סופ"ש קסום

האהא ידעתי!

שוש,אל תגלי לי עוד פרטים!
שמתי לב שהוא קשור לדמויות שלו.אבל זה דפוק לגמרי שהוא הורג אותן ומחזיר אותן לחיים.מילא,לעשות ככה לדמות אחת,אבל לעשות ככה לחצי מהדמויות זה מטומטם וצפוי.

אלאנקה

New member
משסף אורקים וכד'

אנטררי מחשל אל-מתים ודרקונים
והוא יותר חזק מדריזיט, יש לי גם הוכחות~~

אני רוצה לראות הוכחות!../images/Emo11.gif

אני חושבת שהם שווים מבחינת היכולות והמיומנויות שלהם.

אלאנקה

New member
הם שווים, אבל..

-דריזיט יותר מבוגר מאנטררי, והיו לו הרבה יותר שנים להתאמן, ולמרות זאת, אנטררי משתווה אליו. -את דריזיט אימן האלף החזק ביותר-זאק. ואם האלף החלש ביותר, נחשב לחזק על פני הקרקע, אז האלף החזק ביותר אומר הרבה
-אנטררי יותר חזק מבחינה נפשית. -אנטררי יותר חכם
-אנטררי יותר חתיך
-אנטררי יותר מאגניב וסגיד@!$!# -ואנטררי גם לומד ממש ממש מהר, הראו את זה בלילה נטול כוכבים... -אנטררי יכול לשבת לילה שלם, עם גב ישר!! (אבן החן של בן המחצית) -אנטררי שנון ומצחיק
-אנטררי לא ניכנע לחולשות שלו, (אבל זה יכול להיות בגלל שאין לו) לעומת דריזיט-שמתאהב בכל אישה שניה ויש עוד
... אבל נראה לי הבנת את העיקרון

אלאנקה

New member
וכל זה אומר..

(שחכתי את השורה הזאת
) שאנטררי יותר חזק מדריזיט!
אז זה לא אנטררי משתווה לדריזיט, זה דריזיט "משתווה" לאנטררי..

לא מסכימה איתך../images/Emo3.gif

-דריזט מבוגר יותר-משמע יש לו יותר ניסיון בקרבות. -אם כך,אז דריזט הוא האלף החזק ביותר שמתהלך על פני הקרקע. -אוקיי,אנטררי אולי חזק יותר מבחינה נפשית,בגלל שהוא מכונת הריגה חסרת רגשות
-אנטררי לא יותר חכם.גם לדריזט לא חסרים תכסיסים.
-אנטררי לא יותר חתיך(אבל כן,אני מודה.הוא חתיך).דריזט
-דריזט יותר סגיד! -כשאני אגיע ללילה נטול כוכבים אני אודיע לך מה אני חושבת על יכולת הלמידה של אנטררי. -נמנמ איפה בדיוק באבן החן של בן המחצית זה היה?
-אוקיי,אנטררי שנון ומצחיק.אז מה,גם ברונור מצחיק
-חוץ מקאטי-ברי,במי עוד התאהב דריזט?(אלוסטריאל נחשבת?XDD) הבנתי את העיקרון,אבל אני חולקת על דעתך.

אלאנקה

New member
אעה

דריזיט יותר מבוגר, משמע-היו לו יותר שנים להתאמן. אנטררי, בן כמה הוא בספרים האלה? 30?...
בכל אופן, הוא למד לחימה מקסימום 20 שנה, כשדריזיט למד איזה 50 שנה. אז יש לו יותר ניסיון בקרבות-ולמרות זאת, אנטררי משתווה אליו! (ועוקף אותוP:) -בסדר.. "האלף", לא היצור. כי אנטררי הכי חזק! ודריזיט למד מטובים יותר, אנטררי מאיזה אדם פשוט-ובכל זאת, למרות הלמידה עקף את דריזיט. זה אומר הרבה! -נו, בגלל זה הוא יותר חזק
-אנטררי כן יותר חכם! תקראי את servant of the shard -הוא כן יורת חתיך
דריזיט, נראה בדיוק כמו כל אלף! אנטררי מיוחד
-אנטררי יורת סגיד!C%@#!%@4אעהאע -אין עיניין שחושבת או לא, דריזיט עשה תרגיל מסובך עם החרבות שלו, אנטררי ראה אותם פעם אחת, וכבר השתמש בו והרג בעזרתו שני אלפים אפלים בבת אחת!! הא-נראה את דריזיט עושה את זה! -אממ כשהם מחפשים את היכל המתריל, אז אנטררי יושב על האדמה, כדי לשמור-עם גב ישר, כמו רומח, ואז בבוקר סידני מתעוררת ורואה אותו באותה תנוחהP: -ברונר מצחיק. אבל טיפש. אנטררי סרקסטי ומאגניב!!! -כן, אלוסטריאל נחשבת, וגם באלפית הירח שהוא הציל כשהיא הייתה קטנה (הוא פוגש אותה אח"כ) תפסיקי לחלוק
מתי תביני!@?#?!@ אוף
זה ימשך לנצח

