סופ"ש קסום

אלאנקה

New member
כבר לא כל כך../images/Emo9.gif

זה ספרים ממש ממש ממש טובים
. אבל נו..אנטררי

אלאנקה

New member
אני לא מתביישת../images/Emo46.gif!!

אני גאה!!
אנטררי יותר סגיד מרייסטלין
והוא אוכל את כל הסידרה בלי מלח!!! אאעהאעאהעאהעא תגמרי כבר את לילה נול כוכבים, ותגיעי לthe sell swords
זאת סידרה כל כך יפה-והיא כולה, אנטררי וג'ארקסל
מה יותר טוב?

מה?מה?מה?מה?../images/Emo2.gif

אנטררי יותר סגיד מרייסט?!!!!!! האם עיני מטעות אותי? לא.הן לא.את אמרת שאנטררי יותר סגיד מרייסט!
רייסט הרבה יותר סגיד מאנטררי
! חחח אל תדאגי,כל דבר בשעתו.אני עוד מעט מסיימת את המורשת ואז לילה נטול כוכבים

אלאנקה

New member
טוב, טוב..

אני אחכה. עד שתביני.
(וזה יקרה בקרוב!) וכן, לקח לי הרבה זמן להבין שאני אוהבת את אנטררי יורת מרייסטלין. (הבנתי את זה, אחרי שגמרתי את הספר וחזרתי עמודים אחורה, וקראתי שוב כל מה שהיה בו את המילה אנטרריXD) וגם אליך זה יגיע. אני בתהליכי שיכנוע.. עוד מעט גם דניאל יבין את זה.(או שהוא כבר הבין?
אני עושה לו שטיפת מוח!)

../images/Emo6.gif

חחח עוד נראה. אני נשארת נאמנה לדריזט עוד מטרילוגיית האלף האפל.לא בוגדת בו

אלאנקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתה כן!!

למה להתכחש?! אתה צריך להתמודד עם האמת!! אני יודעת, זה קשה בהתחלה.. אבל זאת האמת. אין טעם לברוח ממנה!!

אלאנקה

New member
לאלאלאלאלא!!

גם אתה תבין
... בסופו של דבר.. שאנטררי VS רייסטלין-אנטררי מנצח

מסכימה לגבי הסרט 300.

ראיתי אותו רק בגלל שהוא סרט מלחמה
(ואכן,המלחמה לא מאכזבת,אלא העלילה). אה והבונוס בסרט הוא לנשים-הרבה גברים שריריים וחסונים
.(כל הספרטנים נראים כאילו הם עבדו שעות בחדר כושר
).

dralan

New member
חחחחחחחח

באמת נכון - מתי נלחמים כשאתה חצי ערום? XD

רק כי משעמם ...

שיר השבוע של נייטוויש:-nightwish-nemo שיר השבוע לא של נייטוויש:billy_talent-devil_in_a_midnight_mass(אחלה שיר ממליץ בחום ) אלבום השבוע:Within Temptation-The Heart of Everything להקת השבוע:seether משהו טוב שקרה השבוע:הרבה דברים לא עולה משהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע:נאבד לי הכרטיס של הבומבמלה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אפשר לחזוזר לאכול לחם ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:300 תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:-nightwish-over_the_hills_and_far_away שבוע טוב לכם..

אלאנקה

New member
כצפוי../images/Emo6.gif

סרט/סדרה/ספר השבוע:300 אני היחידה שלא ראתה את הסרט הזה?

למעלה