סופ"ש קסום

Kezia

New member
אח.. איזה אכזבה...

הייתי אצלה אתמול והיא אמרה לי שעדיין יש לה רגשות אל החבר הקודם שלה והיא לא מוכנה כרגע לקשר... טוב, כבר אין לי חברה... ועל זה יש לי להגיד רק ש... בנות זה עם אכזר !!! אי אפשר להבין אתכן !! שונא !!

danduuu

New member
מצטערת בשבילך../images/Emo7.gif בנות זה חרא, וגם

בנים =/ עדיף לחיות לבד עם מוזיקה. הכי טוב

Kezia

New member
בנות גרועות יותר..

בנים לפחות מדברים בת'כלס ולא משחקים משחקים..

dralan

New member
אני

איזה סופ"ש מצחיק - לשבת עם בני דודים ולהיזכר בכל סדרות הילדים המוזרות שהיינו רואים פעם XD שיר השבוע של נייטוויש: Bare Grace Misery שיר השבוע לא של נייטוויש: Dimmu Borgir - Sympozium Dimmu Borgir - Absolute Sole Right אלבום השבוע: WISHMASTER להקת השבוע: Dimmu Borgir משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום :) משהו רע שקרה השבוע: לאזוכר משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: יש הרבה אבל אני לא זוכר אז הנה מקרה חמוד: לאחותי לא יצא התליון הזה של הכלב בצ'יפס אז אני מתקשר לחברה ואומר להם והם עונים שנגמר המבצע. אחותי מתעצבנת, "מתקשרת" אליהם (כותבת את המספר של התאריך XD), מחכה כמה שניות ומנתקת "שקד מה את עושה?" "עובדת עליהם בטלפון" XDDDDD לינק/אתר השבוע: תפוז כנראה סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: 300 (סרט נחמד אבל עם עלילה שלא מתפתחת יותר מדי, לא מומלץ למי שלא אוהב לראות דם, כלי נשק עתיקים ואיברים מתעופפים XD) / סימפסון, CSI / בשלבי סיום של "אגדת הומא" (כן, דבורה, ואז "לילה נטול כוכבים
" תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שקט

dralan

New member
הו כן ציטוט נחמד

"השעה החשוכה ביותר היא השעה שלפני עלות השחר"

אלאנקה

New member
../images/Emo4.gif

אתה קורא את הגדת הומא לפני לילה נטול כוכבים? בוגד! (טוב, נו גמאני קראתי את צבא האבדון לפני בקעת רוח כפור
, ניסיתי לשכנע את עצמי שאני עדיין נאמנה לרומח הדרקון
)

dralan

New member
ספרי ההרחבה האחרונים הם נחמדים

לא יותר מזה - הספרים של מרגרט וטרייסי פשוט אדירים :]

אלאנקה

New member
נכון..

אבל אני בכל זאת אוהבת יותר את סלבטורה
..רק בגלל אנטררי
. יש לו מזל שהוא כזה גאון!

dralan

New member
סלבטורה מעצבן

בספרים שלו המוות חסר משמעות - הוא לא מסוגל להיפרד מהגיבורים אז הוא מקים אותם לתחייה כל פעם <>

אלאנקה

New member
אממ

כן
חוץ מזאק. אותו האו השאיר מת! ובהתחלה האו חשב להחיות אותו, אבל המעריצים רצו שוולפגר וקאטי יחזרו

גם אני קראתי את צבא האבדון לפני

בקעת רוח כפור. את כבר לא נאמנה לרומח הדרקון?

למעלה