לא! לא רוצה שיעבור השבוע!
זאת רק אני, או שימי שישי באים יותר מדי מהר? זאת ממש לא רק את. סעמק, יש לנו הצגה להעלות ב-11 באפריל, ומה שיש לנו זה סיפור מסגרת בקושי, וכמה סצנות אופציונליות... ואני בכלל לא יודעת אם אני יודעת לשחק! דמט. וכשיש גם טונה עבודות+מבחנים מהבצפר, אני מתפללת ליום השמיני בשבוע (ותודה לשירה
) שיר השבוע של נייטוויש: deep silent complete
אני עכשיו צריכה לעשות בוק-רפורט על סונטה של שייקספיר עם ציטוטים ש...אממ... מזכירים את השיר
אה, וfantasmic
שיר השבוע לא של נייטוויש: abandoned-kamelot ועוד כל מיני... אלבום השבוע: אין להקת השבוע: נייטוויש. כמה השראה משייקספיר יש בויישמאסטר!
משהו טוב שקרה השבוע: אממ.. תיאטרון! משהו רע שקרה השבוע: אממ... תיאטרון?
האמת שיש עוד הרבה דברים בשתי הקטגוריות, אבל התיאטרון מבחינתי כרגע הכי רלוונטי. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תיאטרון.... ציטוט השבוע: ידיד שלי (אומר את כל המשפטים...) "I like progressive rock" "what did he say?" "he said that he liked past progressive rock"
טיפשי, אני יודעת, אבל זה היה ביום של שיעור דקדוק, אחרי שהיינו במקלט בלי חמצן למשך חצי שעה... לינק/אתר השבוע: אין. סמיילי השבוע:
סתם סתם...
סרט/סדרה/ספר השבוע: האמת שאין, וחבל. אולי הסונטות של שייקספיר
(אה, וכרגיל האוס מחר, והתחלתי משום מה לראות את רצח מן העבר) תמונת השבוע: אין לי כוח מה את/ה שומ/ע עכשיו?: snow-kamelot שבוע טוב..לפחות מאחלת לכולכם שיהיה רק טוב! תודה רבה!
גם אני מאחלת לכולם שבוע מקסים!