אין לי כוח ללמוד לתיאטרון../images/Emo10.gif
שיר השבוע של נייטוויש: CCM, FantasMic, Two For Tragedy
שיר השבוע לא של נייטוויש: Within Temptation-Our Solemn Hour The Cross Forgiven ובעצם כל האלבום חחח Mika-Lollipop
הוא כזה מותק
Arctic Monkeys-Brainstorm והסאונדטראק של מלכת הארורים
אלבום השבוע: THOE של ווית'ין
להקת השבוע: WT
משהו טוב שקרה השבוע:שיש שם לאלבום החדש של HIM, סיימתי עם המגן בפסיכו סופסוף, שביתות, ולא זוכרת מה עוד חח
משהו רע שקרה השבוע:מצבי רוח למיניהם
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:המ שיהיה טוב רק
ציטוט השבוע: חחחח שיחה מטומטמת עם איזה אחד מוזר שהצטרף אליי לאיסי: חמוד לאללה (PM 09:14) : וללה אני אילי היה אבל בגלל שעשיתי פורמאת למחשב הכול נמחק מותק חמוד לאללה (PM 09:14) : אבל אני מביא חמוד לאללה (PM 09:15) : מותק את יכולה לשלח לי תמונות שךף נשמה שלי ~Queen Of Winter~ (PM 09:15) : יש לך שגיאות כתיב ~Queen Of Winter~ (PM 09:15) : ואל תקרא לי נשמה ובטח לא שלך חמוד לאללה (PM 09:15) : אז אני יקראלך מותק חמוד לאללה (PM 09:16) : מה רע בזה ~Queen Of Winter~ (PM 09:17) : קובץ שנשלח : IMG_0067.jpg גודל: 1.68 Mb ביטול (ALT+Q) חמוד לאללה (PM 09:18) : תודה מותק ~Queen Of Winter~ (PM 09:18) : ךא אישרת בכלל ~Queen Of Winter~ (PM 09:18) : לא** ~Queen Of Winter~ (PM 09:29) : מה אתה רוצה ממני?? חמוד לאללה (PM 09:30) : רוצה שאחנחנו נהיה חברים ונשאר ביחד חמוד לאללה (PM 09:31) : ונהיה בסבבה חמוד לאללה (PM 09:31) : מזתומרת חמוד לאללה (PM 09:32) : מה יש משו מצחיק חמוד לאללה (PM 09:32) : תגידי כן או לא ~Queen Of Winter~ (PM 09:32) : כן, אתה חמוד לאללה (PM 09:33) : אני כן נשמה שלי חמוד לאללה (PM 09:33) : מעכשב מה אנחנו חמוד לאללה (PM 09:33) : תגידי ~Queen Of Winter~ (PM 09:33) : חחחחחחח ~Queen Of Winter~ (PM 09:34) : אנחנו מאורסים ~Queen Of Winter~ (PM 09:34) : אני בהריון ממך כפרה חמוד לאללה (PM 09:34) : חחחחחחחחחחחחחח חמוד לאללה (PM 09:35) : תגידי נשמה שלי יש לך פיליפון חמוד לאללה (PM 09:35) : רוצה לדבר איתך ~Queen Of Winter~ (PM 09:35) : יש לי פיל..בלי פון חמוד לאללה (PM 09:35) : ולשמוע את כולך המגניב חמוד לאללה (PM 09:36) : אז תבילי את המספר ~Queen Of Winter~ (PM 09:36) : את כולי? את יכול לשמוע רק את הקול שלי לא את כולי והיו עוד מלא קטעים מפגרים איתו חחחח
לינק/אתר השבוע: יוטוב!!!!
סמיילי השבוע:
,
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-מלכת הארורים
, אחרי כמה חודשים שלא ראיתי אותו, זה היה כזה פיצוי
סדרה-נו כל היס סטארס למיניהן
, אבל גם "סיפורי הוליווד" על ריבר פיניקס
תמונת השבוע:כרגיל..לא רוצה להעלות לי =/
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:שקט!