סופ"ש קסום

LadySilkworm

New member
אני אישית הייתי מעדיפה את

pure volume כי השירים במייספייס אף פעם לא עובדים לי טוב.

Shusho

New member
וומפיירפריקס ומייספייס

מעולים בקטע של מוזיקה. תלוי מה הסגנון שלך, מן הסתם לוומפיירפריקס תעלה רק אם אתה בסגנון מסויים. אבל מייספייס עובדים ממש טוב.. לא פעם אני שומעת על להקה ובמקום לחפש שירים להורדה אני מחפשת במייספייס כדי לשמוע אותם. ואם הם אלקטרו/גות' וכו' בוומפיירפריקס.

danduuu

New member
אין לי כוח ללמוד לתיאטרון../images/Emo10.gif

שיר השבוע של נייטוויש: CCM, FantasMic, Two For Tragedy שיר השבוע לא של נייטוויש: Within Temptation-Our Solemn Hour The Cross Forgiven ובעצם כל האלבום חחח Mika-Lollipop
הוא כזה מותק
Arctic Monkeys-Brainstorm והסאונדטראק של מלכת הארורים
אלבום השבוע: THOE של ווית'ין להקת השבוע: WT משהו טוב שקרה השבוע:שיש שם לאלבום החדש של HIM, סיימתי עם המגן בפסיכו סופסוף, שביתות, ולא זוכרת מה עוד חח משהו רע שקרה השבוע:מצבי רוח למיניהם
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:המ שיהיה טוב רק ציטוט השבוע: חחחח שיחה מטומטמת עם איזה אחד מוזר שהצטרף אליי לאיסי: חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:14)‏ : וללה אני אילי היה אבל בגלל שעשיתי פורמאת למחשב הכול נמחק מותק חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:14)‏ : אבל אני מביא חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:15)‏ : מותק את יכולה לשלח לי תמונות שךף נשמה שלי ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:15)‏ : יש לך שגיאות כתיב ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:15)‏ : ואל תקרא לי נשמה ובטח לא שלך חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:15)‏ : אז אני יקראלך מותק חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:16)‏ : מה רע בזה ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:17)‏ : קובץ שנשלח : IMG_0067.jpg גודל: 1.68 Mb ביטול (ALT+Q) חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:18)‏ : תודה מותק ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:18)‏ : ךא אישרת בכלל ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:18)‏ : לא** ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:29)‏ : מה אתה רוצה ממני?? חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:30)‏ : רוצה שאחנחנו נהיה חברים ונשאר ביחד חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : ונהיה בסבבה חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:31)‏ : מזתומרת חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : מה יש משו מצחיק חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : תגידי כן או לא ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:32)‏ : כן, אתה חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:33)‏ : אני כן נשמה שלי חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:33)‏ : מעכשב מה אנחנו חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:33)‏ : תגידי ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:33)‏ : חחחחחחח ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : אנחנו מאורסים ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : אני בהריון ממך כפרה חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:34)‏ : חחחחחחחחחחחחחח חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : תגידי נשמה שלי יש לך פיליפון חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : רוצה לדבר איתך ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : יש לי פיל..בלי פון חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:35)‏ : ולשמוע את כולך המגניב חמוד לאללה‏ (‏PM‎ ‏09:36)‏ : אז תבילי את המספר ~Queen Of Winter~‎ (‏PM‎ ‏09:36)‏ : את כולי? את יכול לשמוע רק את הקול שלי לא את כולי והיו עוד מלא קטעים מפגרים איתו חחחח לינק/אתר השבוע: יוטוב!!!! סמיילי השבוע:
,
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-מלכת הארורים
, אחרי כמה חודשים שלא ראיתי אותו, זה היה כזה פיצוי
סדרה-נו כל היס סטארס למיניהן
, אבל גם "סיפורי הוליווד" על ריבר פיניקס
תמונת השבוע:כרגיל..לא רוצה להעלות לי =/ מה את/ה שומע/ת עכשיו?:שקט!

