סופ"ש קסום

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מן הסתם

היא היצור הכי טיפש בעולם!!!! זה מזכיר לי משהו איתה: *שיעור הסטוריה* "המורה, זה ליל הסכינים הארוכות או הגדולות???? נראה לי שזה היה בכיתה שלכם שנה שעברה ...וסיפרו לי חח

היא גם שאלה אם היטלר מת../images/Emo6.gif

והיא התכוונה לזה ברצינות!! המורה כבר לא ידעה מה לעשות איתה... היא פשוט התעלמה ממנה במשך שאר השנה...

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא כזו נעל!!../images/Emo152.gif

היו לה עוד כל כך הרבה יציאות כשהייתי איתה בכיתה...בט' וי'....כל כך הרבה שאני לא זוכר

Super Alonit

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה אמור לשכנע אותי לא לעבור? כי זה לא ממש עובד...
אחלה ציטוטים!

The Cat Woman

New member
אוקי, קבלי ציטוט של המורה שלי

לספרות. הסיטואציה- ידיד שלי מציק לחבר שלו שיושב לידי- הוא מלטף לו את הברך באמצע השיעור. המורה קולטת את זה ושימי לב מה היא אומרת: "יובל, אני מקווה שאתה נהנה מהמזמוז!" ועכשיו ציטוט של המורה שלי למתמטיקה כמה דקות לפני תחילת הבגרות: תלמידה: "רנה, נכון שאת אוהבת את זה שאת מציצה בבגרות ויודעת מה השאלות לפנינו ואת עושה לנו את זה מול הפרצוף?" רנה, המורה האגדית: "מיטל... כשתגדלי עוד קצת, אני אגיד לך בדיוק ממה אני נהנית." וכן. היא התכוונה בדיוק למה שאתם חושבים.

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif-../images/Emo6.gif גדול!!!

רק לי אין דברים מעניינים בבי"ס...
חוץ מתלמידים שעונים "פות" כשמקריאים נוכחות.

הציטוט הראשון,

היה אצלנו משהו כזה בשיעור היסטוריה היום. XD שני ילדים התעסקו אחד עם השני והמורה אמר "אלכס, תפסיק למזמז את עידו! אם אתם רוצים שאני אזמין לכם חדר אני יכול..." או משהו כזה XP המורה הזה הוא המורה הכי כיפי בעולם! ושנה הבאה לא נהיה איתו

Itay Simons

New member
ועוד ציטוט שנזכרתי בו....

המורה לערבית: "אם אין אני לי, מי לי? אני אפילו שולחת לעצמי SMSים!"
היא כזו בלונדינית!

Transcending

New member
לב|

זאת רק אני, או שימי שישי באים יותר מדי מהר? רק את, למען האמת, אני מרגיש כאילו הזמן לא זז כבר... ממזמן:\ שיר השבוע של נייטוויש: Come Cover Me שיר השבוע לא של נייטוויש: Sanitarium - Metallica אלבום השבוע: The Phantom Agony של אפיקה להקת השבוע: דרים ת'יאטר משהו טוב שקרה השבוע: חחחחח משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: החופש, כנראה ציטוט השבוע: -_- לינק/אתר השבוע: -_- סמיילי השבוע: -_- סרט/סדרה/ספר השבוע: האלף האפל עדיין? תמונת השבוע: נהה מה את/ה שומ/ע עכשיו?: As I Am - DT שבוע טוב..לפחות מאחלת לכולכם שיהיה רק טוב גם לך

Brombit

New member
ועכשיו גם ענבר! ../images/Emo2.gif ../images/Emo115.gif

זה כבר לא יכול להיות צירוף מקרים

immortal spirit

New member
סופ"ש ../images/Emo188.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Nemo
שיר השבוע לא של נייטוויש:Within Temptation - Angels אלבום השבוע:Once-Nightwish להקת השבוע:Nightwish משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי למסעדה מגניבה בת"א עם חברה
משהו רע שקרה השבוע: מפגש אווילי שהוכרחתי ללכת אליו >_< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום חופש ציטוט השבוע: "אה נכון.. את שוב פעם מנסה להיות יותר צדיקה מהאפיפיור". לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מה את שומעת עכשיו?: Blink 182 - Stay Together For The Kids שבוע קסום ומהנה, לך ולכולם.

The Cat Woman

New member
סססססעמק.

שיר השבוע של נייטוויש: Come Cover Me שיר השבוע לא של נייטוויש: Hoobastank- Foot in your mouth אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: השתחררתי משהו רע שקרה השבוע: החורף חזר לכמה ימים
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יהיו לי חיים. אני אוכרז כנעדרת. ציטוט השבוע: "מה את מסתובבת בבית עם חלוק??? מה את יו הפנר?!?!" לינק/אתר השבוע: אין. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/ אין/ פסיכומטרי 2007 וגם פסיכו' פלוס. תמונת השבוע: אין. מה את/ה שומ/ע עכשיו?: את השקט שלפני הסערה. ובאופן כללי- אתמול היה לי יום ממש חראאאאאא!!!! לא יצאתי, איזה דיכאון!
וזהו. זה הסופ"ש האחרון שאני יכולה לצאת בו.

למעלה