סופ"ש קסום

Super Alonit

New member
מקווה שהמצברוח שלך ישתפר../images/Emo24.gif

יהיה כ"כ כיף במפגש פורום!^^ וחבר שלך, ממשש הישבנים, חי בהכחשות מטורפות...

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש:היו הרבה שיר השבוע לא של נייטוויש: Dimmu Borgir - Hybrid Stigmata The Apostasy Rhapsody of Fire - Silent Dream אלבום השבוע: לאידעל הקת השבוע: לאידע משהו טוב שקרה השבוע: צבעתי את החדר משהו רע שקרה השבוע: הפוסטר של ווישמאסטר הלך לעולמו משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה מפגש נחמד ציטוט השבוע: "כשאמות...מי ייתן ויהיו חברים שיתאבלו עליי, שישאו איתם את שמחותינו וכאבינו המשותפים, שישאו את זיכרון היותי. זהו האלמוות של הרוח, המורשת התמידית, דלק היגון. אבל זהו גם דלק האמונה" לינק/אתר השבוע:סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/כרגיל/המורשת שסיימתי השבוע תמונת השבוע: אחותי עושה שטויות למצלמה XD (תתעלמו מהתאריך ההזוי)

Super Alonit

New member
2070../images/Emo6.gif

גם לחברה שלי יש מצלמה שאיכשהו תמיד מתעדת אירועים כאילו שהם קרו ב-2005. :X אבל 2070 זה בכלל הזוי...
(נו, אני יודעת שאמרת להתעלם מהתאריך, אבל לא בא לי
)

Amir Noy

New member
דעתי..בתור אחד ש

ראה אתמול רידיק (סרט עתידני ודפוק) דעתי היא כזו: 1.או שמישהו מפגר לא כיוון תאריך במצלמה 2.או שהמצלמה מפגרת והיא.....מפגרת.... 3.המצלמה נחטפה בידי חייזרים בגלקסיה,היא ברחה מבית כלא גלסקסי,ואחרי זה בקטע עם גלי השמש כמו בסרט רידיק, המצלמה עשתה מצב בלי פלאש והכל עבר P:

dralan

New member
חחחחחחחחחחח

למען האמת בתמונה הזו אח שלי איפס את המצלמה אז התאריך לא מכוון אבל מה זה משנה XD

למעלה