סופ"ש קסום

Liquid Dreams

New member
הלו סטארשיין, דה ארת' סאז

הלו!!!!!!!!!11 שיר השבוע של נייטוויש: אין כ"כ שיר השבוע לא של נייטוויש: כל השירים של ווית'ין
[המבין יבין
] אלבום השבוע: כל אלה של ווית'ין להקת השבוע: ווית'יןXD משהו טוב שקרה השבוע: הפסנתר הגיע
חולה לו על הפדאלאמצעי!XD משהו רע שקרה השבוע: אממ איזה מישהו מהקיבוץ מת.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אצא מנקודת הנחה שההורים שלי יסכימו לנסוע לגבעת אלה ואז אני אראה את קרן ויסמין
ציטוט השבוע: וואלה לאדעת
אולי מה שתום כתב בטעות: "אני הולך להביא לי מין. מים! לא מין!" [
זה גרוע, אני יודעת++] לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: השטן לובשת פראדה, גאדמט, איזה ספר טוב! תמונת השבוע: כשבערב תהיה לי תמונה של הפסנתר אני אשים
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: וורלד אוף מייק בליב של ווית'ין

Liquid Dreams

New member
אה, והמשפט לא כתוב נכון בכוונהP:

ככה חברה שלי החליטה לכתוב אותו++

Itay Simons

New member
|פיהוק|../images/Emo189.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Fantasmic שיר השבוע לא של נייטוויש: Faith No More-A Small Victory אלבום השבוע: נמ לא'דע להקת השבוע: כנ"ל משהו טוב שקרה השבוע: אמממ....קיבלתי 100 בבגרות בע"פ בעברית, והבגרות בע"פ באנגלית הייתה אחלה? משהו רע שקרה השבוע: הרבה. עזבו
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת. טוב או רע, בעצם? לא סגור על זה
ציטוט השבוע: "סער-ענבים!"
לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע:
(מתאים לאווירה שנוצרה בפורום
) סרט/סדרה/ספר השבוע: (סרט) "בנים אינם בוכים"
הילארי סוואנק
תמונת השבוע:
(סתמו
) מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Holy Moses-1000 Lies

danduuu

New member
וואי, 100 בעברית? לא ידעתי שאתה יודע את השפה

סתם, הבנתי שזה ערבית

Itay Simons

New member
מיליון דולר בייבי ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

כרגע הרסת למי שלא ראה את הסרט

Super Alonit

New member
לא קוקי, חבל על הראש היפה שלך:]

או על הקיר לחילופין, תלוי מי עמיד יותר... :X

The Cat Woman

New member
"סער- ענבים!" זה הציטוט השבועי שלך?! XDDD

חחח... אני שמחה שהיחסים ביננו משעשעים אותך.

ש נ י1

New member
איך כבר עבר עוד שבוע??

משהו פה לא בסדר אני אומרת לכם... שיר השבוע של נייטוויש: אין כל כך שיר השבוע לא של נייטוויש: Hammerfall - Heeding The Call השיר הזה רודף אותי! שמישהו יעזור לי להעיף אותו אלבום השבוע: להקת השבוע: --- משהו טוב שקרה השבוע: שהבגרות בע"פ באנגלית מאחוריי
משהו רע שקרה השבוע: הרבה... היה שבוע דיי מעצבן משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיעבור מהר. יש לי 2 מגנים ומועד ב' לעשוב בו
לינק/אתר השבוע: המתיחה של פאגין עם השטן *מתעצלת לשים לינק* סמיילי השבוע:
(וסליחה לכל מי שהסמיילי הזה מעורר בו קונוטציות לא נעימות) סרט/סדרה/ספר השבוע: ---- מה את/ה שומע/ת עכשיו? אממ... את המקלדת?
שבוע (וסוף שבוע) טוב

mary06

New member
איה..שרירים תפוסים..../images/Emo7.gif

שיר השבוע של נייטוויש:END OF ALL HOPE שיר השבוע לא של נייטוויש:pRIMAL FEAR-DEMONS AND ANGELS, AIC-DOWN IN A HOLE אלבום השבוע:DIRT-AIC להקת השבוע:AIC, NIGHTWISH משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי ספר פרוייקט משהו רע שקרה השבוע: בגרות בספורט
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אפשרות לנוח
ציטוט השבוע:סוף סוף אני זוכרת ציטוטים
המורה לתנ"ך :"בטח הגברים המציאו שהנשים מדברות הרבה, פה כל הבנים מדברים..אתם לא קולטים שיש לכם קול בס?" הבנים:"המורה מה יש לך נגד בנים?" המורה:"אין לי כלום, אני אוהבת בנים עם כל הקוביות בבטן וזה, אבל לבנים פשוט יש דפיקות" עכשיו דמיינו את זה בקול צעקני ומהיר..אה עזבו לא יעבוד צריך להיות שם כדי להבין
שיחה עם חברה.. ***:"יש לי תמונה שבה **** מנסה לאנוס אותך.." אני:"WTF?!" ***:"חח זה יצא לא טוב <נשפכת מצחוק>" אותה יצורה לאחר שהתלוננתי שכואב לי לשבת (ספורט): "אז בואי נשכיב אותך"
(וזה אחרי שהציעה לעסות אותי עם שמנים
) לינק/אתר השבוע:תפוז, אתרי חדשות להתעדכן בסו קולד "שביתה" /: סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים שולט תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: פנטום האופרה שבוע טוב :)

למעלה