סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולם
בתקווה לשביתות חדשות

The Cat Woman

New member
../images/Emo7.gif אוף

שיר השבוע של נייטוויש: היו הרבה שיר השבוע לא של נייטוויש: גם כאן אלבום השבוע: אין לי כוח
להקת השבוע: גם לזה לא. משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת. לא זוכרת כבר. משהו רע שקרה השבוע: אני חולה
ביומיים האחרונים קיוויתי שיעבור לי אבל זה רק מחמיר. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני אבריא באורח פלא? ציטוט השבוע: היו לי הרבה ציטוטים מצחיקים אבל אין לי מצברוח לזה עכשיו. לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע: היה
ועכשיו
סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את המילה שברגע שאומרים אותה היא כבר לא קיימת (תנחשו מה- זה לא קשה)

A Hilit

New member
המילה היא.. שקט?

אני מכירה את זה בצורה קצת שונה: "כשאומרים אותי אני נשבר, מי אני?"

The Cat Woman

New member
חחחחחחחח יש לי ציטוט טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(אני, חבר שלי ועוד חבר שלו דיברנו על מישהי שראינו באיזו מסיבה) חבר שלי: "אחי, היא ממש מכוערת..." חבר שלו: "אז מה, היא בחורה ממש טובה" אני: "כמו קרוקס" חבר שלי נשפך מצחוק, חבר שלו: "מה?" אני, מסבירה: "קרוקס- מכוערות פצצות 'אבל הן נוחות'... גם היא- מכוערת פצצות 'אבל יש לה אופי טוב'..."
חבר שלי עדיין על הריצפה צוחק, אליו הצטרך חבר שלו: "אהבתי את הדימוי, אני מאמץ את זה" ועוד ציטוט: אחותי הרסה לי חולצה- היה בה שרוך כזה והיא איכשהו גרמה לו לצאת מהחולצה ולהיקרע במקום אסטרטגי. אני בתגובה: "יופי יוקו!" ועכשיו בהסבר למה זה משעשע- יוקו היא אשתו של ג'ון לנון המנוח ומאשימים אותה בפירוק הביטלס (ובצדק אבל אני לא אכנס לזה כאן ועכשיו) קיצר, השתמשתי בשם שלה כמילה נרדפת ל"נזק"...

blacknwhite

New member
../images/Emo9.gifסופ"ש

שיר השבוע של נייטוויש: אמממ... אין ממש. שיר השבוע לא של נייטוויש: כל השירים מהמופע
ועוד כמה וכמה של קמלוט אלבום השבוע: the black halo\epica להקת השבוע: קמלוט
משהו טוב שקרה השבוע: המון! המופע
השביתות
היה אחלה שבוע משהו רע שקרה השבוע: אין:) משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני ממש ממש מקווה שלא תהיה שביתה יום רביעי ונופיע מול הבצפר. אני כבר מתה להופיע!!! ציטוט השבוע: אוו.. היה שבוע די עמוס
חבר שלי- "שלום, אני החבר הדמיוני של משה" חבר שלי לחבר אחר שלי בזמן שהוא מרביץ לו עם הג'קט: "לא! לא עם הקצה עם הריצ'רץ'!" הבמאי בזמן הוראות העמדה לאחד מהשירים במופע: "***, צא ל**** מהתחת!" (*** זכר, **** נקבה
) ומה שהכי הצחיק אותי... אתמול הייתי באימון טניס עם חולצת אושןבורן. עוזר המאמן (בחור מכיתה י"ב, גדול חסון וגבוה ממני בערך בשני ראשים) מסתכל לי על החולצה חצי שעה ואז אומר "זה... זה להקה, נכון?" אני: "כן":) הוא: "את... את אחת מאלה?" אני: "אלה? מי?"
פאוזה הוא:"זה... מטאל?" אני: "כן"D:
הוא נראה כל כך מפוחד! לינק/אתר השבוע: הפורום הזה ממש, הפורום של הכיתה שלי, הפורום שנפתח לסדנאים מפסח מהפנימיה, והאתר שיש בו את התסריט וכו' למופע
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אפשר לבחור הצגה במקום??? תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

The Cat Woman

New member
טוב שהוא לא נס מהמקום בצווחות אימה

מה נסגר?
וקמלוט....
דה מארצ' אוף מאפיסטו.... שיר כזה מושלם!

blacknwhite

New member
הוא כמעט נס מהמקום בצווחות אימה...

ואני עמדתי שם וכמעט נחנקתי מרוב נסיונות לא להקרע מצחוק
ודניאל- אני איתך
(מנסיון, הנשק עובד על ערסים