סופ"ש קסום

LadySilkworm

New member
אין לי משהו יותר טוב לעשות אז..

שיר השבוע של נייטוויש: 10th man down שיר השבוע לא של נייטוויש: הרבה אלבום השבוע: אין אחד להקת השבוע: DRACONIAN משהו טוב שקרה השבוע: פיתחתי תמונות וחלקן יצאו טוב.. וגם קיבלתי ציון גבוה[91] במבחן שחשבתי שאני אתאכזב ממנו. משהו רע שקרה השבוע: עזבו.. אתמול הרגשתי כ"כ רע עד שחזרתי בשבע הביתה במקום להישאר במגמת אומנות משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום. ציטוט השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סמיילי השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: המטבח של מרתה\השטן לובשת פראדה תמונת השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את הראש שלי מתפוצץ

Liquid Dreams

New member
שונאת להיות חולה.

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: יש המווון
אלבום השבוע: THOE של ווית'ין[נראה לי זה אלבום השנהXD] להקת השבוע: ווית'ין? משהו טוב שקרה השבוע: אממ לאדעת משהו רע שקרה השבוע: אני חולה:S משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום ציטוט השבוע: אין לי לינק/אתר השבוע: האתר ההוא עם השאלונים שהיה בו את השאלון של הרשע
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט וספר: השטן לובשת פראדה[הרגע ראיתי את הסרט בפעם הראשונה והוא לא ממש כמו הספר אבל הוא עדיין טובD:] תמונת השבוע: נה. מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

עעעעעעעעעעעעעונה

שיר השבוע של נייטוויש: שמעתי אבל אין לי משו ספציפי שנחשב לשיר השבוע P: שיר השבוע לא של נייטוויש: Opeth-Demon Of The Fall Luca Turilli's Dreamquest - Gothic Vision Decadence - Corrosion Decadence - Theater Of The Absurd אלבום השבוע: כל השירים של COB להקת השבוע: COB משהו טוב שקרה השבוע: כלום. משהו רע שקרה השבוע: הכל רע. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום. ציטוט השבוע: תגיד עאוווווו!!! לינק/אתר השבוע: לללללללל סמיילי השבוע: XD סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלדדדד קורעעעעעעע תמונת השבוע: לא דומה לאבריל לאבין? XDDDDDDDDDDDD מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Ayreon- Isolation קאנט יו פיל איט ברןןןןןן דיפ דאון אינסייד?????!?! לילילילילי

אלאנקה

New member
אניP:

שיר השבוע של נייטוויש: לא יודעת:X שיר השבוע לא של נייטוויש:
Therion:Lemuria אלבום השבוע: Breaking Benjamin:phobia להקת השבוע:Breaking Benjamin משהו טוב שקרה השבוע: יום העצמאות:] משהו רע שקרה השבוע:פיספסתי יותר מדי לימודים:X משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פגישה עם חברים:], והמון נכשלים במבחנים:X ציטוט השבוע: לא זוכרת..המוח שלי לא פועל עכשיו
לינק/אתר השבוע: הפורום הזה, נראה לי.. סמיילי השבוע: :X סרט/סדרה/ספר השבוע:לא ראיתי/קראתי משהו.. תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Therion-Deggial שבוע מעולה
טחחח הלוואי

אלאנקה

New member
אעה התבלבלתי../images/Emo122.gif

להקת השבוע:Therion ו..Helloween וגם קצת Breaking Benkamin...

The Cat Woman

New member
../images/Emo210.gifאי שם בקרית טבעון-בית לחם הגלילית..../images/Emo210.gif

