סופ"ש קסום

מכיתה ח'?../images/Emo2.gif

וואוו!אין מצב שנעליים מחזיקות כ"כ הרבה זמן אצלי!האולסטאר שלי התלכלכו עוד בפעם הראשונה שנעלתי אותן
סגול זה באמת קצת בעייתי(אבל זה צבע יפה).בגלל זה קניתי אולסטאר שחורות ולא בצבע אחר
חחחחח לא חבל על האולסטאר?שינעל אותן או יעביר אותן!הן צריכות להינעל ע"י מישהו ולא להיות זרוקות ונטושות!

The Cat Woman

New member
יש לי אולסטאר מכיתה י'

וזה היה בגיל 15... אז... עברו איזה 5 שנים מאז
קניתי אותן ב90 שקל, תאמינו או לא... הן עלו פעם פחות מ100 שקל, כשזה לא היה "באופנה". אני לא מאמינה שהיום מוכרים אותם בכאלה מחירים מופקעים!! ושלי בצבע כחול, אני מתה עליהן וכנראה שגם הן מתות עלי אם הן עדיין קיימות... כ"כ נוח לי איתן!

ככה זה.

כשדברים "לא באופנה" הם עולים פחות,אבל כשפתאום משהו הופך לאופנתי מעלים את המחיר שלו עולה לשמיים><

בע.

התכוונתי לומר שמעלים את המחיר שלו לשמיים.
אה ו..5 שנים האולסטאר שלך בחיים?!
וואוו,קבלי צל"ש!

גם השחורות שלי עלו 90 ../images/Emo13.gif

יש לי 8 זוגות אולסטאר, אני נועלת אולסטאר מכתה ד' בערך, כשעוד היו צוחקים עליי שאלו נעליים של "חנונים" בגלל סטיב ארקל

XDD

הזוג הראשון שלי (לפני שנתיים בדיוק, פלוסמינוס כמה ימים) עלה 100. בדיוק העלו בחנות הזאת ל120 אבל התווית הייתה 100 אז אבא שלי שיכנע אותם שימכרו לנו ב100 XD

ש נ י1

New member
האולסטאר הראשונות שלי

נקרעו אחרי שנה
אתן גם לובשות אותם או רק שמות בתוך וויטרינה?

LadySilkworm

New member
היו לי אולסטאר כחולות בכיתה ז'

והן נהרסו בטיול השנתי :'( [כן כן יצאתי איתן לטיול השנתי. לא חכם במיוחד P:]. קניתי בסה"כ 5 זוגות אולסטאר אבל אני כבר לא נועלת P:

ידעתי את זה.

אבל אני לא מבינה מה חשבו לעצמם אנשים פעם.אולסטאר ממש לא מתאימות לשמש כנעלי ספורט,כי הן לא גמישות

The Cat Woman

New member
לא רק...

הן עשויות מבד, זה ממש לא בריא לרגל בתור נעל ספורט... גם אני לא מבינה מה חשבו לעצמם.

למעלה