סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה

Shusho

New member
וווויייייייי

שיר השבוע של נייטוויש: דד בויז פואם שיר השבוע לא של נייטוויש: Hell Is Living Without You של אליס קופר אלבום השבוע: אין, שמעתי יותר מדי להקת השבוע: ע"פ last.fm שמעתי הכי הרבה השבוע פרודג'י משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם הבגרות באנגלית משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שיש לי תתלמוד מלא תנ"ך:S משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים עם מתכונת בתנך ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: www.last.fm סמיילי השבוע: |ציצי| סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: לא בא לי מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את אביה יושבת לידי ומדברת P:

danduuu

New member
עונהנהנה

שיר השבוע של נייטוויש: Gethsemane שיר השבוע לא של נייטוויש: WT-A Dangoures Mind [בטח רשמתי לא נכון
] WT-Overcome אלבום השבוע: Nightwish-Oceanborn The Doors-Strange Days להקת השבוע: נייט ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: ת"א,המלט, יום העצמאות,הגיעה לי מיטה חדשה סוף סוף, קיבלתי את הטקסט של "הלהקה"
משהו רע שקרה השבוע: אמ ההוא שלמד בביצפר שלי שנה שעברה והתאבד שלשום בצבא בירייה, יום הזיכרון משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בגרות בפסיכו'
, המ ל"ג בעומר בשבת הבאה ואנחנו עושים בחוף פרטי [!!!] בטבריה
ציטוט השבוע: "מסכן הילד שאמא שלו קמצנית"-מוכר של כל מיני דברים מנצנצים למיניהם ביום העצמאות XD "הנה הארנונה של אבא שלך"-איזה אחד לידי אומר לחבר שלו, על המופע זיקוקים שהיה אצלי בקריה ביום העצמאות
לינק/אתר השבוע: לא'דעת..
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרטים-"דרקולה 2000" הו ג'רארד, עשני
"קרייזי" [C.R.A.Z.Y.]
ו"עיר של מלאכים"
תמונת השבוע:אני ואיתי טיראן
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את המאוורר בחדר

סרט מצויין../images/Emo99.gif

ראיתי אותו בקולנוע כשהוא יצא. מבויים ממש טוב ומשחק מצויין. מצחיק אבל איך שהם מציגים את ישראל
זה אשכרה נראה כמו מדבר אחד ארוך עם ירושליים תקועה איפשהו עם מלא ערבים ואיזה חוף ים אחד עם מלא הומואים וזהו.

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנכון!אבל ישר זיהיתי את "אגד" תקוע שם../images/Emo3.gif

סרט ממש טוב אבל. אני בד"כ כלל לא מתה על סרטים בצרפתית משום מה, וזה אחד הסרטים שממש אהבתי. אהבתי את זה שהוא צבע את הפנים כמו דיוויד בואי, זה היה ממש יפה :]

Itay Simons

New member
ישראל? ../images/Emo12.gif

זה היה שם עם המדבר??
אני פשוט פיספסתי איזו חצי שעה. פשוט, פתאום חזרתי לראות וקלטתי אותו שוכב במדבר ולא ממש הבנתי מה קורה

כן, הוא אמר לאבא שלו שהוא הומו

ואז ברח לסיבוב באירופה, והחליט להתחיל את הסיבוב בישראל כדי לרצות את אימא שלו. (למרות שבסוף הוא חזר ישר אחרי ישראל) מה שקרה במדבר זה שכמו שהוא עשה קודם עם האופנוע "אם אני אצליח לעבור אני ארפה" אז ככה שוב במדבר, רק הפעם על הנטיות המיניות שלו :S

danduuu

New member
../images/Emo45.gif רשמתי בהודעה הראשית שזה הוא ../images/Emo3.gif

וכן, הוא שחקן מעולה..והוא ממש שונה אחרי זה.. במחזה עצמו הוא שונה לגמרי ממה שהוא היה כשהוא עשה איתנו שיחה אחרי זה.

ש נ י1

New member
אני מתה

רק לפני שנייה עניתי על השאלון של שבוע שעבר
שיר השבוע של נייטוויש: כלום... שיר השבוע לא של נייטוויש: הרבה
Arch Enemy - Nemesis
Edguy - Jerusalem stratovarius - forever free Gamma Ray - Heaven Can Wait Helloween - The Dark Ride אלבום השבוע: אני יותר בקטע של "סלט אלבומים". להקת השבוע: אפשר להגיד שהלווין משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף מצאתי עבודה ואני מתחילה לעבוד משהו רע שקרה השבוע: שהיו בו יותר מדי מבחנים?
אבל לא ממש אכפת לי (טוב אוליי קצת...) משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת
ציטוט השבוע: אני שונאת את הסעיף הזה
לינק/אתר השבוע: נו תפוז... סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ----- מה את/ה שומע/ת עכשיו? helloween - All Over The Nations שבוע מרנין לכולם

למעלה