סופ"ש קסום

הי, יום שישי ה13..

שיר השבוע של נייטוויש: Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש: BenLaVain - The Same אלבום השבוע: Beyond Twilight - Section X להקת השבוע: BenLaVain משהו טוב שקרה השבוע: ח-מ-ץ!!!!! משהו רע שקרה השבוע: שביתה מיותרת:\ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום השואה? סתם, שלושה חודשים
ציטוט השבוע: 'אייכ זה כזה מגעיל, הכל לח ומגעיל ודביק!!' - ניחוש על מה אני מדבר. לינק/אתר השבוע: אתר שימושי! סמיילי השבוע:
- מתאים להיום:) סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלד, ורוניקה מארס(שיחזור!) HOW I MET YOUR MOTHER - ענק! תמונת השבוע: המוות בתחפושת מה את/ה שומע/ת עכשיו?: (בשביל ענבר) Stratovarius - Visions

danduuu

New member
הו זה HIMYM! סדרה מעולה ../images/Emo9.gif

אחת מהסדרות שאני עוקבת אחריה ביס
תמיד טענתי שביס יש סדרות הרבה יותר טובות

האמת שבHOT יש סדרות הרבה יותר טובות,

אבל זו ופריזון ברייק אלו שתי תוכניות שיש בYES שאני מת לראות.

LadySilkworm

New member
נמלטים אפשר להוריד..

אבל גם התחילה הסדרה עכשיו בstarworld , מהעונה הראשונה. זה בימי חמישי נדמה לי P: וזה ממש ההתחלה. :)

danduuu

New member
יש גם גיבורים ../images/Emo99.gif ודוקטור הו ועוד מליין

סדרות מעולות

Liquid Dreams

New member
המ.

שיר השבוע של נייטוויש: יש הרבה
שיר השבוע לא של נייטוויש: גם הרבהP: אלבום השבוע: THOE של ווית'ין להקת השבוע: ווית'ין
משהו טוב שקרה השבוע: חזרנו ללימודיםD:::[שתקו@$@$# אני רציתי
] משהו רע שקרה השבוע: אתמול היה לי וירוס בטן כזה ולא ישנתי בלילה:S משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שגם הט'ניקים יחזרו ללימודים ואני אראה חברים שלי]: ציטוט השבוע: לאדעת אם זה מהשבוע אבל זה מצחיקD: דיברתי עם חברה בלילה ורציתי לפתוח את התריס אבל הוא מרעיש אז התלבטתי איתה מה לעשות: חברה שלי: "נו, אז תגידי שרצית לראות את השמש הזורחת, את הציפורים המצייצות" אני: "שמש זורחת באחת ועשרים בלילה?" חברה שלי: "עם קצת מריחואנה הכל אפשרי 0:" לינק/אתר השבוע: - סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: השטן לובשת פראדהD: תמונת השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו?: האולינג של ווית'ייןD:

אני:)

שיר השבוע של נייטוויש:Wanderlust שיר השבוע לא של נייטוויש:Three Days Grace-Riot אלבום השבוע:Blind Guardian-Imaginations From The Other Side להקת השבוע:Blind Guardian משהו טוב שקרה השבוע:ממ לא יודעת. משהו רע שקרה השבוע:הרבה
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שביום שלישי תהיה שביתה,כי אם לא המבחן בפסיכו' יהיה ב4->< ציטוט השבוע:"קארין,את סכנה לעצמך.פשוט נזק לעצמך".XD ועוד אחד: אני וחברה שלי הולכות ורואות כלב. אני:"איזה חמוד!" הכלב נובח עלינו ומבהיל אותי. אני:"הלוואי שתמות יצור מלא פרעושים שכמותך!". חברה שלי:"חמוד,הא?" לינק/אתר השבוע:אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-המורשת(היום אני מסיימת אותו(
) תמונת השבוע:אין. מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Nonpoint-Alive And Kicking

dralan

New member
באמת הגיע הזמן

שתסיימי את המורשת חחח... אצלנו כנראה שתהיה המתכונת בחיבור בשלישי, בלי או עם שביתה... :|

חחח כן,הא?

עוד מעט דפי הספר יתחילו להצהיב
גם אצלנו המבחן מתקיים עם או בלי שביתה.פשוט אם יש שביתה הוא מתקיים ב-10,שזו שעה נורמלית,ולא ב-4 שזו שעה מטורפת. שיהיה לך בהצלחה:)

Brombit

New member
ללא כותרת ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אין מסוימים שיר השבוע לא של נייטוויש: אין מסוימים אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: השביתה היתה נחמדה משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי ציון נמוך בהיסטוריה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו? Within Temptation - Stand My Ground

Itay Simons

New member
להלה

שיר השבוע של נייטוויש: Astral Romance שיר השבוע לא של נייטוויש: היו המון >< משהו טוב שקרה השבוע: אמממ....לא היה משהו מיוחד.. משהו רע שקרה השבוע: מספיק :X משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה יותר טוב
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: "אחים ואחיות" באקסטרה הוט נראה טוב. אתמול היה פרק ראשון. תמונת השבוע: היא הצחיקה אותי, מה
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: נאדה

A Hilit

New member
התמונה!../images/Emo12.gif

איתי
מה נהיה ממך?! קשתות ורודות?! תמונות של היצורים-המעצבנים-דורשי-הכאפות-האלו?! תפסיק להיות כזה אומו!

למעלה