סופ"ש קסום

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Nightwish שיר השבוע לא של נייטוויש:Killswitch Engage-Daylight Dies Kamelot-When The Lights Are Down Evergrey-I'm sorry אלבום השבוע:Killswitch Engage-As Daylight Dies Aina-Days Of Rising Doom להקת השבוע:Killswitch Engage משהו טוב שקרה השבוע:היה אחלה סופ"ש:) משהו רע שקרה השבוע:נמנמ לא זכור לי משו רע. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לא יודעת
ציטוט השבוע: ילד התעצבן על ילדה מהכיתה שלי כשהיא ביקשה מהמורה לחזור על מה שהכתיבה אז תוך כדי המריבה בינהם הוא אומר:"אז תשלימי מפאקינג חברה שלך!"(מצביע עליי) אני:"היי!אני לא פאקינג!" ועוד ציטוט: "תגיד,אתה נשוי?" "כן" "רואים.אתה ממושמע" לינק/אתר השבוע:אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-כחול המפרץ. סדרה-רומא תמונת השבוע:היא עוד לא על המחשב
מה את/ה שומ/ע עכשיו?:Dragonforce-Above The Winter Moonlight שיהיה לכולם שבוע נפלא:)

w e e d s

New member
אניייייי |ויש גם תמונה חעחע ^_^

שיר השבוע של נייטוויש: CCM שיר השבוע לא של נייטוויש:evanescence-Missing אלבום השבוע:evanescence-Fallen להקת השבוע:אם זה עוד לא ברור-אוונסנס משהו טוב שקרה השבוע:עשיתי FV משהו רע שקרה השבוע: טיול שנתי משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שביתה? ציטוט השבוע:"אוך אני כל כך ביץ'" -אני ^_^ לינק/אתר השבוע:http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=132947233 סמיילי השבוע:>< סרט/סדרה/ספר השבוע:המסור 2 תמונת השבוע: חי חי חי סופסוף צילמתי את עצמי [איזה פושע] ^_^ מה את/ה שומ/ע עכשיו?:את אמא שלי אומרת לי ללכת לישון

The Cat Woman

New member
לא אנחנו לא! ../images/Emo11.gif

זה שיר פשוט טוב. אוקי? יופי. אני שמחה שסיכמנו את העניין.

למעלה