ש נ י1

New member
../images/Emo6.gif

תשמעי, או שזה מישהו שעבד עלייך, או שהוא ממממממממממששששש טמבל.

danduuu

New member
XDDDD גם אני חשבתי ככה ../images/Emo6.gif

אבל זה היה כיף לשחק במשחק שלו

../images/Emo99.gifמלכת הארורים

גם אני ראיתי!! אבל לא את כולו כי העבירו לי באמצע בגלל שלא היה משפט אחד שלא אמרתי ביחד איתם
לא נורא, בשביל זה יש די ווי די
חחח ובקשר לציטוט.. יש מצב שזה אח שלי.. הוא כותב בידיוק כמוהו... כל המסכנים בני 12 האלה

Super Alonit

New member
אוך, הילדים המזורגגים האלה...

כל הזמן מוצאים אותי כאלה ב-ICQ, כמה נואש לחברים כבר אפשר להיות?:X

mary06

New member
טכנית הסופש עוד לא נגמר..

שיר השבוע של נייטוויש: Slaying The Dreamer, Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש:God Am,Down In A Hole/AIC אלבום השבוע:Alice In Chains, Nothing Safe להקת השבוע:נו AIC משהו טוב שקרה השבוע:שיט כלום..אבל בלסתי הרבה מתוקים השבוע
משהו רע שקרה השבוע: ממ חזרנו לבצפר והתקבלנו עם מבחן שמן בפיזיקקה? אבל היה בסדר.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מיני מתכונת באזרחות, בגרות בספורט ומבחן בפיזיקה..בעצם אני לא מצפה לזה. ממ מצפה שהוא יעלם לזמן מה. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Dirt/AIC I have never felt such frustration" Or lack of self control I want you to kill me "And dig me under, I wanna live no more לא הייתי יכולה לנסח את זה יותר טוב. שבוע טוב ומתוק לכם פריקס

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: Pharao Sails To Orion שיר השבוע לא של נייטוויש:WT - What Have You Done WT - Our Solemn Hour (תודה לדנה
) אלבום השבוע: אושנבורן להקת השבוע: נייטוויש וויתאין משהו טוב שקרה השבוע: חלה בשבת במקום מצה
משהו רע שקרה השבוע: שביתה ארורה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: אין משו מיוחד לינק/אתר השבוע: תפוז, והאתר וינטרפל סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין / סוף העונה של ROME!!!!!! היה סוף כל יפה
חוצמיזה CSI והסימפסונים / סיימתי את "לילה נטול כוכבים" תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: אחים שלי רבים XD

אלאנקה

New member
באיחור גדול..

אבל זה עדיף על פני ללמוד:] שיר השבוע של נייטוויש:Ocen Soul שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica-Cry for the Moon אלבום השבוע: אין.. להקת השבוע: אפיקה
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת כבר
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נתייחס לזה כאל השבוע
. לקבל מעל 90 מבמחן:] ציטוט השבוע: חברה א:"הלכנו לאיבוד!!" *חברה ב בטלפון* "מה?! איזה פוסטמות!! איפה אתם?" אני: "לא הלכנו לאיבוד!!! אני יודעת איפה אנחנו, הלכתי פה פעם לאיבוד עם קו 14.." ואמא שלי
"תדעו לכם, שכל החורים האלה באוזן למעלה זה ממש לא בסדר.. זה סותם את כל האנרגיות! וגם הגומיות על הידיים, זה לא טוב.. תורידו אותם. רואות? אני הורדתי, זה חוסם את מעגל האנרגיות. זה לא מזרים אנרגיות טובות" לינק/אתר השבוע: הממ לודעת.. סמיילי השבוע:
באופן מוזר.. סרט/סדרה/ספר השבוע: 300!! סרט חזקD:...אוף, סתם. לא ראיתי
רק רציתי להמשיך את הרצף!! תמונת השבוע: מה את שומעת עכשיו?: Nightwish-Moondance

Super Alonit

New member
הציטוטים...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואנחנו נראה 300 ביחד, קבענו כבר, לא?

למעלה