 ילדים שהופיעו בשיעור הזה, על הריצפה באותו רגע
) סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אממ הסרט החדש הזה עם אדי מרפי חזק!!!!
תמונת השבוע: HTF
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום :)

danduuu

New member
XDDDDDDD הציטוטים!!!!!../images/Emo6.gif

אוי אני מתה על ההאפי טרי פרנדס האלו! הם כאלו מתוקים! עד שהם הורגים מישהו או את עצמם XDDD

אלאנקה

New member
XDD איזה מורה!../images/Emo6.gif...ואיזה תלמידה../images/Emo6.gif

הפי טרי פרינדס..יש לי שני חולצות שלהם ואמא שלי לא מסתכלת עלי כשאני לובשת אותם

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

תמיד יש לך ציטוטים ממש מצחיקים מבי"ס...
איפה אתה לומד? אני עוברת לשם
והאפי טרי פרינדס תמיד גורמים לי לחלחלה מטורפת וצמרמורות כאלו, זה דוחה לאללה.

Super Alonit

New member
רמת חן זה מקום? ../images/Emo122.gif

איפה זה בכלל? (בתיאור המיקום תעזרו בערים גדולות כמו ת"א למשל, אני מזה לא מתמצאת בארץ)

חח לא כדאי לך

אין לי כוח לענות על זה אבל יש לי ציטוטים: אחת החברות של הנעליים מהכיתה של איתי: לך תזדיין!! המחנכת: רק לא בשיעור ביולוגיה בבקשה --------------------- המחנכת: אם אונסים אותך לפחות תהנה מזה ואחרון... המחנכת: הגודל לא קובע!! (וכן היא דיברה על מה שאתם חושבים)

למעלה