סופ"ש קסום

אלאנקה

New member
אני לא בספק../images/Emo46.gif

נו, את תראי... ובסוף אני אומר לך "אמרתי לך"

dralan

New member
../images/Emo58.gif לסוף מורשת

אם מישהו מתכוון להחזיר את וולפגר לחיים אני פורש מהסדרה הזו!!!!

אלאנקה

New member
../images/Emo3.gif

וולפגר בסוף חוזר לחיים... אבל אל תפרוש מהסידרהה
(לפחות עד שתקרא את sell swords
..הספרים האחרונים בסידרה
)

A Hilit

New member
יצאת מש יפה../images/Emo99.gif

והחולצה
אם הייתי שם והייתי רואה אותך אפילו הייתי באה אלייך ואומרת לך שהחולצה מגניבה!

תודה../images/Emo9.gif

חחחחחח אם היית שם והיית באליי ואומרת לי שהחולצה מגניבה,הייתי זוכה לפגוש אותך:)

../images/Emo104.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שמעתי בסך הכל 3 שירים מהנגן, אחד מהם היה Dead Boy's Poem, אז נגיד. שיר השבוע לא של נייטוויש: כל השירים שניגנו במסע, וכמובן ניגון קראקוב!
אלבום השבוע: - להקת השבוע: - חווית השבוע: המסע לפולין. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה אחלה חופש ושאני אסיים את כל מה שרציתי לעשות XD [אין מצב] סרט/סדרה/ספר השבוע: הסרטים שראינו באוטובוס... בעיקר "הבריחה מסוביבור". תמונת השבוע: אנדרטת הלב השבור. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Duran Duran - Come Undone.

הבריחה מסוביבור זה סרט חזק ביותר

אני חושבת שבכיתי בסוף. אני מקווה שהפקת את המירב מהמסע הזה ואני גאה להגיד שגם אני אעבור אותו שנה הבאה

Super Alonit

New member
בדיליי.

שיר השבוע של נייטוויש: SIMS. שיר השבוע לא של נייטוויש: Salem - Winter's Tear אלבום השבוע: Salem- Strings Attached. להקת השבוע: Salem. משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של סיילם. משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי, אם אני אתחיל לפרט אני לא אצא מזה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום וליל הסדר. ציטוט השבוע: אני וחברה שלי שיש לה ציצים ענקיים- היא: "את יודעת מה מידת החזיה שלי?" אני: "רגע, מה האות האחרונה ב-ABC?" היא ממש התעצבנה על זה, חולת נפש שכמותה. :X לינק/אתר השבוע: אני מניחה שהפורום, שוב. סמיילי השבוע:
(השתמשתי בו הכי הרבה השבוע) סרט/סדרה/ספר השבוע: סיימתי את משוואה עם נעלם של אורי אדלמן, ספר מעולה, והתחלתי את נקמה של שרה אנג'ל. תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה אז אין
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את הגשם בחוץ

Amir Noy

New member
פאקינג חרא סוף שבוע!!!

שיר השבוע של נייטוויש:אמממ...Ever Dream בארור.. שיר השבוע לא של נייטוויש:אממ..זה קשה...אני חושב Bullet For My Valentine - Hand Of Blood אלבום השבוע:אממ...שניים לדעתי Bullet For My Valentine - The Poison ו Enter Shikari - Anything Can Happen In The Next Half Hour - Demos ו Panic! At The Disco - A Fever You Cant Sweat Out ואחרון!! Within Temptation - Mother Earth להקת השבוע:אממ....פאניק אט דה דיסקו ו Bullet For My Valentine משהו טוב שקרה השבוע:אממ...הרבה יציאות עם חברים...הדבר הרע אבל די ביאס :"( משהו רע שקרה השבוע:איבדתי 50 שקל!!! לא יאומן! הלכתי עם חבר שלי ב4 ומשהו בלילה,פתאום אישה נגשת אלי מבקשת שיחה כי לאוטו שלה היה פנצר ולא התניע, בדיוק פתחת את הפלא' (שחכתי שבפלא' שלי שהוא נפתח,היה שטר של 50 שקל בתוכו) ואז ישר פתחתי והקלדתי את המס' שהיא נתנה לי,ולא שמתי לב שנפל לי השטר!!! :"( רק מאוחר יותר נזכרתי בזהבדרכי הביתה,חזרתי למקום ולא מצאתי :"( חרא! חרא!! חרא!! למה דווקא לי? :"( משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אממ...מפגש פורום? והסדר! כה..אנחנו עיראקים D: ציטוט השבוע:"זה נכון שאני נוגע בתחת של מתן,אבל זה לא אומר שאני הומו,זה אומר שאני משמש ישבן גברי" <- חבר שלי XD "טוב לדפוק תחיים בגראס טוב מאשר בסגיריות" <- דתי נחמד שהכרתי ב4 בלילה בפארק XD לינק/אתר השבוע:אמממ...אתר ->http://gunz.ijji.com/ -> גאנז משחק שולט! סמיילי השבוע:D: ו -> XD סרט/סדרה/ספר השבוע:אממ..אמריקן פאי הראשון,ספר? -> הארי פוטר החמישי,סתם כי שיעמם לי D: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: AeroSmit - I Don't Want to Miss a Thing

blacknwhite

New member
לא נורא!../images/Emo24.gif

נסה להאמין בקארמה, ואולי מחר תמצא שטר של 50 שקל ברחוב או משו

למעלה