סופ"ש קסום

blacknwhite

New member
אני מעולם לא אמרתי שזה לא שיר טוב!

ההפך, זה שיר
לגמרי... סתם כל העניין הזה נראה לי מוזר

The Cat Woman

New member
לא אני לא!

פשוט אין לי זמן להשקיע בתגובות, מה אני אעשה... אני תמיד במצב רוח הומוריסטי, בעיקר פה בפורום

dralan

New member
שבוע של גראולים :p

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי נייטוויש השבוע שיר השבוע לא של נייטוויש: Dimmu Borgir - Puritania (ממש חרשתי על השיר הזה השבוע
) Arch Enemy - Dehumanization Arch Enemy - End of the Line Arch Enemy - Instinct Sonata Arctica - The Gun אלבום השבוע: Anthems Of Rebellion של ארצ' אנמי להקת השבוע: תנחשו לבד משהו טוב שקרה השבוע: עברתי את הבגרות בספורט משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי בטסט :( משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: חידה מהספר לעולם-לא-עולם: "אפנה את ראשי ותוכלו ללכת לאן שתחשקו. אפנה אותו שוב ותישארו עד שתימקו. אין לי פנים, אבל אחיה או אמות, רק בזכות שיני העקומות – מי אני?" סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/Two Twisted, CSI, The Simpsons/ "לעולם-לא-עולם" של ניל גיימן שסיימתי השבוע תמונת השבוע: אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום

dralan

New member
הו כן, הפיתרון לחידה למי שמעונין

זה "מפתח" [ממש אהבתי את החידה הזו וחברים שלי עמלו חצי שיעור תנ"ך כדי לפתור אותה
]

הו,הספר הזה!

אני זוכרת שהתחלתי לקרוא אותו והפסקתי באמצע בערך.ממש לא אהבתי>< אבל החידה מגניבה

אלאנקה

New member
../images/Emo12.gif..

את נראה לי הבנאדם הראשון שקרא לעולם לא עולם, ולא אהב את זה:|

חחחחח../images/Emo3.gif

לא התחברתי לספר>< כנראה שזה בגלל שאני לא אוהבת פנטזיה נמוכה.(הז'אנר של הספר זו פנטזיה נמוכה,נכון?
) בכל אופן,הספר מוזר מדי לטעמי.

אממ...

למיטב ידעתי,פנטזיה נמוכה היא סיפור פנטזיה שמתרחש בעולם האמיתי-העולם שלנו. מוגדר כפנטזיה אפלה?את רצינית?חח מה בדיוק אפל בספר הזה?

הא?

דווקא בספרים האחרים של גיימן אין את הבעיה הזאת... אולי קצת בבשורות טובות, לקח לי שבועיים-שלושה להגיע לאמצע, את העד הסוף סיימתי ביום אחד. :X ואז ישר התחלתי לקרוא את זה מחדש תוך יומיים
ספר מדהים
אבל ההתחלה של לעולם לא עולם, איך שלא תסתכלו על זה, פשוט כתיבה רעה. ניסוח נוראי פשוט:S אבל אני חושב שזה קטע של התרגום. אם לא הייתי עצלנית הייתי קוראת את כל הספרים שלו באנגלית וזהו.

גם אני לא אהבתי,

לא אוהבת את הכתיבה של ניל גיימן, טיפשית קצת בעיניי... ל"בשורות טובות" למשל יש אחלה רעיון אבל הכתיבה לא משהו. אבל שם יש את הגיבוי של טרי פראצ'ט.

כי.. כי הוא סופר בינלאומי והכל../images/Emo3.gif

|פוזרית| אני לא אהבתי את הכתיבה, בכל אופן. ומה שלא אהבתי זה לא קשור לתרגום, הוא כותב בצורה מעצבנת. *בורחת לפני שאחטוף*

את לא אוהבת ניל גיימן?../images/Emo12.gif

אבל אבל, אז איך היית פאנגירל יחד איתי באייקון? כשהוא אמר לנו שלום צווחנות והתחבקנו כמו זוג סתומות, את לא זוכרת? ודווקא את החלקים שמשויכים לניל גיימן אני יותר אוהבת... הוא כתב יותר את הקטעים על אזירפאל וקרואל ופרצ'אט יותר את הקטעים על אדם והילדים. אבל לפי מה שהוא אומר הם עד היום לא בטוחים כל כך מי כתב מה
יש להם איזה קטע אחד שהם טוענים ששניהם לא כתבו בכלל וצץ משום מקום. והכתיבה של בשורות טובות גאונית על מה את מדברת. 0.0 הרעיון חביב, הביצוע גאוני... הם מעמידים בסימן שאלה אחד גדול כל כך הרבה דברים. תדברי איתי מתישהו ואני אסביר לך כמה סיבות למה שהופך את זה לכל כך גאוני, אני לא רוצה להתחיל לחפור על זה פה וזה ארוך

למעלה