חחחח זה באמת עלול להימשך לנצח../images/Emo6.gif

כי אני לעולם לא אבין.אין מה להבין.דריזט יותר סגיד מאנטררי. אנטררי בן 40 בערך כשהסיפורים מתרחשים.עליתי על הגיל שלו באחד הספרים,לא זוכרת איך. דריזט לא נראה בדיוק כמו כל אלף.חחח כל אלף נראה שונה!
אהאה אוקיי..נזכרתי בזה.זה סידני התעוררה וראתה אותו באותה תנוחה לא אומר שהוא באמת ישב ככה כל הלילה
איפה דריזט פוגש את אלפית הירח?
..אוף,סלבטורה הפך את דריזט למתאהב סדרתי
בכל אופן,בואי נסיים את הדיון הזה פה,כי הדעות של שתינו לא ישתנו.אחרי שאני אקרא את כל הספרים אני אגיד לך אם דעתי על אנטררי השתנתה.(אני כמעט בטוחה שהיא לא תשתנה
)

אלאנקה

New member
../images/Emo11.gifרגע רגע!

כן, אנטררי בין 40, התבלבלתי בספרות.. (זה היה כתוב איפה שהו בservant of the shard)בכל אופן, תראי מה זה-אנטררי מביס אלף בן 60 עם גוף של20 כשהוא בן 40. זה אומר הרבה
והוא כן ישב ככה כל הלילה!! שקט את! אני יודעת
אם אנטררי לא ישב ככה כל הלילה, אז לדריזיט אין באמת עיניים סגולות! ואת רק חושבת שהדעה שלך עליו לא תשתנה.. אבל כשתגמרי לקרוא את הסידרה.. ופה נסגור את הדיון הזהP:

אנטררי לא הביס את דריזט../images/Emo3.gif

לא לגמרי בכל אופן
כשאני אסיים לקרוא את כל הסדרה נדון באנטררי ומידת סגידותו שוב

שיט, כבר סופ"ש><

שיר השבוע של נייטוויש: אין. שיר השבוע לא של נייטוויש: Mostly Autumn - Evergreen. אלבום השבוע: Adagio - Underworld. להקת השבוע: Adagio. משהו טוב שקרה השבוע: היו כמה דברים נחמדים:) נגיד ההופעה אתמול והאפטר:) משהו רע שקרה השבוע: ליל סדר, לא היה משהו בכלל:/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הארכה של החופש! מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Richard Marx - Right Here Waiting.

Liquid Dreams

New member
now I know I won't make it...

שיר השבוע של נייטוויש: דד בויס פואם שיר השבוע לא של נייטוויש: הרבה אלבום השבוע: THOE של ווית'ין להקת השבוע: ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: מפגש משהו רע שקרה השבוע: נתפס לי הצוואר>_< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ.. שבוע הבא חוזרים לבי"ס? אם כן אז זה++ ציטוט השבוע: אמ.. זה, יש הרבה מהמפגש ואנלא זוכרת אותםX: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

mary06

New member
../images/Emo5.gif אבל לא נורא..

שיר השבוע של נייטוויש: כל סנטורי צ'יילד+GLS שיר השבוע לא של נייטוויש:eek:ver now, killer is me,got me wrong/alice in chains אלבום השבוע:מתחיל בC נגמר בD.. להקת השבוע:נייט משהו טוב שקרה השבוע:קשה לענות..התקדמתי בספר פרוייקט..בושם חדש.. משהו רע שקרה השבוע: שוב רווקה..אבל מתגברת עליו..משתדלת. +אחותי ובעלה היו בבית כמעט כל השבוע ונמאס לי מהריבים שלהם..אוה ונמאס לי מאוכל של פסח, כל כך נמאס (ואני היחידה בבית שלא שומרת אז אין לי משהו אחר לאכול..). משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: היום נחשב שבוע הבא? כי היום יש מסיבת יום הולדת לחברה טובה..מקווה שיהיה נחמד+ידיד שלי שלא ראיתי כמה חודשים יהיה שם..חוץ מזה בטח יהיה חרא של שבוע כי יש עבודות ומבחנים.. ציטוט השבוע:- לינק/אתר השבוע:תפוז, ממ כנסו לגוגל חפשו BURGER RUSH ותורידו תמשחק (חוקי, חינם לשעה)..מנתק את המוח ל60 דקות
סמיילי השבוע:- סרט/סדרה/ספר השבוע: תוכנית על "ספר המתים" המצרי בערוץ ההיסטוריה, דאם יש בערוץ הזה דברים מרתקים(וול להוציא חומר לבגרות בהיסטוריה)..חוץ מזה הרגילים של YES (גיבורים שולט, מגרש ביתי נהיה זוועה). תמונת השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו?: EVER DREAM שבוע מצויין לכולם, שפסח ייגמר.

Super Alonit

New member
הממ... מה זה יכול להיות?../images/Emo3.gif

שיט, זה פשוט קשה מדי, אני לא מסוגלת לנחש. אל תדאגי קוקי! את תמצאי אהבה חדשה ובקרוב הבית שלך יהיה מלא עוגות ולחם
(יום שני) גם אני לא שומרת... כלומר, תיכננתי לשמור אבל אז אמא אפתה עוגה והריחות, הו הריחות, פשוט לא עמדתי בזה

למעלה