הפעם החלטתי פשוט לספר לכם מה עשיתי בסופ"ש במקום להתחיל לקדוח שיר השבוע/שנה/עשור/יובל (כנ"ל לגבי להקה/זמר או זמרת ואלבום...) הייתי היום בטיול באזור הגליל, שאגב- שם החלטתי שאני הולכת לגור... פשוט אזור מדהים כל העמק יזרעאל ובכלל- הגליל. any way, כמו שהתחלתי להגיד- הייתי אי שם באזור טבעון ובית לחם הגלילית. טוב, לא הייתי רק שם... התחלנו שם. ואז עברנו לבית אורן- לכל מני דברים מגניבים. הבוקר שלי התחיל ב6 בבוקר לאחר לילה רווי אלכוהול ושינה של 4 שעות בערך
. לא נורא, היה MP3 כל הדרך. התחלנו בחוות התבלינים- שם קניתי חמוציות
אל תשאלו למה, אני פשוט מכורה לשיט הזה... ואז נסענו לבית אורן שם עשינו מסלול עד לאיזה מאגר מים מסריח בצבע ירוק "עין אורן" משהו כזה, מי שמכיר את האזור יודע שיש שם חוות סוסים שכזו עם כל מני שטויות וזו בעצם היתה מטרת הטיול (מהעבודה של אבאל'ה
). קיצר, הגעתי לשם- אחרי המסע המייגע הזה במורד ההר- מורעבת like hell. ומה אני רואה? שתבינו- השעה כבר איזה 2 בצהריים- ומה היה שם??? ירקות ופיתות עם זעתר/ממרח עגבניות כזה. למי זה פאקינג מדגדג?! לא לי בטוח... |תאבון_בריא| טוב נו.. אכלנו מה שיש.
ועכשיו מתחיל הכיף בת'כלס- רכבתי על סוס. סוסה ליתר דיוק- "בוניטה" (שאגב- הייתה ממש לא בוניטה אבל אחל'ה סוסה). בעיקרון- בגדול- זו הייתה סתם רכיבה. אני רגילה לדברים יותר רציניים מזה מהילדות (יש לי חוות סוסים ליד הבית- כשהייתי קטנה היא הייתה פעילה), אז פשוט רוב הזמן הלכתי מקדימה, דהרתי קצת כשהתאפשר... היה בסה"כ נחמד
אני אוהבת סוסים
כל הדרך ליטפתי אותה ואח"כ גם נתתי לה נשיקה. יווו אני מתה על בעלי-חיים! זו הסיבה שאני רוצה לגור בצפון- שיהיה לי איפה לשים את הסוס.
בכל אופן, אחרי הסוסים- עשינו TomCar. בגדול- זה רכבי שטח קטנים עם מנוע של מכסחת דשא, דומים מאוד לבאגי, אבל יותר בסגנון קארטינג מותאם לשטח. אני נהגתי ולידי ישב המדריך שלאחר נסיעה איתי טרח לתת לי ניקניים "אופנובנק" ע"ש נהג שודים כלשהו... ואף טרח לתת לי מחמאות על הנהיגה המאוד לא נשית שלי
בקיצור, כשהוא אמר לי ללחוץ על הגז- הוא לא ידע למה הוא נכנס... אחרי הפנאן הזה ולאחר שעשיתי לכל שאר הנהגים מאחורי התקף לב (חחח... איזה גדול זה היה אתם לא מבינים...) חזרנו לבית אורן שם ס-ו-פ-ס-ו-ף זכיתי לאכול כמו שצריך מהבוקר!!! אכלתי על האש, היה בן של *ונה! הטוב- האטרקציות והאוכל
. המוזיקה בmp3. הרע- אמא+אבא. אחות+חבר. ענבר+... לבד. הייתי אמורה להיות עם איתי (הלשעבר מנ"צ)
. המכוער- האנשים שעובדים שם. והתמונות שלי
. ואני חייבת להוסיף- המגניב- הנעליים של הרוכבים- כמו המגף שלי, רק שיש להם את הכוכב הזה בעקב- כמו של ריינג'רס בטקסס!
וגם כובע בוקרים
איזה לוק שוס... בסה"כ למרות ההתעללות הקשה שהבטן שלי עברה- היה ממש אחל'ה! ומיד אעלה גם תמונות- לא משו בכלל- אבל זה מה יש... כפי שניתן לראות אני ממש לבנה 0_ס ולא פוטוגנית בשיט. בע. אני התרגלתי לחוסר הפוטוגניות שלי, אין סיבה שאתם לא

The Cat Woman

New member
והמכוער......

אני. וגם זה שיצא לי בתמונה כאילו כרס של אישה בחודש שלישי
גוועלד! WTF?!

danduuu

New member
וואו נראה שהיה לך ממש ממש כיף ../images/Emo9.gif

תמיד בצפון הכי כיף
אם היית באיזור קרית טבעון, היית מבקרת בקרית אתא
והגליל ממש יפה, אבל רמת הגולן יותר P: [אני מתכננת לגור שם בעתיד :] ] ואת ממש יפה
ושתקי

אלאנקה

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי היא אומרת שהיא מכוערת רק כדי שנאמר לה שזה לא נכון, והיא יפה
.

The Cat Woman

New member
לא נכון... באמת יצאתי לא משו בכלל ../images/Emo4.gif

אבל שמתי בכ"ז. לא אמרתי שאני מכוערת, רק שיצאתי מכוער...

למעלה