סופ"ש קסום

Super Alonit

New member
לא נורא קוקי../images/Emo24.gif

הפסיכומטרי יעבור ואז יהיה לך את כל הזמן שבעולם לצאת ולבלות
תרגישי טוב

blacknwhite

New member
לא! לא רוצה שיעבור השבוע!

זאת רק אני, או שימי שישי באים יותר מדי מהר? זאת ממש לא רק את. סעמק, יש לנו הצגה להעלות ב-11 באפריל, ומה שיש לנו זה סיפור מסגרת בקושי, וכמה סצנות אופציונליות... ואני בכלל לא יודעת אם אני יודעת לשחק! דמט. וכשיש גם טונה עבודות+מבחנים מהבצפר, אני מתפללת ליום השמיני בשבוע (ותודה לשירה
) שיר השבוע של נייטוויש: deep silent complete
אני עכשיו צריכה לעשות בוק-רפורט על סונטה של שייקספיר עם ציטוטים ש...אממ... מזכירים את השיר
אה, וfantasmic
שיר השבוע לא של נייטוויש: abandoned-kamelot ועוד כל מיני... אלבום השבוע: אין להקת השבוע: נייטוויש. כמה השראה משייקספיר יש בויישמאסטר!
משהו טוב שקרה השבוע: אממ.. תיאטרון! משהו רע שקרה השבוע: אממ... תיאטרון?
האמת שיש עוד הרבה דברים בשתי הקטגוריות, אבל התיאטרון מבחינתי כרגע הכי רלוונטי. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תיאטרון.... ציטוט השבוע: ידיד שלי (אומר את כל המשפטים...) "I like progressive rock" "what did he say?" "he said that he liked past progressive rock"
טיפשי, אני יודעת, אבל זה היה ביום של שיעור דקדוק, אחרי שהיינו במקלט בלי חמצן למשך חצי שעה... לינק/אתר השבוע: אין. סמיילי השבוע:
סתם סתם...
סרט/סדרה/ספר השבוע: האמת שאין, וחבל. אולי הסונטות של שייקספיר
(אה, וכרגיל האוס מחר, והתחלתי משום מה לראות את רצח מן העבר) תמונת השבוע: אין לי כוח מה את/ה שומ/ע עכשיו?: snow-kamelot שבוע טוב..לפחות מאחלת לכולכם שיהיה רק טוב! תודה רבה!
גם אני מאחלת לכולם שבוע מקסים!

Super Alonit

New member
בהצלחה מותק!../images/Emo24.gif

אל תדאגי, עכשיו זה נראה לחוץ ושאתם לא הולכים להספיק אבל בסוף כולם מספיקים אז אל תדאגי

ש נ י1

New member
../images/Emo157.gif

זאת רק אני, או שימי שישי באים יותר מדי מהר? בהחלט!!! דווקא כשאני לא רוצה שהזמן יטוס הוא טס
שיר השבוע של נייטוויש: Beauty Of The Beast שיר השבוע לא של נייטוויש: Arwen - Once Upon A Time אלבום השבוע: נראה לי ש- Follow The Reaper להקת השבוע: צ'ילדרן! משהו טוב שקרה השבוע: למדתי מעט מאוד.. משהו רע שקרה השבוע: לא קרה משהו רע במיוחד... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טסט שני שאני מאוד מקווה לעבור ציטוט השבוע: המורה לפסיכ'ו- "העמדה של האיש לגבי בית הספר - חרא!" והיא עוד רשמה את זה על הלוח מילה במילה
לינק/אתר השבוע: טוב אני לא אהיה מעפנה ואשים פה לינק לתפוז
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: כלום מה את/ה שומ/ע עכשיו? children of bodom - mask of sanity סופ"ש נעים

Super Alonit

New member
בהצלחה בטסט! ../images/Emo24.gif

וזה חתיכת אלבום טוב
האהוב עליי שלהם...

danduuu

New member
שונאת כותרות#$%W%$!@

שיר השבוע של נייטוויש: Slaying The Dreamer שיר השבוע לא של נייטוויש: כל שיר מהאלבום Eyes Open של SP בייחוד Make This Go On Forever
אלבום השבוע: Snow Patrol-Eyes Open להקת השבוע: Snow Patrol
משהו טוב שקרה השבוע: שהתקבלתי ל"להקה" ואמרו לי שאני שרה מדהים |מסמיק|, שביתה, סופה
, הייתי בחרמון בשבת
משהו רע שקרה השבוע: הטסט
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיודיעו לי שעברתי את הטסט *מחזיקה אצבעות* אמ לסיים כבר את כל העבודות שיש לי על הראש, ולעבור את הבגרות בספורט =/ [למרות שאני לא רצה-יש לי פטור
] ציטוט השבוע: אני בטוחה שהיו לי ושכחתי =/ לינק/אתר השבוע: תפוז סמיילי השבוע:
,
סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרות השבוע שלי-"פשע מן העבר","מגרש ביתי","בניחוש חוקר","הלוחשת לרוחות", "O.C.","סאטרדיי נייט לייב", ויש עוד ושכחתי כבר מה ראיתי
ספר השבוע-"האלכימאי" שהתחלתי לקרוא
תמונת השבוע: זה לא מעלה לי את התמונה סעמק מה את/ה שומ/ע עכשיו?: רואה אמריקן איידול

ה"הלהקה"? את לומדת במקרה באליאנס?

וכל הכבוד לך!
מתה לשמוע אותך שרה :) [יש הקלטות?]

danduuu

New member
חחח לא אני לומדת בתיכון קקה, אבל

אנחנו כנראה מעלים את זה כחלק מההפקות של הבגרות בתיאטרון
המ לא שמעת את ההקלטות שלי לסליפווקר ודד בויז פואם עדיין? למרות שהן לא הכי טובות אבל אם תרצי אני אתן לך את הקישורים פה
*מושיזם* [הרבה זמן לא הרעפתי עלייך נשיקות וחיבוקים
]

למעלה